This version of the page http://www.1plus1.ua/dyvitsya/programy/tsn.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-18. The original page over time could change.
ТСН - Програми - 1plus1.ua
  • Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
  • Канал ТЕТ up_down
  • Канал СИТИ
  • ТСН.ua
  • Женский портал
  • Автомобильный портал
  • Голос країни
  • Пекельна кухня
  • Міняю жінку 4
  • Зірки в опері

Програми

ТСН

щодня
19:30
Офіційний сайт

Новин стає більше: у новому сезоні п’ять випусків на день з подвійною порцією регіональних новин та інформації про події в світі спорту.

Новини стають ближчими: лише найсвіжіші, найважливіші та найцікавіші українські новини.

Новини стають мобільнішими: кореспонденти найпотужнішої в країні регіональної кореспондентської мережі реагують миттєво. Вони завжди там, де новини.

Новини стають цікавішими: ми розповідаємо про політику іронічно – так, як про неї говорять усюди, окрім телеекранів. Ми розповідаємо про соціум та економіку легко – так, щоб зрозумів кожен. Ми розповідаємо про страшне, смішне, злободенне і резонансне – так, щоби було цікаво.

Новин стає більше: у новому сезоні п’ять випусків на день з подвійною порцією регіональних новин та інформації про події в світі спорту. Плюс обов’язкове обговорення найгарячіших тем тижня в підсумковій аналітичній програмі у неділю.

Новини стають доступнішими: усі події дня - на сайті tsn.ua

Сортувати по:
даті    
популярності    
  • 116 коментарів
  • Коментувати
  • Сварщик 4-го розряда! Вчера, 19:27
     
    не згоден
     
    згоден
    Внатуре (( ТСН "ВРАЖАЄ")) Про село гірка але правда все починається з освіти яка в країні тільки для МАЖОРЧИКІВ!як і все інше. Крістіан не треба лизати сраку каналу грошей не дадуть Ти лох ))))))))
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Сварщик 4-го розряда! Вчера, 19:04
     
    не згоден
     
    згоден
    Можно подумать ети коменты они читают !НЕ будьте НАИВНЫ!!!)))))))
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • наташа 15 января, 20:13
    1  
    не згоден
     
    згоден
    можно переодеть ведущую тсн? ее костюм - просто жах.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • 0251 15 января, 19:59
     
    не згоден
     
    згоден
    КАРАНТИНУ В СТРИЮ НЕМАЄ
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Володимир 12 января, 22:29
    2  
    не згоден
     
    згоден
    І ще про канал справді він спортився. Дуже не подобаються їхні передачі такі як: «Не бреши мені», «Сімейні мелодрами», «Анатомія слави»… А також на тих Інтернів дивитися негоден... У мене в селі декілька каналів тягне і приходиться час від часу давитися його. Особливо в Неділю навіть включатися не хочеться бо немає що дивитися, хоча б на вечір якийсь фільм показували замість інтернів…
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Юрий 13 января, 11:17
     
    не згоден
     
    згоден
    О фильмах в точку сказано! Интернов уже раз по 20 каждую серию прокрутили! Я не знаю, может, никто уже не помнит, но раньше была такая передача на 1+1 с названием "Імперія кіно", Ольга Сумская была ведущей. Так вот это было то что нужно, и на ведущую было приятно посмотреть и офильме что-то интересное узнать и фильм посмотреть. А сейчас... такое ощущение что 1+1 пытается переплюнуть СТБ с его набором звёздных шоу... которые в принципе тоже смотреть уже тошно.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Володимир 12 января, 22:28
    1  
    не згоден
     
    згоден
    Зараз селах немає роботи на яку вони б прагнули піти, а про майбутнє навчання у ВНЗ мало хто з них задумується… А як вони мають проводити свій вільний час як не в барі, якщо вони ростуть на фільмах в який висвітлюється п’янство, наркоманія, розпуста, вбивство і тд. А також не маючи способів само реалізовувати себе... Немає навіть клубу в який могли сходити у святкові дні і вихідні, хоча я з цего сам не дивуюся бо така сама ситуація немає клубу молодь немає де дітися…. Потрібно реалізовувати програми які б заохочували сучасну молодь змінити себе і свої погляди….
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Володимир 12 января, 22:27
    1  
    не згоден
     
