This version of the page http://ncp.khai.edu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-03. The original page over time could change.
Національний Контактний Пункт7-ї Рамкової Програми ЄС за напрямком «Транспорт (Аеронавтика)» в Україні - Головна
  

Національний Контактний Пункт
7-ї Рамкової Програми ЄС за напрямком «Транспорт (Аеронавтика)» в Україні

Вітаємо на сайті Національного Контактного Пункту 7-ї Рамкової Програми ЄС за напрямком «Транспорт (Аеронавтика)» в Україні, що діє на базі Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», провідного технічного університету України, який надає вищу освіту в галузі аерокосмічної науки та техніки.

Національний Контактний Пункт за напрямком «Транспорт» був заснований Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в червні 2011 для сприяння інтеграції українських вищих учбових закладів до Європейського Наукового Простору. Наша мета – підтримка українських організацій, університетів, а також науково-дослідних інститутів, промислових підприємств та підприємств малого та середнього бізнесу, які бажають приймати участь в науково-дослідних програмах Європейського Союзу та стати частиною Європейської наукової спільноти.

Сьогодні наша діяльність зосереджена на Сьомій Рамковій Програмі з досліджень та технологічного розвитку (РП7), яка є головним інструментом Європейського Союзу для фінансування досліджень країн-членів ЄС, асоційованих країн та країн по всьому світу. Щоб допомогти Вам скористатися можливостями фінансування досліджень, які надає Європейська Комісія, ми розповсюджуємо актуальну інформації щодо конкурсів, відкритих у рамках Робочої програми «Транспорт (Аеронавтика)», результатів оцінювання завершених конкурсів,  надаємо констультаційні послуги; допомагаємо у пошуку партнерів та розповсюджуємо запити, отримані від інших Європейських Контактних Пунктів, а також сприяємо зростанню обізнаності  європейських дослідників щодо потенціалу українських організацій. 

 

Новини та події

Конференція «Розвиток аеропорту»
26 січ. 2012
Міжнародний семінар "Глобальний підхід до екологічно чистого швидкісного повітряного транспорту"
26 груд. 2011
Заключна конференція проекту BILAT-UKR «Посилення двостороннього наукового-технічного партнерства в Україні»
15 груд. 2011

Семінар «Інфраструктура для досліджень в галузі аеронавтики»
15 груд. 2011
Заключна конференція проекту JSO-ERA: «Розвиток наукової співпраці Європейського Союзу та України: результати та досягнення проекту JSO-ERA»
20 жовт. 2011
Навчальний семінар для НКП «Основні правові та фінансові аспекти управління проектами РП7»
26 вер. 2011



Всі новини

 

 Дослідження в галузі авіації: європейські можливості відкриваються для України


Спільна технологічна ініціатива SESAR: Майбутнє польотів


White paper 2011:
План розвитку
"Єдиного європейського транспортного простору"


  Звіт про науково-технічні дослідження в Україні у галузі авіації