This version of the page http://sim.org.ua/?p=652 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-11. The original page over time could change.
СІМ – Спілка ініціативної молоді » Всеукраїнська Школа студентського самоврядування 2009

    Вхід | реєстрація

      логін

      пароль

Пошук по сайту:





Всеукраїнська Школа студентського самоврядування 2009

Нам здається, що ми всі добре вміємо вирішувати проблеми за межами ВНЗ: адже успішно фандрайзимо кошти у батьків, домовляємось з керівниками на роботі та добре знаємо розподіл обов’язків на студентській гулянці. Відтак неважко навчитись це робити і в ВНЗ. А для того, щоб Ви могли досягти цього швидше і з меншими енерговитратами, СІМ вже четвертий рік поспіль проводять для Вас Школу студентського самоврядування. Це єдиний в Україні комплексний навчальний проект зі студентського самоврядування. Ласкаво просимо в універ студентського самоврядування!

Школа студентського самоврядування
19-25 липня 2009 року
80662804943, 80936634935
Офіційна група Школи вКонтактє.ру

Чим наша школа краща за інші?
У нас працюють найкращі соціальні тренери зі всієї України!
Наші тренери – з практичним досвідом роботи і керівництва ОСС.
Ми використовуємо найсучасніші підходи у Тraining&Development (T&D) технологіях
Для вас розроблена комплексна, системна програма роботи
І тільки тут ви зможете гармонійно поєднати відпочинок та власний розвиток!

Організатор: Спілка ініціативної молоді, керівник проекту: Товстуха Анна.
Дати: 19-25 липня 2009 року
Місце
: табір КАВА «Улітку», Херсонська область, Чорноморський біосферний заповідник.
Місце розташування табору входить до “100 найбільш живописних місць України” за версією журналу Фокус (випуск №1 (1) от 11.04.2008)
Додаткова інформація про табір КАВА «Улітку»


Умови
:
■ проживання на території організованого наметового табору, у наметах на 3-5 осіб, з повним забезпеченням наметами, спальникам. Табір під охороною із цілодобовим чергуваням;
■ 3-разове харчування здоровою екологічно-чистою їжею;
■ проїзд “вокзал Херсон – табір «Улітку» – вокзал Херсон ”;
■ страховка;
■ навчальна програма (8 годин на день) і все, що з нею пов’язано!
Пріорітет
участі у Школі надається студентам 1-3 курсів навчання!

Формат школи ОСС:

  • Ефективне навчання та активний відпочинок!
  • Навчальна програма 8 годин на день
  • дружня атмосфера та вечірні розваги
  • тренінги і майстер класи від найдосвідченіших студ.самоврядуванців України
  • рольова гра «СІМуляція», спеціальна версія для Школи ОСС

У програмі:
Робота зі студентами; Пошук активістів, мотивація; Планування роботи ОСС; PR в роботі ОСС; Фандрайзинг, пошук спонсорів; Взаємодія з адміністрацією; Проведення зборів та нарад ОСС; Проведення конференцій студентів; Організація виборів до ОСС; Взаємодія з адміністрацією ВНЗ; Взаємодія МГО та ОСС; Спадкоємність в роботі ОСС; Механізми захисту прав студентів; Зміни в законодавстві стосовно СС; Критерії ефективності роботи ОСС; Робота з документами в роботі ОСС; Розвиток СС на рівні ВНЗ, міста, області; Тайм-менеджмент; Ораторське мистецтво; Ведення переговорів; хто я: лідер чи керівник?; Стратегічне планування; Написання проектів; Основи ефективного спілкування; Поведінка в конфлікті в конфлікті і багато іншого цікавого і корисного!

