Покриття

Ми із задоволенням  пропонуємо Вам найбільш повне та якісне GSM та GPRS покриття території України!

Національний мобільний оператор компанія «Київстар» забезпечує покриття на території України, де проживає 99% населення України. Своєю мережею «Київстар» охоплює усі великі та малі міста і понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України.

Щоб дізнатись про покриття мережі «Київстар» в населеному пункті, що Вас цікавить, будь ласка, скористайтесь системою пошуку.

Роумінг

Якщо Ви вирішили провести свою відпустку за межами України або Ваш бізнес потребує від Вас постійних поїздок за кордон — візьміть з собою мобільний телефон, що підключено до мережі «Київстар».

Завдяки послузі «Міжнародний роумінг» Ви завжди зможете залишатись на зв’язку, не залежно від того, в якій країні Ви знаходитесь. Без додаткових угод! Просто, ввімкніть Ваш мобільний телефон – і Ви на зв’язку з усім світом!

В розділі «Роумінг» Ви знайдете тарифи зарубіжних операторів, умови використання Вашого мобільного телефону, і багато іншої корисної інформації, яка може стати Вам в нагоді, для того щоб Ваш відпочинок або відрядження пройшли якомога комфортніше.