This version of the page http://kyiv.comments.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-05. The original page over time could change.
Новини / Київ.comments.ua - весь Київ в одному порталі: новини, афіша, міський довідник...
СВІТ
УКРАЇНА

КИЇВ

ХАРКІВ
ДНІПРОПЕТРОВСЬК
ЗАПОРІЖЖЯ
ДОНЕЦЬК
ЛУГАНСЬК
ОДЕСА
КРИМ
ЛЬВІВ
КІРОВОГРАД
COMMENTS.UA
НОВИНИ
ФОРУМ
ПОГОДА
АФІША
РЕПОРТАЖ
АРХІВ
БЛОГИ
НАВІГАТОР
КОНТАКТИ
РЕКЛАМА

Новини

ЗА:

05 лютого 2012

11:11

Ахметов бере у концесію столичні діряві труби

Пiдтримка працездатностi теплових мереж Києва потребує термiнового збiльшення iнвестицiй, залучити якi можна, лише вирiшивши питання власностi та забезпечивши механiзми для залучення довгих грошей. Про це заявив генеральний директор ДПЕК (мажоритарний акцiонер ПАТ «Київенерго») Максим Тимченко.

10:05

Київський бізнес збідніє на 2 млрд. гривень

Зовсім недавно Кабінет Міністрів України прийняв нову постанову, згідно з якою збільшується коефіцієнт орендної плати за землю для бізнесу. Якщо раніше, підприємці могли платити в бюджет 2%, то тепер ставки збільшуються. І залежно від роду діяльності, підприємства будуть віддавати скарбниці від 3 до 12%. Таким чином, в абсолютних показниках, плата за землю зросте, мінімум, на 50%.

09:00

У Києві розроблено 134 тематичні екскурсійні маршрути

У Києві в рамках підготовки до Євро-2012 розроблено 134 тематичні екскурсійні міські та заміські маршрути: 74 пішохідні (з них 55 музейних), 54 автобусні та 6 теплохідних.

04 лютого 2012

13:33

Попов знову не впорався з прибиранням снігу (ФОТО)

Київські комунальники не справляються з прибиранням снігу на дорогах

12:00

У січні в Києві народилося в 2 рази більше двійнят, ніж у грудні

Урожайним на двійнят виявився січень 2012 року. У Києві народилося аж 18 пар двійнят! А це, в свою чергу, в 2 рази більше, ніж у попередньому місяці грудні. 10 та 12 січня у столиці зафіксували появу аж трьох двійнят відразу. А 4 та 9 січня медики вітали мам ще двох пар двійнят.

11:03

У столиці підготували 16 туристичних маршрутів для фанів Євро-2012

Головне управління з підготовки Євро-2012 КМДА разом з «Mysterious Kyiv» і Khreschatyk Tourist Info Center підготували 16 екскурсійних маршрутів для уболівальників і гостей столиці, які приїдуть до Києва під час Євро-2012.

10:02

Троєщина збирає для бомжів непотрібний одяг

У Деснянському районі для громадян, які не мають постійного місця проживання, на Лісовому масиві біля пожежної частини (вул. Жукова, 4) розпочав роботу тимчасовий пункт обігріву. У ньому бездомні громадяни можуть отримати гарячий чай, харчування, медичну допомогу.

09:03

Киянину замість відремонтованого автомобіля повернули купу металобрухту

Працівниками міліції Святошинського райуправління розкрито незвичайне викрадення автомобіля. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба РУ ГУМВС України в м. Києві.

08:00

Завершено реконструкцію Позняківського колектора

Ремонтні роботи з ліквідації аварійної ситуації, яка сталася на Позняківському каналізаційному колекторі чотири роки тому на розі вулиць Здолбунівської та Ревуцького, завершено. Наразі перед запуском реконструйованої ділянки колектора в експлуатацію на об’єкті проводяться пусконалагоджувальні роботи.

