Вівторок, 17/Січ/2012, 08:20 Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Меню сайту
  • Головна сторінка
  • Діяльність Інституту
  • Статті
  • Бібліотека
  • Фотоальбом
  • Форум
  • Поетична сторінка
  • Гостьова книга
  • Партнери
  • Розміщення реклами
  • Зворотній зв'язок
  • Онлайн гра "ПЕРЕДОВАЯ"
  • Наші банери
Категорії
Європейська інтеграція
Анонси. Події
Політикум
«Україна має талант»
Телеканал «СТБ»
Громада та влада
Людина. Особистість
Довкілля
Економічні новини
Грантові програми, конкурси
Законодавство
Національна ідея
Мистецтво та культура
Молодь
ЄВРО-2012
Спорт
Освіта та навчання
Медицина
Соціум
Церква та суспільство
Погляд. Версії
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Свята. Пам'ятні дати
Кіностудія "Віател"
Українська кухня
Український гумор
Різне
Google




Останні статті
[09/Січ/2012]
[Молодіжна дипломатія]
Набір учасників проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2012”
[16/Груд/2011]
[Освіта та навчання]
ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ ФАХІВЦЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ
[16/Груд/2011]
[Освіта та навчання]
Соціальна допомога сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах
[21/Трав/2011]
[Церква та суспільство]
Про Перемогу, яку ми не знаємо
[24/Січ/2011]
[Людський розвиток]
Пам’ятаймо подвиг Олекси Гірника
Реклама
Бібліотека. Нове
[10/Жов/2010] [Історія]
Олександр Ткачук: Червоні партизани у світлі нових документів
[20/Вер/2010] [Історія]
Красные партизаны Украины 1941-1944
[26/Квіт/2010] [Законодавство України]
Поіменне голосування про ратифікацію Угоди між Україною та РФ з питань перебування Чорноморського фл
[30/Лис/2009] [Історія]
Голодомор 1932 - 1933 рр. на Чернігівщині: документи, свідчення, дослідження
[25/Вер/2009] [Історія]
НАРИСИ ВОЄННО-ПОЛІТИЧНОЇ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ (Навчальний посібник)
Знайомства
Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає

Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
alexsse(43)
Вітаємо!

Мова
Інформація

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Черняков


Головна » Анонси. Події
« 1 2 ... 250 251 252 253 254 ... 258 259 »
Cоціальні ініціативи Президента України Віктора Ющенка
Рівень життя не може задовольнити громадян нашої держави, і саме на подолання бідності та соціальний захист найуразливіших верств суспільства спрямовані соціальні ініціативи Президента України Віктора Ющенка, проголошені 22 червня 2007 року в Острозькій академії, — зазначив в. о. голови облдержадміністрації Володимир Хоменко під час їх презентації, яка відбулася на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Також він підкреслив, що «Соціальні ініціативи» Глави держави матимуть у результаті переформатування всього державн... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 03/Сер/2007 | Коментарі (0)

З'їзд УНП ухвалив рішення про входження партії до виборчого блоку «Наша Україна-Народна самооборона»
УНП увійде до виборчого блоку "Наша Україна-Народна самооборона" на дострокових виборах до Верховної Ради України 30 вересня 2007 р., - таке рішення ухвалив ІІІ етап ІХ з'їзду Української народної партії, який відбувся сьогодні, 2 серпня, у Києві. За це рішення проголосували 190 з 253 зареєстрованих делегатів, проти – 40, утрималися – 6.
Цим рішенням голову УНП Юрія КОСТЕНКА уповноважено укласти та підписати угоду про утворення блоку "Наша-Україна-Народна самооборона".
З'їзд ухвалив також рішення "Про утворення єдиної політичної парт... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 02/Сер/2007 | Коментарі (0)

ЦВК готується до виборів: затверджено форми виборчого списку кандидатів у депутати та списків виборців
Центральна виборча комісія на засіданні ухвалила постанови про форму виборчого списку кандидатів у народні депутати України від партій та блоків на позачергових парламентських виборах та про форми списків виборців на виборчих дільницях.
Крім того, ухвалено постанови про порядок надання ЦВК робочим групам обліку виборців електронної бази даних загальних списків виборців по відповідній адміністративно-територіальній одиниці.
Також члени ЦВК ухвалили порядок здійснення ЦВК та окружними виборчими комісіями закупівлі товарів, робіт і посл... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 02/Сер/2007 | Коментарі (0)

