This version of the page http://bud.renome.ua/zhitlova-neruhomist/Getman (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-27. The original page over time could change.
Житлова нерухомість. Продаж квартир. Збудовано Реноме-Євробуд
компанія
послуги
житлова нерухомість комерційна нерухомість клуб РЕНОМЕ
контакти
 
житлова нерухомість » Житловий комплекс "Гетьман Виговський"

Ваші прагнення мати власну оселю, Ваше бажання жити у зручній, сучасній, а головне доступній за ціною квартирі, -  усе це ми пропонуємо Вам уже сьогодні. Вашу мрію про власне житло ми втілили у житловому комплексі «Гетьман Виговський»

 

Житловий комплекс "Гетьман Виговський" розташований у зручній та популярній частині міста. Розвинена інфраструктура: торговельні заклади, дитячий майданчик, школа та дитячий садок, підземний паркінг, спортивно-оздоровчий комплекс, парк Слави - дозволяють насолоджуватися життям, не відходячи далеко від дому.

Дві відокремлені зони: житлова та нежитлова (1 поверх) забезпечать комфорт та зручність проживання власникам квартир у будинку поєднуючи проживання з близьким розташуванням найбільш необхідних закладів.

 

На житлових поверхах розміщуються 1-дно, 2-ох, 3-и кімнатні, а також дворівневі квартири. Висота стелі у квартирах – 2,7 метра, на 9 поверсі - 3 метра.

Секції 1-6 забезпечені автономними даховими котельнями, із встановленням теплового лічильника у кожній квартирві; секції 15-18 забезпечені індивідуальним поквартирним  опаленням в кожній квартирі (із встановленням дохконтурних котлів) ; внутрішніми сміттєпроводами, сучасними швидкісними ліфтами вантажопідйомністю 630 кг, системами витяжної та протипожежної вентиляції.

Водопостачання відбувається від водопровідної мережі по вулиці Гетьмана Виговського з використанням металопластикових труб, що не піддаються корозії, торгової марки «REHAU».

Будь-який сучасний будинок є маленьким інформаційними простором для його власника, а тому у проекті житлового кварталу передбачені – телефонізація та радіофікація квартир, підключення до мережі Internet та кабельного телебачення.

Розвинена інфраструктура району створить атмосферу затишку та комфорту його майбутнім мешканцям, для яких ми, як завжди ,даруємо найкраще – високий рівень виконання будівельних робіт.

 

 

Характеристики:

Розташування: вул.Буковинська,3

Площа ділянки: 2,2 Га

Кількість секцій: 11

Кількість квартир: 303                                       

Площа 1-к. квартир: 39,00 - 47,00 м.кв.

Площа 2-к. квартир: 55,00 - 87,00 м.кв.

Площа 3-к. квартир: 86,00 - 131,00 м.кв.

Площа 4-к. квартир: 111,00 - 145,00 м.кв.

Площа 5-к. квартир: 168,00 м.кв.

Детальніше про житловий комплекс "Гетьман Виговський" ви зможете дізнатися на сторінці www.vigovskiy.renome.ua

НОВИНИ
29.12.2011
11.11.2011
02.11.2011