This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/about/today/annual_reports (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-14. The original page over time could change.
Укртелеком - Річні звіти
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
14/01/2012
Апарат управління / Про компанію / Укртелеком сьогодні / Річні звіти

Укртелеком сьогодні

Річні звіти

Увесь рік ми працювали, щоб надати більшості мешканців України можливість доступу до мережі Інтернет за прийнятними цінами, з високою якістю, незалежно від технології доступу, 24 години на добу. Це було одне з наших основних завдань, адже ми добре розуміємо, наскільки важливим сьогодні для кожного є доступ до всесвітньої мережі. На нинішньому етапі розвитку суспільства Інтернет – це можливість отримувати будь-яку інформацію, спілкуватися з друзями, працювати, продавати і купувати товари та послуги, слухати музику і дивитися фільми, вчитися і розвиватися. Інтернет – це інновації, які змінили світ і стали невід’ємною частиною життя кожного з нас.

Протягом 2010 року Укртелеком активно розвивав високошвидкісний Інтернет за всіма напрямками. Ми зберегли високі темпи підключення до послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет «ОГО!» та першими і єдиними серед українських провайдерів досягли ще влітку 2010 року планки в 1 мільйон клієнтів. А найякісніший, наймасовіший, найкращий безлімітний Інтернет в Україні – наша послуга «ОГО!» – стала мобільною і одразу знайшла своїх шанувальників.

Стабільно, хоча й недостатньо збільшувалась абонентська база мобільного зв’язку нашої компанії. Це пов’язано з недостатністю інвестицій, але значне збільшення доходів та «якість» наших мобільних користувачів додають оптимізму. Незважаючи на всі світові тенденції, ми, в цілому, зберегли позиції традиційної телефонії і розраховуємо на покращення ситуації в наступному році.

Суттєво модернізовано та збільшено ємність мережі нашої компанії як внутрішніх, так і зовнішніх каналів. Ці роботи дозволяють нам не тільки вже зараз надавати якісні послуги, але й планувати впровадження інших новітніх пропозицій та сервісів, які готує Укртелеком для своїх клієнтів. Загалом же 2010 рік став, без перебільшення, епохальним для майбутнього нашої компанії. Після десятирічних вагань українська влада прийняла тверде, необхідне та єдине можливе рішення – приватизувати ВАТ «Укртелеком».

Переконаний, що у нового власника компанії буде достатньо фінансових, менеджерських та організаційних можливостей, щоб зробити Укртелеком беззаперечним лідером ринку. Разом з тим компанії у 2010 році вдалося зробити все можливе, щоб продовжувати закладати надійний фундамент нашого майбутнього.

Не все заплановане вдалося реалізувати, насамперед, через брак інвестиційних коштів, але отриманий за підсумками року результат можна вважати максимальним за існуючих обставин. Переконаний, що для Укртелекому в 2011 році настане нова точка відліку: до успішності, процвітання та лідерства.

Дякую всім за внесок в успіхи нашої компанії, впевнений, що для наших працівників, вже починаючи з 2011 року, стануть помітні зміни на краще.

Голова Правління ПАТ «Укртелеком»
Г. Б. Дзекон

Про це та інше докладно — у річному звіті ПАТ «Укртелеком» за 2010 рік (annual report 2010 in English).

Звіти за попередні роки

2009 рік

   

2008 рік

2007 рік

2006 рік

2005 рік

2004 рік

2003 рік

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

01.01.2012
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку!
30.12.2011
З Новим 2012 роком та Різдвяними святами! Доброго усім здоров’я, гарного настрою і щоденного...
29.12.2011
Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку ПАТ «Укртелеком»!

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18