This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=228 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-01-03. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 19 по 25 грудня 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті загинуло 8, та травмовано 14 людей, в т. ч:
26 12 2011
Докладніше ...


Звернення Кам’янець-Подільського міського голови
Шановна громадо!
Пожежа, яка сталася у нашому місті у ніч з 15 на 16 грудня у будинку по Нігинському шоссе, 57, залишила без крову двадцять восьмеро кам’янчан. Ці родини залишились у одну мить взимку на вулиці. Я щиро дякую молодим людям, які не пройшли повз надзвичайної ситуації, завдяки їх сміливості та наполегливості, а насамперед небайдужості, усі мешканці цього будинку залишились живі та здорові.
20 12 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 12 по 18 грудня 2011 року.
19 12 2011
Докладніше ...


Увага
Конкурсний відбір кандидатів на посаду директора
Хмельницького регіонального центру з інвестицій та розвитку (РЦІР)

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України запрошує кваліфікованих кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора РЦІР, який належать до сфери управління Держінвестпроекту України.
16 12 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 5 по 11 грудня 2011 року.
14 12 2011
Докладніше ...


АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Управління охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації інформує, що в області станом на 07.12.2011 року продовжується проведення планової імунізації дитячого населення проти інфекцій керованих засобами імунопрофілактики згідно регламентуючих наказів, а саме наказу МОЗ України №595 від 16.09.2011 року «Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості й обігу медичних імунобіологічних препаратів».
09 12 2011
Докладніше ...


ОГОЛОШЕННЯ
Хмельницька обласна державна адміністрація повідомляє про прийом заяв на включення керівників козацьких громадських організацій області до складу обласної Ради Українського козацтва.

Оформлені заяви (на бланку громадської організації, підписані керівниками, завірені печатками, а також відомості про діяльність громадської організації за останні 2 роки, як додаток до заяви) подавати в Управління з питань внутрішньої політики Хмельницької обласної державної адміністрації (майдан Незалежності, Будинок рад, каб. 303, м.Хмельницький), а також надсилати в електронному вигляді на адресу policy@adm.km.ua (з поміткою – Козацька рада).

Заяви приймаються до 16.00 21 грудня 2011 року.
Контактний телефон: 75-20-44.

Засідання обласної Ради Українського козацтва планується провести наприкінці грудня 2011 року в м. Хмельницький.
08 12 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 28 листопада по 4 грудня 2011 року.
05 12 2011
Докладніше ...


Інформація про вжиття заходів на випадок погіршення погодних умов 6 – 10 грудня 2011 року
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, 6 – 10 грудня поточного року у західних, північних і центральних областях очікуються снігопади з посиленнями західного та північно-східного вітру, короткочасне утворення снігового покриву, зниження температури.
Такі погодні умови можуть призвести до ускладнень або виникнення надзвичайних ситуацій на лініях електропередач, зв’язку, комунальних мережах, автошляхах та у приватному секторі.
02 12 2011
Докладніше ...


Анонс
Інформаційні сесії в контексті другого конкурсу проектів
Спільна операційна програма Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013

Спільний технічний секретаріат Спільної операційної програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013 проводитиме інформаційні сесії на територіях, що підпадають під зону дії програми для представлення правил конкурсу проектів, що відбувається тепер.
02 12 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 21 по 27 листопада 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті загинуло 12, та травмовано 6 людей, в т. ч:
28 11 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 14 по 20 листопада 2011 року.
22 11 2011
Докладніше ...


Запрошуємо до участі!
Пройти стажування в Німеччині, перейняти закордонний досвід ведення бізнесу, підвищити кваліфікацію в області управління, встановити контакти і реалізувати спільні бізнес-проекти із зарубіжними компаніями можливо, звернувшись до Регіональної робочої групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Хмельницькій області.
Стажування по Програмі заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” (далі – Програма) реалізується за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина спільно з товариством GIZ та проводиться за групами у трьох форматах:
17 11 2011
Докладніше ...


Увага конкурс

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2007 р. N 272 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців першої - третьої категорії, призначення на які здійснюється Президентом України за поданням Прем'єр-міністра України або Кабінетом Міністрів України чи погоджується з Кабінетом Міністрів України обласна державна адміністрація оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву на посади:

“Обласна державна адміністрація оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву на посади:
1. Голови Хмельницької обласної державної адміністрації.
2. Голови Білогірської районної державної адміністрації.
3. Голови Віньковецької районної державної адміністрації.
4. Голови Волочиської районної державної адміністрації.
5. Голови Городоцької районної державної адміністрації.
6. Голови Деражнянської районної державної адміністрації.
7. Голови Дунаєвецької районної державної адміністрації.
8. Голови Ізяславської районної державної адміністрації.
9. Голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.
10. Голови Красилівської районної державної адміністрації.
11. Голови Летичівської районної державної адміністрації.
12. Голови Новоушицької районної державної адміністрації.
13. Голови Полонської районної державної адміністрації.
14. Голови Славутської районної державної адміністрації.
15. Голови Старокостянтинівської районної державної адміністрації.
16. Голови Старосинявської районної державної адміністрації.
17. Голови Теофіпольської районної державної адміністрації.
18. Голови Хмельницької районної державної адміністрації.
19. Голови Чемеровецької районної державної адміністрації.
20. Голови Шепетівської районної державної адміністрації.
21. Голови Ярмолинецької районної державної адміністрації.
16 11 2011
Докладніше ...