Команда тренерів:
♥ Артем Михайлюк – тренер, координатор ВМГО Спілка ініціативно молоді, автор книги «Студентське самоврядування для чайників», автор гри «СІМуляція». В ОСС з 2000 року. Працював помічником ректора НТУУ «КПІ». Співавтор останнього законопроекту про студентське самоврядування. У 2007 році був головою правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».
♥ Олександр Корнієнко – медіа-тренер, бізнес-тренер та коуч, голова Правління СІМ – Спілки ініціативної молоді. В ОСС з 2000 року. Був заступником голови Студради НТУУ “КПІ”, консультант Студентської ради міста Києва, автор Літньої Школи молодіжної преси та сучасної журналістики, у минулому директор гурту “Крихітка Цахес”, помічник-консультант народного депутат України О. Донія.
♥ Анна Товстуха – соціальний тренер. В ОСС з 2004 року, з 2006 по 2008 роки була членом Колегії Всеукраїнської студентської ради від Сумської області; з 2006 організатор щорічної Всеукраїнської конференції зі студентського самоврядування у м. Суми, керівник проектів «Студентські байдаркові сплави «Лідер змінює оточення» (2007-2009), «Школа лідерства» (2007-2009) та «Школа ОСС» (2009) в Сумській області.
♥ Костянтин Білик – соціальний тренер, з 2006 року і по тепер член Колегії Всеукраїнської студентської ради від м. Севастополь, керівник проекту «Школа студ лідерства» і організатор «MAFIA-club» в м. Севастополі, співорганізатор «5-ої Всеукраїнської конференції зі студентського самоврядування» у м. Суми та літньої «Школи ОСС» у 2007-08 рр. у м. Севастополі, засновник ОСС у Севастопольському національному технічному університеті.
♥ Ірина Аветісян – тренер з командоутворення КАВА(Клуб активного відпочинку “Адреналін”). В ОСС з 2005 року. 2006 рік – координатор, член Колегії Всеукраїнської студентської ради від Херсонської області, 2007-2008 роки – член Секретаріату ВСР. Організатор та керівник проектів у м. Херсон: “Академія студентського успіху”(2006р.), “Школа ефективного студентського самоврядування”(2009р.).
♥ Тетяна Чубарь – соціальний тренер, з 2007 року координатор БФ “Серце до серця” у Запорізькій області, організатор Всеукраїнської студентської науково-практичної “Студентське самоврядування:проблеми,перспективи розвитку”,голова Студентської ради м. Запоріжжя, координатор ВМГО «Спілка ініціативної молоді» в області.
♥ Ірина Тіщенко – соціальний тренер, координатор Всеукраїнської студентської ради в Одеській обл.; депутат Молодіжної ради при Одеській міській раді, головний редактор міської молодіжної газети «14-35», організатор навчальних проектів «Молодіжна медіа-школа», «Школа студ.самоврядування», «Школа молодіжної преси», дитяча бізнес-школа «Сан-Марін».
♥ Олександр Санченко – бізнес-тренер, коуч, студентський представник компанії “RedBull-Україна”, член Колегії Всеукраїнської студентської ради від м. Києв та керівник відділу фандрайзингу ВСР. 2005-2008 рр. голова студентської ради Міжнародного університету фінансів. Ініціатор Всеукраїнського тренінгового туру «Рупор вСІМ».

Умови участі:

1. До участі запрошуються студенти-активісти ОСС , пріорітет надається 1-3 курсів.
2. Якісно заповнена АНКЕТА та надіслана на OSS@sim.org.ua до 8 липня.
3. Своєчасно сплачений орг.внесок:
Сплата внеску Студент Член СІМ Інші бажаючі
До 8 липня 650 грн. 650 грн. 750 грн.
До 13 липня 700 грн. 700 грн. 800 грн.
До 17 липня 750 грн. 750 грн. 850 грн.
4. Обов’язкова участь у всіх навчальних програмах.
5. Гарний та позитивний настрій!

Координати:

+38 066 280 49 43, +38 093 663 49 35 Анна Товстуха – керівник проекту
+38 063 217 98 04 Ігор Іванов – менеджер проекту
e-mail: OSS@sim.org.ua
Офіційна група Школи вКонтактє.ру

Лист Міністерства освіти та науки України про підтримку Школи ОСС:

Додати коментар

Вам необхідно увійти, щоб додавати коментарі!