This version of the page http://www.arkada.ua/pensionurid.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-11. The original page over time could change.
Пенсійнна програма

Пенсійнна програма

Що дає пенсійна програма підприємству?

Сьогодні, в контексті проведення пенсійної реформи в Україні, недержавне пенсійне забезпечення набуває особливого соціального значення як для працівників, так і для роботодавців.

Для громадян відкриття персонального пенсійного рахунку означає нові перспективи у забезпеченні власного майбутнього, а для керівників підприємств — це реальна можливість виявити турботу про своїх співробітників, засновників та ветеранів підприємства і підвищити їх соціальний захист, заслуживши вдячність і довіру. Це найкращий спосіб створити трудові стимули для існуючих і майбутніх працівників, віддячити людям, що присвятили більшість життя підприємству та набути репутації сучасної соціально відповідальної компанії серед широкої громадськості.

Заставою успіху будь-якого бізнесу є, звісно, люди, які працюють на підприємстві, тому подальше його процвітання і залежить від соціальних умов працівників, від того, наскільки вони будуть відчувати піклування з боку керівництва.

Пенсійна програма ПАТ АКБ «Аркада» допомагає вирішити питання заохочення людей до більш продуктивної праці, утримання на роботі цінних працівників, забезпечення соціального захисту та гідного життя робітників при виході на пенсію.

Відкриття рахунку у пенсійному ФБУ пайового типу значно підвищує рейтинг підприємства та його імідж, сприяє зростанню довіри працівників до роботодавців, покращенню трудової дисципліни, зацікавленості у результатах роботи та збільшенню впевненості у майбутньому. Це спонукає робітників до ефективної діяльності та формування у них відчуття захищеності.

Участь у пенсійному ФБУ призведе до оптимізації витрат на соціальні програми за рахунок податкового стимулювання, що принесе підприємству ще й значну економію на податках.



Умови відкриття пенсійного рахунку

Керівник підприємства може відкрити рахунок у пенсійному ФБУ пайового типу на своїх працівників. Для цього видаються накази у межах підприємства про організацію проведення роз`яснювальної роботи з усіма керівниками структурних підрозділів співробітниками ПАТ АКБ «Аркада» та про розробку положення із запровадження на підприємстві системи додаткового пенсійного забезпечення.

Нами запропоновані Типові підходи до застосування нашої пенсійної програми, які Ви можете використати у своїх внутрішніх положеннях або колективному договорі. За бажанням Ви можете ними скористатися. У разі необхідності ми можемо допомогти Вам у розробці необхідних документів або надати Вам більш повний перелік типових пунктів, які накопичені нами більш ніж за 7 років діяльності програми.

Керівник підприємства або довірена особа направляє до банку лист встановленого зразка про відкриття пенсійних рахунків на співробітників підприємства. До нього додається копія паспорту та довідка з податкової інспекції про присвоєння ідентифікаційного номера керівника чи довіреної особи, а також список співробітників, на яких відкриваються пенсійні рахунки з підписом керівника підприємства та печаткою.

До списку додаються копії паспортних даних і довідок з податкової інспекції про присвоєння ідентифікаційних номерів працівників. Усі копії повинні бути завірені уповноваженою особою та печаткою відділу кадрів. При перерахуванні коштів на пенсійні рахунки співробітників до платіжного доручення додається роз'яснення платежу.

Докладніше про пенсійну програму ПАТ АКБ «Аркада»

Житлова програма
Умови інвестування
Кредитування
Квартири
Котеджі
Нежитлові приміщення

Депозити
Програми для дітей
Пенсійна програма
Індивідуальний сейф
Депозити
Цінні папери
Пенсійнна програма
Депозитарна діяльність
Курс валютКупівляПродаж
USD8.028.045
EUR10.5510.64
RUB0.2630.27
GBP12.6512.8
CHF8.778.9
Одиниця інвестування
100 ОдІн4563.46 грн.
курс на 10.02.12

«Желань-Тревел» — наш
туристичний партнер.

Відпочинок в Криму.
Оздоровчий комплекс «Альбатрос».
Про банкВідділення банкуПартнерамПрес-центрКонтакти