This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=109647 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-29. The original page over time could change.
Нові центри продажу та обслуговування абонентів Укртелекому!
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
29/01/2012
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / Нові центри продажу та обслуговування абонентів Укртелекому!

Прес-релізи та коментарі

Нові центри продажу та обслуговування абонентів Укртелекому!

Твитнуть

06.07.2011

Комплексний підхід до кожного клієнта – філософія нових універсальних фірмових центрів продажу та обслуговування абонентів Укртелекому.

У Миколаєві відкрито перший такий центр. Тут представлено весь комплекс інноваційних та найпопулярніших послуг компанії – швидкісний Інтернет «ОГО!», мобільний зв’язок і високошвидкісний мобільний Інтернет, фіксована та SIP-телефонія, ТВ-тестування. А з нагоди відкриття нового центру, на всіх відвідувачів чекають приємні сюрпризи.

 

Компанія Укртелеком, яка надає весь комплекс телекомунікаційних послуг на всій території України, представляє нові універсальні фірмові центри продажу та обслуговування, де кожен може швидко та зручно підключитися до обраної послуги. Саме тут можна стати користувачем інноваційних та найпопулярніших сучасних послуг Укртелекому: фіксованої телефонії, мобільного зв’язку стандарту 3G, швидкісного Інтернету «ОГО!», SIP-телефонії («ОГО!»-телефонія), ТВ-тестування та інших сучасних сервісів.

«Сьогодні Укртелеком починає реалізовувати масштабну багаторівневу концепцію обслуговування абонентів. Ми виходимо на принципово новий якісний рівень сервісної підтримки наших абонентів. Адже перетворити Укртелеком на компанію, що орієнтована на клієнта - один з пріоритетів нашого розвитку. І відкриття універсальних магазинів - це лише перший серйозний крок у цьому напрямку. Протягом літа ми плануємо відкрити більше двадцяти подібних фірмових центрів у всіх регіонах України, – говорить в.о. заступника голови Правління ПАТ «Укртелеком» з питань маркетингу та продажу послуг Ірена Лісак. - Наші універсальні центри продажу та обслуговування абонентів, де зосереджено усі ключові послуги компанії, – це, насамперед, зручність для клієнта, який в одному місці отримує весь пакет сучасних якісних послуг і сервісів. Ми прагнемо забезпечувати нашим абонентам якісне комплексне обслуговування і щодня активно працюємо над цим – розробляємо нові тарифні пропозиції, спеціальні програми лояльності, удосконалюємо послуги і сервіси, а наш персонал проходить спеціальне навчання і тренінги».

У новому центрі продажу та обслуговування відвідувачі можуть спочатку протестувати представлені послуги компанії та оцінити їхню якість. А досвідчені продавці-консультанти, залежно від потреб і побажань клієнта, допоможуть обрати оптимальний тарифний пакет, визначитися з формою обслуговування та підібрати необхідне обладнання. Для зручності відвідувачів у центрі передбачено продаж 3G та ADSL-модемів для мобільного та фіксованого Інтернету.

Залишити заявку на підключення послуг можна і самостійно. Для цього тут є модулі самообслуговування.

Крім того, у новому центрі продажу та обслуговування абонентів можна придбати стартові пакети мобільного зв’язку та «ОГО!START», картки поповнення рахунку мобільного зв’язку, таксофонні картки та картки передплачених послуг.

Для зручності клієнтів нові центри працюватимуть щодня без перерви та вихідних.

Спеціально до відкриття нового центру продажу та обслуговування абонентів у м. Миколаїв на вул. Радянська, 1 компанія підготувала приємні сюрпризи. Тільки тут протягом першого місяця роботи центру можна отримати місяць безкоштовного Інтернету при підключенні до послуг швидкісного Інтернету «ОГО!» або «ОГО!Мобільний»!

 

Про послуги

Найпопулярніша послуга швидкісного Інтернету «ОГО!» базується на технології ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). ADSL – це технологія, яка дозволяє організувати постійно діючий високошвидкісний доступ до Інтернету по існуючій телефонній лінії.

Компанія Укртелеком пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!» по всій території України. Ви можете приєднатися до більш ніж 1,2 мільйона користувачів найпопулярнішої послуги. Нова лінійка тарифних планів - «ОГО!Легкий», «ОГО!Стандарт» та «ОГО!Ультра» - дозволить легко визначитися з оптимальною пропозицією. Клієнти «ОГО!» отримують і низку інших переваг.

«ОГО!Телефонія» — пропозиція для тих, хто багато подорожує та прагне постійно залишатися на зв'язку з близькими та партнерами. «ОГО!Телефонія» - єдиний телефонний номер з кодом 0-892 для дзвінків за привабливими тарифами та безкоштовними вхідними дзвінками на Ваш номер, де б Ви не перебували. Ваші друзі, близькі, партнери (абоненти фіксованого зв'язку Укртелекому) зможуть телефонувати на Ваш номер усього по 5,4 копійки за хвилину незалежно від Вашого місцезнаходження. Здійснювати дзвінки Ви зможете з мобільного телефону, комп'ютера з установленою програмою за технологією VоІР (ІР-телефонія). Достатньо лише мати підключення до Інтернету. Спеціальні умови для абонентів послуги «ОГО!» - абонентна плата за один номер не нараховується.

«ОГО!Wi-Fi» — можливість вільно користуватися доступом до Інтернету в понад 2000 Wi-Fi зон від Укртелекому по всій Україні. Кожному абоненту «ОГО!» надається 10 Гбайт трафіку щомісяця для доступу в зонах Wi-Fi від Укртелекому. «ОГО! Wi-Fi» - вільно подорожуйте, відвідуйте ресторани і кафе, спілкуйтеся з друзями та завжди беріть свій Інтернет з собою!

«ОГО!Мобільний!» - унікальні пакети швидкісного мобільного Інтернету.

Сьогодні Укртелеком - єдина компанія, що надає послуги мобільного зв’язку у стандарті 3G UMTS, обслуговує майже 700 тисяч абонентів мобільного зв’язку, переважна більшість яких користується швидкісним Інтернетом. Пікова швидкість доступу до мережі Інтернет може досягати 7,2 Мбіт/сек.

На вибір представлено три тарифні плани, які здатні задовольнити вимоги будь-яких абонентів - від початківців до впевнених користувачів.

«ОГО!Мобільний Легкий» – найкраще рішення для абонентів, які користуються Інтернетом час від часу. Обсяг включеного трафіку оптимально підійде для перегляду Інтернет-сторінок, спілкування в чаті та соціальних мережах, листування електронною поштою та інших «легких» завдань.

«ОГО!Мобільний Стандарт» – тарифний план, з яким Вам буде комфортно у будь-якій ситуації. Обсяг трафіку, включеного в пакет, можна назвати новим стандартом мобільного Інтернету: його вистачить для задоволення більшості потреб – від перегляду сайтів та пошти, спілкування в соціальних мережах до завантаження файлів, музики та перегляду відео он-лайн.

«ОГО!Мобільний Необмежений+» - це новий рівень свободи в мобільному Інтернеті. З цим тарифним планом Ви зможете повною мірою реалізувати всі свої бажання в мобільному Інтернеті. Спілкуйтеся, читайте, слухайте музику та навіть завантажуйте фільми у DVD-якості. Пориньте у світ необмежених можливостей мобільного Інтернету.


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

24.01.2012
У грудні кількість абонентів мобільного зв’язку зросла на 34 тисячі!
23.01.2012
Послуга «ОГО!» від Укртелекому зміцнила лідерство в 2011 році!
01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18