На русском
Ми захищаємо цифрові світи
Замовити On-line Завантажити пробну версію Знайти партнера

Видалення вірусів, Антишпигун, захист від шкідливих програм та руткітів за допомогою ESET NOD32 Антивірус

Інтегрований захист реального часу від вірусів, черв'яків, троянських та шпигунських програм, фішингу та хакерських атак. Найкращий рівень виявлення, найшвидше оперування та мінімальні системні вимоги.

Корпорація Малий бізнес Домашні користувачі

Новини

ESET Mail Security для IBM Lotus Domino доступний для тестування
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування продукту ESET Mail Security для IBM Lotus Domino. Побудований на основі високопродуктивної технології ThreatSense, даний продукт забезпечує надійний проактивний захист поштових серверів від відомих і раніше невідомих загроз при мінімальному споживанні системних ресурсів. (Грудень 16, 2011)

ESET NOD32 Antivirus 5 зайняв топову позицію за результатами AV-Comparatives
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що продукт ESET NOD32 Antivirus 5 зайняв топову позицію та отримав найвищу оцінку за результатами порівняльного тестування AV-Comparatives. (Грудень 15, 2011)

«Золоті» правила безпеки при здійсненні онлайн покупок
Напередодні новорічних свят все більш популярними стають Інтернет-магазини. У пошуках подарунків своїм близьким та економії фінансових засобів користувачі все частіше віддають перевагу саме онлайн покупкам. До того ж, це ще значно зручніше, адже не потрібно втрачати час, бігаючи по різним магазинам у пошуках чогось необхідного та цікавого. На жаль, привілегії онлайн сервісів відомі не тільки турботливим користувачам, але й зловмисникам, які також не проти «зекономити» напередодні свят. (Грудень 13, 2011)

Білд 5.0.95 флагманських продуктів ESET доступний для завантаження
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід білду 5.0.95 п’ятого покоління флагманських продуктів ESET — класичної антивірусної програми ESET NOD32 Antivirus та комплексного рішення ESET Smart Security. (Грудень 12, 2011)

Основні правила безпечної роботи на комп‘ютері
Популярність Інтернет-мережі зростає з кожним роком, не говорячи вже про широке використання комп’ютерів, планшетів, змінних носіїв інформації та багатьох інших портативних пристроїв. Більш того, всесвітня павутина стала невід’ємною частиною життя практично кожного з нас. (Грудень 9, 2011)

Усі новини

Пробні версії

Спробуйте рішення компанії ESET вже сьогодні. Безкоштовні 30-ти денні версії ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security.

ThreatSense®

Досконала технологія ESET ThreatSense® завдяки розширеній евристиці та родовим сигнатурам дозволяє виявляти нові раніше невідомі загрози.

Про ESET NOD32

ESET NOD32 Antivirus - це найкраще рішення для боротьби з шпигунськими програми, вірусами та іншими загрозами.
 
Центр безпеки
Останні загрози
Win32/Zafi.B worm
Win32/Netsky.Q worm
Win32/Bagle.HE worm
Поточна версія
Вірусна база даних: 6801 (20120116)
ESET у Facebook