This version of the page http://hors.org.ua/news/95-dn11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-05. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС", м.Павлоград :: День Незалежності з Бойовим Гопаком

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу, м. Павлоград
  • Чемпіонат України з Бойового Гопака
  • Репортаж телеканалу "Інтер"
  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

День Незалежності з Бойовим Гопаком
  24 серпня 2011 року за старою доброю традицією Школа Бойового Гопака "ХОРС" святкувала День Незалежності України в центрі Павлограда, у сквері біля Соборної площі. Святкування 20-ї річниці Незалежності організували керівник Школи С. Тіщенко, керівник відділу інформаційного забезпечення Школи Л. Романюк, Отаман Павлоградського козацького куреня ім. М.Хижняка О. Батищев та батьки учнів: А. Гулає, А. Пронькін, О. Пронькін, А. Васильченко та інші.
  Усього на святі було понад 40 учнів нашої Школи, та близько 300 глядачів – павлоградців та гостей міста. Козачата-гопаківці продемонстрували показові виступи зі зброєю та голіруч, майстерність у стрільбі з луку, бою на палицях, спортивних змагань на гумових ножах, прийняли участь у козацьких забавах. Культурно-розважальна програма свята тривала понад три години, а трохи пізніше збірна показова група Арт-Шоу "ХОРС" привітала павлоградців показовими виступами біля МКДЦ "Мир", та зібрала біля себе понад пів-тисячі прихильників та шанувальників українських бойових мистецтв та козацтва.   Фото тут
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
 

Додати коментар



Оновити

Надіслати (Ctrl+Enter)
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack