This version of the page http://lrv.net.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-14. The original page over time could change.
Вас вітає - Ліга радіоаматорів Волині


Шановні колежанки та колеги, дорогі друзі та прихильники нашого хоббі!

             Вітаємо Вас на сайті Ліги радіоаматорів Волині (ЛРВ), громадської спортивно-технічної організації, яка об'єднує за спільними інтересами аматорів, зацікавлених в галузі радіо.
            Цілями ЛРВ є задоволення аматорської зацікавленості своїх членів в науково-технічній творчості, спортивній діяльності, поширення гуманітарних зв'язків та утвердження ідеалів миру та дружби між народами.
          Почесним членом нашої організації є Павло Іванович Янович UT5KP, м. Рівне, піонер радіоаматорського руху на Волині. Перший радіоаматор та організатор першої волинської української радіостанції колективного користування. Ці славні події відбувались в кінці 50-х років минулого століття в славетному Володимирі-Волинському. Справу започатковану Павлом Івановичем гідно продовжують його учні, які пів століття тому вперше вийшли в ефір, побудувавши власну аматорську радіостанцію - Ростислав Чернецький UR5PA (ex. RB5ABL) та опановуючи новий аматорський діапазон 10 метрів - Святослав Гунько UT5PW, Майстер спорту з радіозв'язку на коротких хвилях.
              Серед півтори сотні наших колег- радіоаматорів, мешканців Волині, є люди поважного віку та діти, хлопчики та дівчата, спеціалісти, техніки та гуманітарії, робітники та пенсіонери. Всіх нас єднає бажання пізнавати світ через радіо-спілкування, засвоюючи сучасні досягнення науки та техніки, використовуючи їх у спорті та побуті.
             Отже, бажаю Вам задоволення від нашого хоббі, традиційні радіоаматорські 73! - що означає успіхів в радіозв'язку та досягненні високих спортивних результатів.
              До зустрічі в ефірі!

                                             Перший Президент Ліги радіоаматорів Волині (1993-2010) Микола Пашкевич UT4PR.

 


Вітаємо іменинників!

08.02.1937 UR5PM Евген Омельянович Гончарук
09.02.1952 UR3PAL Ростислав Клец
09.02.1964 UR3PDX Iрина Малиновська
09.02.1959 UR3PEY Михайло Трофiмук
09.02.1958 UR3PGY Володимир Тележинський
20.02.1961 UT1PX Вiталiй Малиновський

Змагання

  • ARRL International DX Contest
  • Russian WW PSK Contest
  • PACC Contest
  • CQ WW RTTY WPX Contest
  • EPC WW DX Contest
  • Black Sea Cup International
  • UBA SSB Contest
  • BARTG Sprint Contest
  • REF CW Contest
  • Hungarian DX Contest