На русском
Ми захищаємо цифрові світи
Замовити On-line Завантажити пробну версію Знайти партнера

Видалення вірусів, Антишпигун, захист від шкідливих програм та руткітів за допомогою ESET NOD32 Антивірус

Інтегрований захист реального часу від вірусів, черв'яків, троянських та шпигунських програм, фішингу та хакерських атак. Найкращий рівень виявлення, найшвидше оперування та мінімальні системні вимоги.

Корпорація Малий бізнес Домашні користувачі

Новини

Бета-версія продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server Core доступна для тестування
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування нового продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server Core, призначеного для захисту серверних систем. (Лютий 9, 2012)

ESET Smart Security 5 отримав нагороду від AV-Test
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що продукт ESET Smart Security 5 показав відмінні результати в незалежному тестуванні AV-Test і отримав нагороду «2011 Best Usability». (Лютий 6, 2012)

Нове покоління флагманських продуктів ESET бізнес-версії доступне для тестування
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування нових флагманських продуктів для користувачів бізнес-версій — ESET Endpoint Security Suite (наступне покоління рішення ESET Smart Security) та ESET Endpoint Security (послідовник легендарного ESET NOD32 Antivirus). (Лютий 1, 2012)

Компанія ESET припиняє підтримку продуктів ESET NOD32 Antivirus 2.7 для серверів
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про те, що з 01 лютого 2012 року буде припинено здійснення технічної підтримки та оновлення баз вірусних сигнатур продуктів ESET NOD32 Antivirus 2.7 для серверів, а також усіх попередніх застарілих версій. (Січень 30, 2012)

ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway доступний для тестування
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування продукту ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway. (Січень 27, 2012)

Усі новини

Пробні версії

Спробуйте рішення компанії ESET вже сьогодні. Безкоштовні 30-ти денні версії ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security.

ThreatSense®

Досконала технологія ESET ThreatSense® завдяки розширеній евристиці та родовим сигнатурам дозволяє виявляти нові раніше невідомі загрози.

Про ESET NOD32

ESET NOD32 Antivirus - це найкраще рішення для боротьби з шпигунськими програми, вірусами та іншими загрозами.
 
Центр безпеки
Останні загрози
Win32/Netsky.Q worm
Win32/Zafi.B worm
JS/Iframe.BG trojan
Поточна версія
Вірусна база даних: 6880 (20120213)
ESET у Facebook