З осені українцям буде легше отримати закордонні паспорти
З осені українцям буде легше отримати закордонні паспорти, запевняють у консорціумі „Єдина державна автоматизована паспортна система” (ЄДАПС). Однак видача документів пришвидшиться лише за умови, якщо керівництво МВС проведе переатестацію своїх співробітників та повністю ліквідує посередницьке підприємство «Ресурсо-документ».
Продовжить Лілія Гришко.
З червня консорціум ЄДАПС почав виготовляти закордонний паспорт нового зразка. Відтоді вже майже 65 тисяч українців отримали нове посвідчення. Заступник гендиректора консорціуму Олександр Драніков каже, що підприємство може виготовляти більше документів, але заявки з Міністерства внутрішніх справ до них... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 01/Сер/2007 | Коментарі (0)

Мороз знову хоче посидіти в кріслі Верховної Ради
Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ у п‘ятницю, 27 липня, видав розпорядження про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п‘ятого скликання.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Верховної ради України, у тексті документа зазначається, що розпорядження видано у зв‘язку з вимогою 179 народних депутатів України про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п‘ятого скликання та відповідно до частини другої статті 11 Регламенту Верховної Ради України.
Згідно з розпорядженням, позачергова сесія Верховної Ради України п‘ятого скликання має бути скликана 31 липня 2007 року.
Розпорядженням голови Верховної Ради, зокрема, ви... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 28/Лип/2007 | Коментарі (0)

Поїзд із жовтим фосфором покинув територію України
Потяг із казахстанським жовтим фосфором перетнув українсько-російський кордон, повідомив керівник прес-служби Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України Ігор Кроль.
"Поїзд із фосфором, пройшовши всі контрольні процедури, перетнув кордон із Росією", - сказав І.Кроль агентству "Інтерфакс-Україна".
Він зазначив, що поїзд покинув територію України зі станції "Червона могила" Свердловського району Луганської області. За словами І.Кроля, далі поїзд із жовтим фосфором будуть супроводжувати співробітники МНС Росії.
Наг... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 28/Лип/2007 | Коментарі (0)

Група бойовиків УПЦ МП захопила приміщення церкви Національного заповідника у Переяславі
Музейники знову б’ють на сполох. Група бойовиків УПЦ МП захопила приміщення церкви, де знаходиться музей Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав".
Щойно редакція журналу "Музеї України" отримала такого листа:
"Органи державної влади!
Допоможіть працівникам Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" звільнити Музей українського одягу Середньої Наддніпрянщини від релігійної громади Московського патріархату на чолі з О.Анатолієм, що блокують роботу Музею та його працівників.
з 20.07.... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 28/Лип/2007 | Коментарі (0)

Винні в залізничній аварії на Львівщині мають бути покарані
Президент України Віктор Ющенко вважає, що організація ліквідації наслідків аварії на залізниці у Львівській області 16 липня 2007 року мала бути ефективнішою. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції в Мукачевому. За словами В. Ющенка, аварія на Львівщині потребує жорстких та чітких висновків. «Це серйозний докір роботі Міністерства транспорту», – зазначив Президент.
Глава держави також акцентував, що у перші дні аварії «неефективно або мало ефективно повела себе і урядова комісія, і місцева влада». Йдеться, насамперед, про недо... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Лип/2007 | Коментарі (0)

Держава в державі: два будинки на Чернігівщині відділились від України
Кордонів немає, зате ще 5 років тому їхні мешканці надрукували паспорти власного зразка, обрали суддю та президента, виготовили печатку й почали активно листуватись з органами влади та правоохоронцями. А нині взагалі відмовилися платити податки.
Виключно дипломатичних відносин з Україною прагнуть мешканці двох будинків на Чернігівщині. Кордонів новостворена держава не має, бо хати стоять не поруч. Втім, є столиця – село Бакаївка, печатка та паспорти власного зразка. Заступник голови самозваної держави Андрій Дирда з цього року погрожує не платити з... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Лип/2007 | Коментарі (0)

