This version of the page http://undp.org.ua/ua/media (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-19. The original page over time could change.
Архів новин - Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English
Архів новин

s

s
Детальніше...
 

Найбільший у Східній Європі гендерний проект підбив підсумки своєї діяльності

18 посібників, майже 2500 тренінгів для 50 тисяч працівників різних галузей, 3 освітні центри, 5 спеціалізованих кафедр в університетах, створення гендерної карти України - з такими результатами завершив роботу трирічний спільний Проект Програми розвитку ООН та Євросоюзу «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні».
Детальніше...
 

«Життєздатні села» - нові можливості для сільських територій Криму

Представництво ПРООН у Криму розробило новий проект з розвитку сільських територій - «Життєздатні села». Основна мета проекту полягає у сприянні організації цілісного та сталого підходу до розвитку сіл за допомогою поліпшення зовнішнього вигляду села, допомоги у визначенні набору унікальних сільських продуктів і послуг, а також товарної марки, розвитку приватно-державного партнерства для удосконалення інфраструктури, розвитку можливостей сільських жителів і надання їм підтримки для ефективного маркетингу свого продукту.  
Детальніше...
 

У Верховній Раді України створено міжфракційне депутатське об'єднання "Рівні можливості"

Київ - До об´єднання, про створення якого оголошено сьогодні на пленарному засіданні Верховної Ради, увійшло 15 народних депутатів із різних парламентських фракцій.
Детальніше...
 

Проблеми ВІЛ/СНІДу у Криму були обговорені на засіданні круглого столу

1 грудня 2011 - у Всесвітній день боротьби зі СНІДом - в Сімферополі відбувся круглий стіл «ВІЛ/СНІД в Криму: соціальне сприйняття і дії влади». Захід було організовано Представництвом Програми розвитку ООН у Криму (ПРООН) в рамках проекту «Моніторинг людської безпеки і громадський діалог у Криму». Круглий стіл був присвячений презентації та обговоренню звіту з дослідження проблеми поширення ВІЛ/СНІДу у Криму, проведеного компанією GfK Ukraine.
Детальніше...
 

Сьогодні світ відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІД

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається в усьому світі щороку 1 грудня. Він став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності, вшанування пам’яті тих, хто пішов з життя, та святкування здобутків, таких як розширення доступу до лікувально-профілактичних послуг.
Детальніше...
 

16 днів проти ґендерного насильства

25 листопада 2011 року у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок в Україні та усьому світі стартувала щорічна акція «16 днів проти  ґендерного насильства». В Україні про початок акції було оголошено під час відкриття виставки карикатур на ґендерну тематику та соціального плакату проти насильства над жінками, що розпочала свою роботу у Музеї сучасного мистецтва України в Києві.  
Детальніше...
 

Громадянське суспільство та влада: конкуренти чи партнери?

22 листопада 2011 року, Київ – Посадовці центральних, регіональних та місцевих органів влади зійшлися у дискусії з представниками громадянського суспільства щодо ролі останнього у реформуванні країни. Конференція «ДОЛАЮЧИ ВИКЛИКИ, НАЗУСТРІЧ МОЖЛИВОСТЯМ: взаємодія організацій громадянського суспільства та влади» була організована проектом ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» у партнерстві з Секретаріатом Кабінету Міністрів України та громадськими організаціями - Творчий центр ТЦК, Ісар Єднання, та УНЦПД.
Детальніше...
 

Проект «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю» звітує про результати

25 листопада 2011 р. Київ. Україна. Представники Програми розвитку ООН в Україні, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості оголосили про завершення їхнього спільного Проекту «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом забезпечення доступу до зайнятості». Це відбулося під час заключної конференції, присвяченої результатам діяльності Проекту та приуроченої до Дня захисту прав людей з інвалідністю та 2-ї річниці ратифікації Верховною Радою України Конвенції ООН про права людей з інвалідністю та Факультативного договору до неї.    
 

ПРООН проведе оцінку верховенства права в органах держуправління Україні

Програма Розвитку ООН (ПРООН) спільно зі шведським урядовим закладом, Академією ім. Фольке Бернадота (АФБ) ініціювала пілотний проект з оцінки верховенства права в органах державного управління. Даний спільний проект ПРООН-АФБ спрямований на надання допомоги урядам і фондам з метою виявити, краще зрозуміти, і більш ефективно вирішити проблеми, пов'язані з дотриманням правопорядку в адміністративних установах і процесах в країнах, що розвиваються.
Детальніше...
 
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  6 
  •  7 
  •  8 
  •  9 
  •  10 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »


Архів новин  Електронна бібліотека  Відео  Фотогалерея  

Що ми робимо

Проекти

Лінки


 




 

Календар новин

< Січень 2012 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31