This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/actions?id=6152 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-14. The original page over time could change.
Новорічна акція від Укртелекому — «Сто днів Інтернету «ОГО!» безкоштовно»
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
14/01/2012
Апарат управління / Прес-центр / Акції / Новорічна акція від Укртелекому — «Сто днів Інтернету «ОГО!» безкоштовно»

Акції

Новорічна акція від Укртелекому — «Сто днів Інтернету «ОГО!» безкоштовно»

Твитнуть

Напередодні Нового року Укртелеком розпочинає акцію для нових абонентів «Сто днів Інтернету «ОГО!» безкоштовно»*.

Всі учасники новорічної акції, яка стартує 22 листопада, отримають можливість протягом року користуватись послугою «ОГО!» зі знижкою вартості обраного тарифного плану, яка еквівалентна ста дням безкоштовного Інтернету, а також придбати ADSL-модем з підтримкою Wi-Fi всього за 1 гривню!

Разом з цілодобовим безлімітним доступом до Інтернету усі абоненти компанії отримують безліч додаткових переваг, серед яких - доступ до Інтернету в зонах Wi-Fi Укртелекому по всій Україні, дзвінки за технологією VoIP «ОГО!Телефонія», можливості єдиної мережі «ОГО!».

Новорічні свята – чудова нагода стати абонентом високошвидкісного Інтернету «ОГО!», який вже обрали 1,3 мільйона абонентів в Україні.

Підключитися до швидкісного Інтернету «ОГО!» на акційних умовах можна у фірмових центрах продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому, шляхом подання заяви на сайті my.ukrtelecom.ua або придбавши та активувавши стартовий пакет «ОГО!Start» під час дії акції.

Детальну інформацію про послуги та тарифи можна отримати на сайті компанії або за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).

* Згідно з умовами акції, 100 днів Інтернету безкоштовно це можливість користування послугою «ОГО!» зі зниженням її щомісячної тарифної вартості на 27,4% протягом 1 року, з дня активації».






 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!
30.12.2011
З Новим 2012 роком та Різдвяними святами! Доброго усім здоров’я, гарного настрою і щоденного...
29.12.2011
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку ПАТ «Укртелеком»!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18