На Харківщині досягла апогею політична істерія: «Російський блок» вимагає відновити пам’ятник Сталіну»
«Відновлення пам’ятника СТАЛІНУ, яке ініціює харківська філія «Російського блоку», - межує з втратою почуття реальності”, - заявив представник «Правиці», голова Харківської обласної організації Української народної партії Василь ТРЕТЕЦЬКИЙ. Так політик прокоментував заяву чільника харківського відділення «Російського блоку» Геннадія МАКАРОВА, що Йосипу СТАЛІНУ, який мовляв, об’єднав українські землі, необхідно відновити пам’ятник в Коломаці, який 1956 року знесли самі місцеві жителі.
«Проросійські організації України втрачають почуття реальності від тотальної українофобії”, - наголошує політик. Він висловив здивування, як „в один день представники „Російсь... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Лип/2007 | Коментарі (0)

Як козаки в Одесі пам"ятник Катерині II блокували
Кількасот членів Українського козацтва, які прибули сьогодні з шістьох областей до Одеси, заблокували будмайданчик на місці демонтованого пам`ятника «Потьомкінцям - нащадки», де планується звести пам`ятник російській імператриці Катерині II.
Як передає УНІАН, козаки на чолі з Верховним отаманом Українського козацтва Ігорем ВАРДИНЦЕМ відсунули від входу на будмайданчик, обнесений металевою огорожею, охоронців будівельної фірми і провели виїзну Надзвичайну раду козацтва для обговорення ситуації, викликаної спробою спорудити пам`ятник російські... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Лип/2007 | Коментарі (0)

Французи зацікавились на Чернігівщині бізнесом
Голова обласної ради Наталія Романова провела зустріч з представниками французького бізнесу - директором компанії ILS Т’єрі Діме та бізнес-менеджером компанії DTP Terrassement Ігорем Побережнюком.
Під час перемовин, в яких також взяли участь президент Регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов та радник голови обласної ради з питань міжрегіонального та транскордонного співробітництва Станіслав Терлецький, обговорювалися перспективи співпраці підприємств Чернігівської області та французьких компаній у сфері будівництва автомагіс... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 26/Лип/2007 | Коментарі (0)

У Деснянському навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України відбулися заняття з вогневої підготовки
26 липня, у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України (смт Десна) відбулися практичні заняття з вогневої підготовки з курсантами аеромобільного батальйону механізованого полку. Керівник заняття - командир навчального механізованого полку полковник Петро Ромигайло.
Майбутні командири аеромобільних відділень практикувалися у володінні стрілецькою зброєю – автоматом Калашникова та ручним кулеметом Калашникова. Зокрема, вони вивчали матеріальну частину зброї, кидали імітаційні гранати, виконували нормативи з приготування до стрільб та практично вели вогонь з АК та РПК з різних положень.
Керівник занять поінформував, що загалом усі ... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 26/Лип/2007 | Коментарі (0)

1-13 14-26 ... 3238-3250 3251-3263 3264-3276 3277-3289 3290-3302 ... 3342-3354 3355-3355
Форма входу
Логін:
Пароль:
Реклама
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Додай до Яндексу!

+ Європейська Україна

Портал чесних новин "Європейська Україна".

Афіша

Реклама


Останні новини
[16/Січ/2012]
[Мистецтво та культура]
Верховна Рада дозволила продати Юсупівський палац у Криму
[16/Січ/2012]
[Економічні новини]
Чи переможе донецьке вугілля російський газ?
[16/Січ/2012]
[Спорт]
В Олімпійському Інсбруку тривають змагання фігуристів
[16/Січ/2012]
[Економічні новини]
Росія погрожує заборонити український сир
[16/Січ/2012]
[Економічні новини]
Мінфін збирається компенсувати вклади Ощадбанку СРСР
[16/Січ/2012]
[Анонси. Події]
16 січня 2012 року. Цей день в історії України
[15/Січ/2012]
[ЄВРО-2012]
Україна - ТОП-країна для подорожей у 2012 році
[15/Січ/2012]
[Соціум]
Цікаво. На Facebook тепер можна буде слухати музику разом з друзями
[15/Січ/2012]
[Громада та влада]
Чернігів. Понад 12 мільйонів гривень заплановано на ремонт доріг у дворах
[15/Січ/2012]
[Мистецтво та культура]
У Києві вручили премію імені Василя Стуса
Пошук

завантаження ...

Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Підтримай проект!

Z973768140039

R206530277917

U348324026168

 

4100180833609

Відправити SMS

Посилання

Чернігів

При використанні матеріалів гіперпосилання на upi.org.ua є обов'язковим

| Олександр Майшев © 2012 "Європейська Україна"