This version of the page http://www.kreditprombank.com/ua/corporate/insurance (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-03. The original page over time could change.
Страхування
Головна / Корпоративним клієнтам / Страхування

0-800-507-909

Лист в банк | Call-back

Відділення та банкомати

Страхування

З метою мінімізації ризиків, пов’язаних з укладанням договорів страхування, за якими ПАТ «Кредитпромбанк» виступає вигодонабувачем, банк проводить аналіз потенційних партнерів-страхових компаній. Слід зазначити, що з 400 страхових компаній, зареєстрованих Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг страхових компаній, лише четверта частина вважається такими, що здійснюють діяльність на відкритому ринку страхування та проводять виплати страхувальникам у повному обсязі. Такі дані свідчать про великий ризик можливого невиконання страховими компаніями власних зобов’язань при настанні страхових випадків. Крім того, останнім часом декілька відомих страхових компаній зазнали банкрутства, що призвело до невиконання ними власних зобов’язань за страховими випадками, які відбулися з майном страхувальників (у тому числі з тим майном, що було надано в заставу банкам) чи безпосередньо зі страхувальниками.

Завдяки зваженій політиці співробітництва та аналізу партнерів-страхових компаній, ПАТ «Кредитпромбанк» вдається уникнути суттєвих втрат внаслідок невиконання такими компаніями власних зобов’язань за страховими випадками.

Страхові компанії   Вимоги до страхових компаній
Перелік страхових компаній, що акредитовані у ПАТ "Кредитпромбанк"   Дотримання вимог необхідне для включення нових страхових компаній у перелік акредитованих банком
     
Пропозиції щодо співробітництва для страхових компаній
 
ПАТ "Кредитпромбанк" пропонує співпрацю за декількома напрямками...