This version of the page http://www.artpole.org/events/polovynka-2010.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-25. The original page over time could change.
АртПоле - події

25 i 28 березня — Майстерня пісні Наталки Половинки

Концерти львівського мистецького центру Майстерня пісні відбулися в київському Будинку актора (проект «По Рождеству. Слово і голос. Мова Різдва») та вінницькому костелі Матері Божої Ангельської (проект «Радуйся»).

«По Рождеству» — щорічний новаторський проект, який у різних формах втілює післязвуччя Різдва. Музика проекту завжди проявляє час. Цього року основою музики вечора стає текст — він пронизує всі зимові свята ще з правіків і до наших днів колядою, зверненням один до одного, до Бога і до всього живого. Тексти давніх різдвяних коляд та щедрівок, сучасна співана форма і аскетичний відеоряд творять мову Різдва, що несе в собі тайну народження життя, смак джерела, з якого ми вийшли і якого прагнемо знову і знову. Ця мова говорить до небуденної людини в нас, будить память того, що святе для нас, що є Свято. Повільне вглядання в тишу Буття — Слово Рождества. Проект був представлений в київському Будинку актора.

«Радуйся» з проекту ІРМОС — концерт давніх духовних наспівів до Богородиці з рукописів та стародруків України XVII-XIX ст. Це духовна практика, здійснювана в сучасному соціо-культурному просторі і втілена в сучасних художні формах, ціллю якої є оновлення слова, зцілення особистої території служіння і творчості, нове художнє пізнання закону, канону.

Співоганізатор концертів: агенція подій «АртПоле».

© агенція АртПоле 2009
© дизайн - Оксана Прищепа

хостинг —
студія dela design