This version of the page http://www.harchovyk.com/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-22. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаСтатті
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
259 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Рис

Популярні теги активного розділу
  • прес84
  • сік51
  • хліб180
  • молоко80
  • вода120
  • мед73
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 620
Всі теги каталогу учасників 406
Всі теги новин 232
Всі теги статей 259
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
"ПРОДІндустрія"

15-18 лютого 2012 року

ХІV міжрегіональна cпеціалізована виставка,
Україна, Вінниця, Експоцентр Вінницької ТПП
"Вино і виноробство-2012"

23-25 лютого 2012 р.

м.Одеса, Морський вокзал,
"Промисловий холод"

28 лютого - 2 березня 2012 року

Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза",вул. Салютна 2Б,
Промисловий холод, спеціалізована виставка промислового холодопостачання.
"МаРГо Магазин"

28 лютого - 2 березня 2012 року

Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза",вул. Салютна 2Б,
Виставка технологій та обладнання для торгівлі
"EXPOFOOD–2012"

13-15 березня 2012р.

Міжднародний виставковий центр, Броварський пр-т,15, м.Київ, Україна,
Виставка "Хлібопекарська та кондитерська індустрія"

03 - 05 квітня 2012 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б
Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

03 - 05 квітня 2012 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б
"Хліб/КондитерЕкспо-2012"

24-26 квітня 2012 р.

Міжнародний Виставковий Центр (Броварський проспект,15, м.Київ, Україна) ,
"INPRODMASH-2012"

11-14 вересня 2012 року

21-та спеціалізована міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15
"UPAKOVKA-2012"

11-14 вересня 2012 року

13-та спеціалізована міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15
"SWEETS & BAKERY Ukraine/Ласощі 2012"

2 - 4 жовтня 2012 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарної промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"
 
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 30   наступна>
23.12.2011р.

Згущене молоко належить робити…з молока. З якого?

У лютому наступного року молочноконсервний комбінат «Городокконсервмолоко» відзначатиме 55-річний ювілей. А ювілей – це нагода оглянутися на пройдений шлях, оцінити здобутки і визначити курс на майбутнє.

 
23.12.2011р.

Взірець якісного господарювання

Кожен бізнес – це не лише величезне поле можливостей, а й знання ведення справи, тенденцій ринку та законів його функціонування в поєднанні з нестандартним підходом і креативом. На успішність і прибутковість впливає безліч чинників. Однак, при цьому основою всього є бізнес-ідея, від неї багато в чому залежить подальша робота. Наочним прикладом успіху в бізнесі, а відтак вдалого господарювання є завод із переробки фруктів «Яблуневий дар».

 
29.11.2011р.

Час збирати виноград… у «Золоту Амфору»(продовження)

Гроно винограду – дивовижний плід. Йому присвячували пісні, про нього створювали легенди, розповідали історії тощо. Восени настає час, коли достиглі, налиті сонцем грона збирають для того, щоб перетворити на вино. Для виноробів зі збирання достиглих грон винограду розпочинається історія виробництва нового вина. Як вважають знавці ринку, хороший урожай буває лише тоді, коли добре збігаються такі фактори, як сонце, волога і тепло. Цього року було саме так.

 
25.10.2011р.

Біогазова установка в Україні – мрія чи реальність?

На сьогодні важко знайти підприємця, особливо в аграрній промисловості, який не цікавився би біогазовими технологіями. Більшість фермерів збирають інформаційні матеріали про біогазові установки (БГУ).

 
13.10.2011р.

Час збирати виноград... у «Золоту Амфору»

Гроно винограду – дивовижний плід. Йому присвячували пісні, про нього створювали легенди, розповідали історії тощо. Восени, настає час, коли спілі, налиті сонцем грона збирають для того, щоб перетворити на вино. Для виноробів зі збирання достиглих грон винограду розпочинається історія виробництва нового вина. Як вважають знавці ринку, хороший урожай буває лише тоді, коли добре збігаються такі фактори, як сонце, волога і тепло. Цього року було саме так.

 
03.10.2011р.

Скуштувавши, не зрадиш «Авесті»

Кондитерська галузь, незважаючи на те, що держава не приділяє належної їй уваги, поступово розвивається. Останнім часом значно наростили валове виробництво солодкої продукції такі потужні компанії, як «Roshen», «АВК», «Світоч», «Крафт Фудз Україна», «ВО «Київ-Конті». За оцінкою спеціалістів, ємність внутрішнього ринку кондитерських виробів становить 1 млн т на рік при загальній потужності підприємств понад 1,5 млн т.

