This version of the page http://kievtv.com.ua/faces (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-03. The original page over time could change.
Обличчя каналу - Столичний телеканал «Київ»
Обличчя каналу
Ростислав Сухачов

Ведучий програми «Новини»

«Журналіст – немов дзеркало! Один відображає реальність зі стовідсотковою точністю, інший - викривляє її, немов у кімнаті сміху. Себе, як і більшість моїх колег і друзів, відношу до першого варіанту, принаймні до цього прагну. Вибір – в яке дзеркало дивитись – завжди роблять глядачі. Сподіваюсь, що здебільшого він зупинятиметься на таких, як я.» 

Читати далі »
Руслан Свірін

Ведучий програми «Спорт»

Досвідчений журналіст, більш ніж 10 років працював у спортивній редакції телеканалу «Iнтер». Ведучий, спеціальний кореспондент, експерт в таких видах спорту як плавання, біатлон, художня гімнастика, автор цілої низки фільмів на спортивну тематику. 

Читати далі »
Роман Кадемін

Керівник спортивної редакції, ведучий спортивних новин

Робота Романа полягає у щоденній підготовці до ефіру чотирьох випусків спортивних новин та недільної підсумкової програми. Окрім цього організація і показ спортивних трансляцій українського футбольного чемпіонату, волейбольної супер-ліги, української баскетбольної ліги і хокейних матчів теж входить в обов’язки керівника спортивної редакції. 

Читати далі »
Людмила Кононенко

Ведуча програми «Столиця»

«Бути першою? Навіщо, адже будь-який рахунок відносний.
Бути цікавою? Хотілося б завжди. І для найрідніших вдома, і для найближчих по духу – друзів, і для найбажаніших на роботі – гостей, і для найшанованіших – глядачів.»

Читати далі »
Наталія Яструбенко

Ведуча програми «У центрі уваги»

«Журналістика – не професія, журналістика – це спосіб життя. Бути в курсі подій, у найкоротші терміни знайти потрібну інформацію та відшукати певну людину, а ще – просто і доступно розказати про складне. Якщо після ефіру мій глядач відкрив для себе щось нове, це означає, що цього разу у мене все вийшло.» 

Читати далі »
Лідія Рябкова

Ведуча програми "У центрі уваги"

Читати далі »
Анатолій Васянович

Ведучий програми «Говорімо правильно»

 

«Слово – могутня зброя. Але тільки в тому випадку, коли про неї постійно піклуються. Працівники так званих «розмовних професій», до яких, як я вважаю, належать усі, хто виходить зі словом на аудиторію, повинні пам’ятати, що їхній робочий інструмент – мовний апарат, котрий необхідно тренувати і тримати завжди у готовому до роботи стані. Погодьтеся, нікому не цікаво слухати лектора чи вчителя, юриста чи політика, а особливо журналістів, ведучих і дикторів телебачення з невиразним, монотонним байдужим голосом, поганою дикцією, млявою артикуляцією. Адже їхнє слово повинно бути взірцем для решти громадян України. Говорімо правильно!»

Читати далі »
Юрій Маслак

Ведучий програми "Спорт"

Для Юрія Маслака немає нічого неможливого. Він завжди йде тільки вперед і ні на секунду не зупиняється. На його прикладі можна констатувати, що людині у цьому житті усе під силу, головне знайти себе, повірити у себе, любити обрану професію, кожну мить прагнути підніматися до вершин і найголовніше - бути фанатом своєї справи, адже тільки працелюбство, натхнення і віра допомагає людині стати тим, ким вона себе бачить!

Читати далі »