This version of the page http://ulf.org.ua/1022/1052/1153/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-20. The original page over time could change.
Замки і ключі / Українська Локсмайстер Федерація
Замки і ключі

Головна >

Діяльність >

Видання УЛФ >

Замки і ключі

"Замки і ключі" — всеукраїнське рекламно-інформаційне видання в галузі систем безпеки, розмежування доступу і технічної укріпленості об’єктів. Його мета — розповсюдження інформації про нові, прогресивні підходи до проблем галузі.

Основні види продукції, які пропонуються в цьому виданні — це замки, ключі, двері, павтономні системи контролю доступу, сейфи.

Унікальність цього журналу полягає в тому, що досі у нас не існувало подібного спеціалізованого видання, яке б працювало саме цій галузі. Думається, що саме його спеціалізація зацікавить того, хто працює з цими системами.

Видання має більш ніж 60 стабільних точок розповсюдження по всій території України в провідних центрах продажу і сервісу цієї продукції, в автомобільних установчих центрах, на всіх крупних міжнародних тематичних виставках.

Цільовою аудиторією розповсюдження, при цьому, є як і кінцевий споживач, так і корпоративний клієнт — Ваші потенційні замовники!

Ми будемо раді розмістити не тільки Ваші рекламні блоки, а й розміщувати надані Вами тематичні статті згідно з Вашою діяльністю.

З питань співпраці Ви можете звертатись безпосередньо до редакції, надіславши листа на адресу: lockkey@ulf.org.ua

Сьогодні триває робота по підготовці нового номеру журналу "Замки і Ключі", який вийде до весняного відкриття нового будівельного сезону 2012.
У зв"язку з цим наша редакція приймає замовлення на розміщення рекламних матеріалів.
Розміщення релами в нашому виданні надасть Вам можливість донести інформацію до потенційних замовників і знайти нових клієнтів у 2012 році, який є важливим з точки зору розвитку будівельного сектора.


Нижче Ви можете ознайомитись з Прайс-листами на розміщення матеріалів у нашому виданні. Прайс-листи подані українською, росіійською та англійською мовами:


Прайс на розміщення матеріалів. Для перегляду в збільшеному масштабі, натисніть на зображення.


Прайс на размещение материалов. Для просмотра в увеличенном масштабе, нажмите на изображение.


Price-list for advertising materials. In order to obtain scaled-up file, please click on to the picture.


КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ НАЩОГО ВИДАННЯ:

Зважаючи на тісну співпрацю видання з  Українською Локсмайстер Федерацією та безпосередню участь Президента Правління Воїнова  як головного редактора у його створенні, потенційні рекламодавці тим самим заручатимуться своєрідною підтримкою авторитетної громадської організації. Означене стане черговим плюсом на користь співпраці з виданням.


- унікальність: «ЗіК» - перше і єдине видання, присвячене тематиці замикання в Україні
- універсальність: концепція журналу спланована таким чином, щоб  бути цікавим як для професіоналів, так і для пересічних громадян
- точність потрапляння у цільову аудиторію – завдяки розпосюдженю видання на галузевих заходах та у професійних місцях продажу, існує найвища ймовірність потрапляння рекламного матеріалу до особи, яка цікавиться питаннями безпеки
- актуальність: «ЗіК» видаватиметься двічі на рік, що забезпечить актуальність рекламних матеріалів протягом тривалого часу.

Завдяки можливості продемонструвати наочний примірник видання під час участі у галузевих заходах, в майбутньому, за рахунок збільшення числа рекламодавців та професійної подачі матеріалів,  плануємо зростання випуску журналу 1 раз в квартал.

Голова Редакційної Ради
журналу «Замки і Ключі»

Марина Гончар


 

 

 

 

Діяльність
Члени УЛФ
Вибрати Члена УЛФ
Інформація від УЛФ
Ми вітаємо у січні.

2012-01-14
Андрія Сидоренка (ТОВ "СПВ Компані Лтд.", м. Київ)

2012-01-21
Володимира Омельченка Олександровича (ВКФ "Росток", м. Севастополь)
Авторизація