 
05.09.2011р.

Міні-пивоварні – це дуже вигідно

В Україні є кілька заводів-гігантів з виробництва пива, спроможних повністю забезпечити вітчизняний ринок бурштиновим напоєм. Проте останнім часом у містах з’являються міні-пивоварні. Чи зможуть вони бути прибутковими, здатними конкурувати з потужними виробництвами? На ці та інші запитання ми попросили відповісти Олексія Чалого, директора компанії «Пінта», яка постачає обладнання для виробництва і розливу напоїв.

 
02.09.2011р.

«Базис»: автоматизація руху оборотної тари

Будь-яке підприємство, яке працює у м’ясопереробній галузі, стикається із проблемою транспортування оборотної тари виробництва. Транспортування тари за допомогою ручної праці створює багато незручностей, а в деяких випадках робить це завдання нездійсненним. Саме цю проблему з тарою вирішує для своїх клієнтів компанія «Базис».

 
17.08.2011р.

Вітчизняне обладнання для вирощування грибів - є!

Фахівці компанії "Грибний дім" набули великого досвіду вирощування культивованих грибів – глив, печериць і шиїтаке. Вони розробляють сучасні технології виробництва цих делікатесних продуктів, виготовляють надійне обладнання, зокрема кліматичні системи, і пропонують їх партнерам.

 
20.07.2011р.

За здорове дитяче харчування

Одеський консервний завод дитячого харчування випускає продукцію під торговою маркою «Чудо-Чадо». Це високоякісне дитяче харчування, вироблене за класичними рецептурами ОКЗДХ, схвалене Міністерством охорони здоров’я України та УкрНДІ харчування.

 
25.06.2011р.

Новітнє слово у сегменті підлог

Фахівці переконані, що якість виготовленої продукції залежить не лише від технологічного процесу виробництва, використовуваного обладнання, рецептури технологів, а й від стану промислових підлог. Останніми роками цей сегмент ринку суттєво змінився з погляду вимог до покриттів для промислових приміщень. І хоча досі ще багато виробництв експлуатують старі підлогові покриття, однак тепер виробничники віддають перевагу так званим наливним підлогам.

 
06.06.2011р.

Дезинфектанты нового поколения

При производстве продуктов питания чистота является приоритетом. От ее уровня зависит не только репутация предприятий - производителей, но и здоровье потребителей. При работе с продуктами питания довольно часто возникает опасность распространения различных бактерий. Поэтому к гигиене пищевого производства предъявляются особые требования.

 
23.05.2011р.

Крокуємо у ногу з часом Міні-завод на фермі – актуальна ідея для...

Одна відома фірма-виробник взуття вирішила розшити свою діяльність і відправила двох працівників у відрядження на острів в Океанії для аналізу потенційного ринку збуту. Через два дні керівництво фірми отримує повідомлення від одного з працівників: «Нічого не вийде – тут ніхто не носить взуття». Ще через день прийшло повідомлення від другого працівника: «Величезні перспективи – ніхто не носить взуття!!!». Побачити нішу для розвитку нині є одним з основних завдань бізнесу і важливою запорукою його успіху. Такої ж думки дотримується керівник фермерського господарства «Агро Вікторія» Віктор Касперський. Господарство працює у Пустомитівському районі Львівської області і спеціалізується на виробництві коров’ячого та козячого молока.

 
10.05.2011р.

Магазин на колесах Фургони для торгівлі німецької якості...

Усі ми звикли, що торгівля має відбуватися у магазинах. Натомість у Європі, крім стаціонарних магазинів, доволі популярними є рухомі торгові точки. У таких пересувних магазинах можна торгувати на ярмарках, виїжджати у найбільш сприятливі години в села, районні центри. Така торгівля зручна і цілком легальна. Для кінцевого виробника найпростіший спосіб отримати гроші – це купити нафарширований потрібною технікою причіп, завантажити туди свій товар, під'їхати у зручне для торгівлі місце і продавати.

 
10.05.2011р.

