This version of the page http://www.komora.com/i/page.piano_petrof (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-28. The original page over time could change.
Роялі концертні, салонні, кабінетні, піаніно Petrof : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Роялі та піаніно
Petrof

 

Роялі концертні, салонні, кабінетні, піаніно Petrof

Роялі Піаніно Викінчення

"PETROF" - найбільший виробник фортепіано в Європі.

Історія підприємства "PETROF" розпочинається у 1864 році, коли Антонін Петроф сконструював свій перший рояль, поклавши тим початок видатній традиції виробництва фортепіано виняткової якості.

В результаті досконалої обробки кожної деталі, інструменти характеризуються темброво-багатим звуком і широкою палітрою засобів музичної виразності. Безумовно, ми намагаємось якомога більше застосовувати сучасні технології, але головну увагу приділяємо ручній роботі. Яка є запорукою високої якості звучання інструмента.

Завдяки цим унікальним властивостям інструменти марки "PETROF" привертають увагу надзвичайно широкого спектру музикантів, включаючи передових піаністів-віртуозів світу. Доказом цього є і понад півмільйона вироблених інструментів.

Усі інструменти, виготовлені підприємством "PETROF", завдяки збереженню багатьох традиційних процесів виробництва, використанню класичних природних матеріалів та ремісничій вправності наших фортепіанних майстрів мають неповторний характерний звук.

Сучасна дослідницька та розробкова база дозволила не тільки перейти від ремісничого виробництва до промислового випуску, але й запроваджувати новації, чи навіть розробляти нові інструменти таким чином, щоб вони максимально відповідали вимогам музикантів - як з точки зору гри, так і дизайну, причому все це - протягом дуже короткого періоду при збереженні тієї ж якості звуку. Водночас гарантується, що підприємство "PETROF" і надалі пропонуватиме ринку численні новинки та нові конструкторські рішення при виробництві фортепіано.

Результатом є широка палітра моделей піаніно та роялей у багатьох модифікаціях зовнішнього вигляду. Якість інструментів марки "PETROF", підтверджена отриманням сертифіката ISO, здатна задовольнити потреби широкого спектру покупців - від музикантів-початківців до досвідчених піаністів та піаністів-віртуозів. Завдяки цьому підприємство "PETROF" стало не тільки найбільшою фортепіанною фабрикою в Європі, але також посідає чільне місце в масштабах усього світу.

PETROF - інструмент традиційних цінностей.


Стейнвей. Справжні цінності

03.12.2011

Стейнвей справді є найславнішою маркою фортепіано у світі. Ці клавішні інструменти не лише формують вишуканий музичний смак – вони також викликають інтерес як інвестиція. Цифри засвідчують: хто купує Стейнвей, може його продати без фінансової втрати вже через 15 років.

Детальніше

Презентація роялів та піаніно усіх брендів Родини Стейнвей у Донецьку та Луганську

23.09.2011

Офіційний представник компанії «Steinway & Sons» в Україні «СП Комора» запрошує на презентацію роялів та піаніно усіх брендів Родини Стейнвей у Донецьку та Луганську.

Детальніше

У Черкасах звучатиме Стейнвей!

31.05.2011

5 червня 2011 року у Черкаській обласній філармонії пройде Свято фортепіанного мистецтва

Детальніше

Steinway & Sons з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть видатного піаніста Володимира Крайнєва

02.05.2011

Дім Стейнвея з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть видатного піаніста Володимира Крайнєва.

Детальніше

Steinway & Sons у Вікіпедії

12.04.2011

Преставляємо сторінку Steinway & Sons у вільній енциклопедії Вікі українською мовою

Детальніше
Всі новини категорії...

Made in Etechstest