    згоден
    Я так розумію що ідея програми була показати можливість прожити на 1000грн в українському селі подалі від міста, а також будьні українського села, проживання і навчання учнів старших класів. На замість ми бачимо у якому здивуванні журналістки було відсутність ванни і теплові води в домі і проведення процедури відбувається за допомогою баняка з теплою водою і каструлі. О цим прикладом ми бачимо як місто далеке від села хоча це я не вважаю якою проблемою, так це не зручно але мало хто в селі отримуючи мінімальну зарплатню, або тих самих 1000 грн. розщедриться на насос в колодязь і колонку в хаті крім того їм прийдеться облаштовувати ванну кімнату. Таких прикладів можна навести багато. Але це не головне до чого я б хотів привернути увагу, а саме я хочу звернути увагу на учнів старшокласників, які зараз не вчаться і проводять вільний час у барах… А чому вони не вчаться??? Вони небачуть майбутнього в якому могли б себе реалізувати.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Наталі 10 января, 20:37
    5  
    не згоден
     
    згоден
    що це за фігня про сільські школи ! чого ви хочете добитись ? Як ви це подаєте ? Яких наслідків ви очікуєте ? Батьки не змогли дати дітям краще життя, але ці діти набагато людяніші, за ваших ! навіщо ТАК насміхатись, їм і так не легко ? ВСІМ тікати в місто ? Я поважалала ваш канал за незалежність, але ви таке саме міське гавно (вибачаюсь) як і інші!!!!! якщо дитина миється в тазу, то вона тупіша за вашу ????? чому ж ви досі читаєте Шевченка ??? в мене одне запитання: ЯКА ВАША МЕТА ???? а щодо наслідків, то вам якось........ нашим дітям і так не легко вижити.....ви запитуєте чому стільки самогубств ???? відповім...через ВАС ! ви в своїх новинах навчаєте як красти. вбивати, заказати путану, правильно зробити петлю.....в новинах лише : ВКРАЛИ, ДТП, ВБИЛИ, САМОГУБСТВО...тощо......СХАМЕНІТЬСЯ ! що ви все про гроші !!!!!! це ж чиїсь діти ! ПОДУМАЙТЕ !
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Оксана 12 января, 16:38
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Наталі, як я з вами згодна, я теж сьогодні писала коментар до відеоролику про школу виживання. Я живу в цьому районі, і як нам всім обідно, що таке показали, виставили це село як дурнів, розказують наче в селі до цих пір немає гречки, та це ж брехня. Люди з цього села кажуть, що в них три магазини скрізь є ця крупа. І про Леніна, та він є в кожному райцентрі, навіть в обласних, а журналісти так описали, що до цих пір стоїть Ленін, як наче тут одні комуністи залишились і поклоняються тому пам"ятнику, я в шоці, завжди вірила новинам, та ще на цьому каналі, а тепер бачу як все перебільшено, дуже розчарована, та не я одна.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Юрий 12 января, 20:54
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Цель у них в самом первом ролике была показать как выживает сельская учительница на зарплату в 1000 грн. не имея при этом личного жилья (в селе) и подсобного хозяйства. Они это и показали примерно во втором сюжете когда были представлены вычисления расходов на месяц. Ну вот и всё, миссия выполнена, цель достигнута.... так нееет нужно ещё грязи вылить на село. Оксана точно написала, что значит "гречка для села деликатес"? эта учительница её в поле зимой искала или как? Про того Ленина, тоже, что за прикол? В Киеве всех "вождей" посрезали? Сталина уберите с Запорожья! Вот там ему поклоняются, его даже охраняют! Полный бред! Так, что там дальше?... Дети пьют, не знают английского, "бульбуляторы", конопля... это что есть только в сёлах? А Киев у нас прям рай земной? Зачем так над журналисткой издеваться, слать её аж в село, сняла бы тоже самое о своей школе, сто пудов получилось бы не хуже. Когдато у нас говорили "19:30, идём смотреть ТСН" ТСН - у нас БЫЛО синонимом слова "НОВОСТИ"
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • james 2 7 января, 17:05
    2  
    не згоден
     
    згоден
    1+1-САМЫЙ ТУПОЙ КАНАЛ!!! Да это точно
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Крістіан 8 января, 19:40
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Ти рот закрий! Класний канал!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • james 1 января, 20:29
    2  
    не згоден
     
    згоден
    А правда где Аватар? Я так его ждал а вы...
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
12345...10