03 лютого 2012

20:00

Кияни на палубі корабля будуть обмінюватися один з одним одягом

Жінки, які бажають відновити свій гардероб, давно зрозуміли, що не зможуть скупити всі плаття, які їм сподобались. Але є й інший спосіб оновити гардероб. Вечірки в форматі дрес-кроссінг (з англійської «обмін сукнями») давно популярні на Заході, нарешті, дійшли до нас. Напевно у будь-якої модниці в шафі знайдуться речі, які їй не підійшли за розміром або набридли. І навіщо їх складувати на полицях, коли можна обміняти на нові, брендові речі.

19:45

Філарет не хоче віддавати Києво-Печерську лавру Кирилу

УПЦ (КП) вважає, що можлива передача Києво-Печерської та Свято-Успенської Почаївської лаври (Тернопільська область) у власність Української православної церкви Московського патріархату буде загрожувати тим, що в майбутньому вони можуть бути передані Російської православної церкви. Про це сказав предстоятель УПЦ (КП) патріарх Філарет.

19:29

Попов визначить хто з київських двірників найкраще махав лопатою

У День працівників житлово-комунального господарства міська влада відзначить кращих комунальників, яких назвуть кияни. Про це сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба КМДА.

19:09

В київській лікарні вже приготували ліжка для фанів Євро-2012

На завершальному етапі перебуває реконструкція Київської міської клінічної лікарні № 12, що на вул. Підвисоцького, 4-А, відповідні роботи в якій проводять в рамках виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

18:50

Київські морози побили рекорди 50-тих років

Температура повітря в Києві 3 лютого, побила рекорд мінімуму, зафіксованого у цей день у 1956 році.

18:33

Кияни зможуть скачати тексти шкільних підручників на сайті Табачника

Прем`єр-міністр Микола Азаров збирається дати вказівку Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України викласти на своєму сайті електронні версії всіх підручників для середньої школи

18:23

«Динамо» заочно перемогло «Арсенал» та «Інтер»

Відповідно до останнього рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS) київське «Динамо» є найкращим клубом Східної та Центральної Європи.

18:05

Київські рекламодавці ігнорують заборони Попова

Столичні рекламодавці продовжують ігнорувати мораторій на встановлення нових рекламних конструкцій. За одну ніч вони прикріпили великий щит до опори Паркового моста. Про це повідомив депутат Київради від фракції «Республіка Київ» Олексій Давиденко.

17:51

На вихідних в Києві трошки «потеплішає»

4 лютого в Києві хмарно із проясненнями, сніг, місцями хуртовина, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -18 ... -20 градусів, вдень -10 ... -12 градусів.

17:40

Що подивитися в столиці в кіно на вихідних

На екранах - сентиментальний блокбастер від Спілберга, трагікомедія в гавайських тонах і кримінальні розбірки зі щасливим кінцем

17:31

Найстаріший клуб столиці виставили на продаж

Приміщення одного з найстаріших молодіжних клубів столиці - «Бінго» виставили на продаж. Відповідне оголошення з`явилося на одному з сайтів з продажу нерухомості. Як наголошується, продається приміщення на першому поверсі площею 1000-1200 кв. м., де власне і розташований клуб. Ціна: 2000 у.о./кв. м.

17:11

Киянам автоматично перерахували субсидії

В Києві для сімей із дітьми або особами першої чи другої групи інвалідності зменшено відсотки обов’язкової  частки оплати за житлово-комунальні послуги. Наразі вона складає 10%, а не 15%, як було раніше.

17:00

Столичні школярі в понеділок знову сядуть за парти

6 лютого відновлять свою роботу усі загальноосвітні, середньотехнічні та вищі навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації комунального підпорядкування. Тимчасове призупинення навчання в освітніх закладах столиці оголосили у зв’язку із сильним зниженням температури в Києві. Протягом минулого тижня показники ртутного стовпчика сягали - 28º С в день та до - 35º С у ночі. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба КМДА.