Пельмені «Левада»: акцент на якість

Останніми роками складається враження, що розвиток українського ринку напівфабрикатів спричинений зростанням темпів нашого життя. Певна річ, зручність – це важливий фактор, але не єдиний і визначальний. Адже споживають заморожені продукти не тільки люди заклопотані, яким на приготування їжі залишається дедалі менше часу. І навіть не тому, що напівфабрикати можна легко приготувати, а тому, що вони зараз мають приблизно таку саму ціну, як і продукт, приготований у домашніх умовах.

 
10.05.2011р.

Тара і упаковка Бокс-палети – це надійність і зручність

На прибуток кожного виробничого підприємства безпосередньо впливає собівартість продукції: що вона нижча, то прибуток вищий. Собівартість – це не що інше, як сукупність усіх витрат на виготовлення продукту. Ось і міркують підприємці, як скоротити ці витрати й зекономити кошти. Можна зекономити їх, купуючи, наприклад, дешеве обладнання. Але це до добра не приведе, бо як відомо, скупий платить двічі. Краще мати опосередковану економію, тобто придбати високопродуктивне, надійне обладнання за нормальною ціною, яке безперебійно працюватиме тривалий час. Те саме можна сказати й про тару, без якої не обходиться жодне виробництво.

 
06.05.2011р.

Український фермер – взірець досконалого господарювання?

Винесене у заголовок речення можна було б написати без знаків запитання у кінці якщо… Якщо б вітчизняні ферми були обладнані усім необхідним якісним сучасним устаткуванням. Якщо б продуктивність фермерських господарств була вищою середньоєвропейського показника. Якщо б на ринках, у магазинах та супермаркетах були продукти українського фермерства цілий рік. Якщо б вітчизняні фермери були впевнені, що їхні бізнес не просто прибутковий нині, а буде таким і завтра… І ще багато якщо…На разі ж маємо те, що маємо…

 
19.04.2011р.

Приватному виноробу для благородних напоїв

Для багатьох професіоналів і аматорів виноробство стало стилем життя або цікавим хобі. Тож не дивно, що кількість невеликих господарств і виноробів-аматорів збільшується в усіх виноробних країнах і навіть у регіонах, де промислового виноградарства не існувало. Розвивається приватне виноградарство й виноробство і в Україні.

 
16.04.2011р.

Як швидко розбити яйце?

Терміном «меланж», що в перекладі із французької означає «суміш» називають практично протилежні речі – отруйний ракетний окислювач і корисну та необхідну суміш яєць, яку широко використовують у харчовій промисловості – у кондитерській та хлібопекарській галузях, для виготовлення функціональних продуктів, у м’ясопереробній галузі.

 
15.04.2011р.

Живе пиво їде до споживача фарфасами

Нині всі поважні ресторани, супермаркети обзаводяться міні-пивоварнями, щоб частувати відвідувачів свіженьким живим пивом. Та не для всіх подібних закладів міні-пивоварні доступні за своєю ціною. Щоб це для них не стало проблемою, на Луганському пивоварному заводі розробили і впровадили у виробництво мобільний фарфас. Нова розробка ТМ «Кам’яний брод» дає змогу перенести кінцевий етап виробництва пива безпосередньо у торгову точку і запропонувати покупцю справді живий, не фільтрований напій.

 
1 2 3 4 ... 30   наступна>
 


*********
Останні новини
Останні новини
В Україні промаркують продукти, зроблені за радянськими ГОСТами
18.01.2012р.

Державна інспекція України з питань захисту прав...

Митний союз затвердив квоти на імпорт м'яса в 2012 році
17.01.2012р.

Країни Митного союзу затвердили перелік товарів,...

Агроформування Львівщини отримали понад 8,5 млн грн від Данії
13.01.2012р.

За два роки діяльності, проект «Надання послуг з...

В українському сирі росіяни виявили надлишок пальмової олії
12.01.2012р.

Російська санітарна служба виявила перевищення...

Апельсиновий сік рекордно подорожчав
12.01.2012р.

Світові ціни на апельсиновий сік виросли у середу до...

 
 Реклама: buy valium | обогреватели потолочные инфракрасные карбоновые обогреватели производство инфракрасные
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Новини
Статті
Торговий майданчик
Каталог учасників
Пакети порталу
Реклама на порталі
Реклама в газеті
Передплата газети
Теги
© 2008—2011 HARCHOVYK.com. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”