This version of the page http://dzyga.com/fotoclub/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-04. The original page over time could change.
Новини клубу - fotoclub Новини клубу - fotoclub - fotoclub
Новини клубу
Заходи
Маніфест
Члени клубу
Анкета
Фотогалерея
Форум
Контакти

Олександр Чекменьов у клубі "5х5"

У наступну середу 21 грудня станеться видатна подія - у Львові відбудеться презентація нової книги найбільш харизматичної фігури в сучасній українській фотографії - Олександра Чекменьова.

 

Детальніше... Додати коментар
 

Юрій Яремчук у клубі "5х5"

У середу 7 грудня у  фотоклубі "5х5" (що за адресою площа Коліївщини, 2) о 19 годині відбудеться єдиний безкоштовний концерт у рамках ХІ міжнародного фестивалю "Jazz Bez". Для нас виступить видатний український саксофоніст Юрій Яремчук.
Детальніше... Додати коментар
 

Фотоклуб 5х5, Синтетики Ярослава Тимчишина

У середу 30 листопада о 19 годині у фотоклубі "5х5"  (пл. Коліївщини,2) ми відкриємо довгоочікувану виставку Ярослава Тимчишина "Синтетики". Можна довго розказувати і про особистість цього фотографа і про особливості проекту, який Ярослав представить на суд вимогливої львівської публіки, але це все буде зайвим.

Детальніше... Коментарі (2)
 

Наталя та Інна Шинкаренко у клубі "5х5"

У середу 23 листопада о19 год. у фотоклубі "5х5" (пл. Коліївщини,2) відбудеться зустріч з фотографами Наталією та Інною Шинкаренко, а також презентація проекту клубу із Юрієм Яремчуком та Мар'яною Борик.

Детальніше... Додати коментар
 

Надя Романова і Ян Саудек у клубі "5х5"

З третьої спроби ми все ж таки зустрінемося з найбільш очікувано нашою гостею. Всі вже знають, що майже рік тому до нас з Каунаса завітала литовська фотографиня Надя Романова. Приїхала на кілька місяців і, здається, з нею сталася звична річ - Надя закохалося у Львів.

Детальніше... Додати коментар
 

Жіночий день. Надя Романова і Уляна Кіт у клубі "5х5"

У середу 9 листопада о 19:00 у фотоклубі "5х5" (пл. Коліївщини,2) відбудеться зустріч з фотографом із Литви Надією Романовою та перегляд світлин львів'янки Уляни Кіт.

Майже рік тому до нас з Каунаса завітала литовська фотографиня Надя Романова.Приїхала на кілька місяців і, здається, з нею сталася звична річ - Надя закохалося у Львів. Литовська фотографиня і дизайнерка покаже свої світлини і поділиться секретами своїх успіхів у розробці ексклюзивного стилю і дизайну тематичних ресторанів.

Детальніше... Додати коментар
 

Хіпі у Львові і у фотоклубі "5х5"

У середу 2 листопада о сьомій годині у клубі "5х5" ми зберемося щоб згадати минулі часи. А допоможе нам у цьому автор і укладач альманаху "Хіпі у Львові" Алік "Світильник" Олісевич. За більше ніж сорокарічну історію руху хіпі у країнах покійного союзу назбирався величезний архів - власне його ми і будемо гортати.
Детальніше... Додати коментар
 

Кшиштоф Войцеховський: світлини про джаз

У п'ятницю 28 жовтня о 19 год. у фотоклубі "5х5"  відбудеться відкриття джазової виставки патріарха польського сучасного мистецтва, чудового фотографа Кшиштофа Войцеховського "Musica Muta".
Детальніше... Додати коментар
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 8 з 106