16:52

Пшонка сказав, що вертолітний майданчик в Києві буде тільки у Януковича

Киян дезорієнтував нардеп від НУ-НС Володимир Ар`єв, який опублікував фото проекту реконструкції адмінбудівлі ГПУ на вул. Різницька, 13/15.

16:40

Прокуратура і СБУ затримали помічника судді Оболонського райсуду на хабарі в 7 тис. доларів

Прокуратурою міста Києва 01.02.12 спільно з працівниками УСБУ у місті Києві затримано на гарячому помічника судді Оболонського районного суду міста Києва, який за вирішення питання щодо швидкого розгляду цивільного спору між громадянами про стягнення 1,5 млн. грн. позики та постановлення за його результатами судового рішення на користь позивача, вимагав та за посередництва рідної сестри одержав від представника цивільного позивача 7 тис. доларів США хабара. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба Прокуратури міста Києва.

16:32

Киянам не вистачає пшениці

Київська область просить Мінагропрод посприяти у постачанні 20 тис. тонн зерна з інших регіонів.

16:24

Кран «Захарій» нашкодив екології на 1,25 млн. грн.

За забруднення Дніпра нафтопродуктами в результаті аварії несамохідного плавучого крана «Захарій» ТОВ «БМК «Планета-міст» нараховано збитків на суму понад 1,25 млн. гривень. Про це «Київ. Коментарям» повідомили в прес-службі Державної екологічної інспекції.

16:12

Київських чиновників змусять приходити на роботу о 8-ій годині ранку

В Україні потрібно поступово вводити регіональні графіки роботи, зокрема, в Києві центральні органи виконавчої влади повинні починати роботу в 8-ій годині ранку. Таку думку висловив директор головної астрономічної обсерваторії НАН України Ярослав Яцків.

16:00

Попову трамваїв мало, він вже гелікоптери збирається виготовляти

Столична влада має намір розробити та втілити в життя столичний стандарт цивільного захисту. Про це заяви голова Київської адміністрації Олександр Попов під час збору керівного складу органів управління МНС у Києві.

15:53

Кужель просить Кличко визначитись – мерське або парламентське крісло

Координатор громадського руху «Громадський спротив» Олександра Кужель не виключає свого балотування в мери Києва. При цьому вона спростувала інформацію, що буде балотуватися від БЮТ.

15:42

Справу Пилипишина розглянуть 24 лютого

Голосіївський районний суд Києва переніс розгляд кримінальної справи проти колишнього голови Шевченківської районної державної адміністрації в Києві Віктора Пилипишина за звинуваченням у зловживанні службовим становищем на 24 лютого.

Архів

Купівля

Продаж

USD

8.02

8.07

EUR

10.48

10.62

RUB

2.59

2.66

Останні статті

Лицо Киева: как у Днепра хотели «город-сад» построить (Часть 2) »

Київська влада стає інтернет-монополістом »

Реформу упрощенки не пережили 80 тысяч предпринимателей »

Регионы

Киев

Лицо Киева: как у Днепра хотели «город-сад» построить (Часть 2) »

Харьков

Обесточенные села на Харьковщине снова с электричеством »

Днепропетровск

Пять «страшилок» о переводе часов »

Запорожье

В Запорожье мужчина зарезал своего родственника »

Донецк

Партия регионов накормит электорат »

Луганск

Спасатели погасили пожар в копанке и достали тело горняка »

Одесса

Из Костусева сделают «английскую королеву» »

Крым

В СИЗО Симферополя замерзают и задыхаются заключенные »

Львов

На пожежі дві особи загинули і четверо в реанімації »

Кировоград

Убивця отримав «заслужене» покарання через апеляційний суд »

 
COMMENTS.UA
НОВИНИ
ФОРУМ
ПОГОДА
АФІША
РЕПОРТАЖ
АРХІВ
БЛОГИ
НАВІГАТОР
КОНТАКТИ
РЕКЛАМА

   Copyright © 2011 Коментарі Всі права захищені.

weblog.com.ua