This version of the page http://5.ua/up/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-08. The original page over time could change.
"Українські пристрасті" :: Футбольне ток-шоу :: 5 канал
«Українські пристрасті» - футбольне ток-шоу на «5 каналі»

«Українські пристрасті» - футбольно-аналітичний проект на «5 каналі». Завдяки унікальній високотехнологічній системі 3D моделювання ORAD, глядачі матимуть можливість «зупинити час» і разом з експертами проаналізувати ключові моменти матчів української Прем’єр-ліги, а також найбільш резонансних поєдинків Європи та світу. Відтепер ми знатимемо відповіді на питання про правомірності карток, наявність офсайдів та законність призначених пенальті.

В зоні пильної уваги телешоу «Українські пристрасті» є життя поза полем: до- і після матчеві інтерв’ю гравців та тренерів, а також неординарні навколоматчеві подіі.

Партнер показу, компанія Castrol, надасть глядачам можливість побачити і почути ексклюзивні інтерв’ю з зірками світового футболу. У проекті також використовується рейтинг Castrol Rankings, завдяки якому, разом з нами вболівальники можуть дати оцінку кожному пасу, спробі відбору м´яча і взагалі відслідкувати кожен рух більше ніж 2 тисяч футболістів у матчах 5 провідних Європейських ліг.

Генеральним спонсором проекту виступає улюблене пиво вболівальників - «Оболонь».

Ток-шоу «Українські пристрасті» виходить з 4 квітня 2011 року, щопонеділка о 22:00. Проект виготовляє «Студія Савіка Шустера» на замовлення «5 каналу».