16-17 листопада у Хмельницькій області відбудуться командно-штабні навчання
16-17 листопада в Хмельницькій області відбудуться командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту. На навчаннях відпрацьовуватимуться дії органів управління цивільного захисту області в умовах виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру регіонального рівня.
15 11 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 7 по 13 листопада 2011 року.
14 11 2011
Докладніше ...


Про прийом на підготовчі курси
У Національній академії державного управління при Президентові України в м. Києві (далі Національна академія) з 1 жовтня 2011 року відділ професійної орієнтації та підготовки до вступу в Національну академію здійснює набір слухачів на підготовчі курси.
Запрошуємо пройти навчання на підготовчих курсах осіб, які будуть вступати до Національної академії у 2012 році.
Навчання на підготовчих курсах заплановано розпочати з 21 листопада 2011 року. Навчальний план розроблений на основі програм вступних екзаменів. Термін навчання становить один місяць. Форма навчання – вечірня. Іногородні слухачі забезпечуються гуртожитком на платній основі.
Вартість навчання у 2011 році становить 1183 гривні.
Особам, які пройшли навчання на підготовчих курсах, надається можливість пройти пробне комп’ютерне тестування за програмами вступних екзаменів до Національної академії та видається довідка встановленої форми.
Адреса: м. Київ, вул. Е. Потьє, 20, кім. 128.
Телефон для довідок: (044) 455-67-12.
Додаткова інформація на сайті: www.akademy.gov.ua
09 11 2011
Докладніше ...


У Хмельницькій області завершується розбудова мережі цифрового наземного ефірного мовлення
У Хмельницькій області, як і на всій території України,завершується розбудова мережі цифрового наземного ефірного мовлення.
Впровадження цифрового мовлення новітнього європейського стандарту DVD-T2 в Україні є важливим кроком на шляху науково-технічного прогресу і сприятиме інтеграції України до світового інформаційного простору.
Впровадження цифрового телебачення дасть можливість:
-забезпечити високу якісь телевізійного сигналу;
-сформувати повноцінну 24-годинну сітку мовлення місцевим мовникам;
-значно збільшити охоплення населення області телевізійним сигналом Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії;
07 11 2011
Докладніше ...


Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 31 жовтня по 6 листопада 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті загинуло 7, та травмовано 17 людей, в т. ч:
-сталось 13 пожеж, в яких 1 людина загинула.
03.11.2011 р. - с. Гелетинці, Хмельницького району, через необережність при палінні, виникла пожежа в приватному будинку, внаслідок якої загинув господар будинку 1964 р.н. Тіло направлено на СМЕ.
07 11 2011
Докладніше ...


Конкурс творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!»
З 10 жовтня по 5 листопада 2011 року пройде Всеукраїнський конкурс творчих робіт, фоторобіт та художніх малюнків «Я пишаюсь тим, що я українець!». Метою проведення Конкурсу є надання можливості студентам вищих навчальних закладів виявити свої інтереси і творчий потенціал.
Роботи оформлюються на аркушах формату А4 та повинні мати естетичний вигляд. Вони можуть бути написані українською або російською мовами (будь-які творчі прояви вітаються). Фото роботи та малюнки оформлюються у вільному стилі.
На титульному аркуші повинні бути чітко вказані дані учасника конкурсу: прізвище, ім’я, місце навчання, повна адреса, індекс, контактні телефони.
31 10 2011
Докладніше ...


Конференція у форматі «Відкритий простір»
Тема: «Сталий розвиток сільських громад України – Європейський вимір»

Мета Конференції: обмінятися досвідом впровадження в Україні програм сталого розвитку сільських громад і сформувати пропозиції для 3-го Форуму громадських організацій країн Східного партнерства, який відбудеться 28-30 листопада 2011 року в Познані, Польща.
31 10 2011
Докладніше ...


Увага конкурс!
З метою популяризації вітчизняного книговидання серед широких кіл громадськості та відзначення кращих періодичних видань, радіо- і телепередач визначеної тематики Держкомтелерадіо України щороку проводить Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ.
25 10 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 17 по 23 жовтня 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничого травматизму ) загинуло 15, та травмовано 15 людей, в т. ч:
24 10 2011
Докладніше ...


Регіональна комісія з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Хмельницькій області повідомляє
За інформацією Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Хмельницькій області, була проведена робота щодо сприяння підприємствам громадських організацій інвалідів у закупівлі їх продукції. На протязі дев’яти місяців 2011 року Хмельницьким учбово-виробничим підприємством Українського товариства сліпих реалізовано продукції на 151,67 тис.грн, що на 36,17 тис.грн. більше порівняно з відповідним періодом минулого року, Кам’янець-Подільським учбово-виробничим підприємством Українського товариства глухих реалізовано продукції на 89,2 тис.грн., що на 160,8 тис.грн. менше порівняно з відповідним періодом минулого року та підприємством «Надія» Шепетівського міського об’єднання інвалідів «Оберіг» надано послуг на суму 10,7 тис.грн.
20 10 2011
Докладніше ...


Міжнародні муніципальні слухання
XVI Міжнародні муніципальні слухання «Розвиток належного врядування на місцевому і регіональному рівнях» проводяться в рамках головування України в Комітеті міністрів Ради Європи
У заході візьмуть участь Президент України, Голова Верховної Ради України, члени Уряду, народні депутати та представники всеукраїнських асоціацій місцевого самоврядування.
20 10 2011
Докладніше ...


Проведено командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту (цивільної оборони) Деражнянського району
Згідно з Планом основних заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Хмельницької області на 2011 рік, 11-12 жовтня поточного року проведено командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту (цивільної оборони) Деражнянського району за темою:
„Дії органів управління, сил та засобів цивільного захисту (цивільної оборони) при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру ” .
17 10 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 по 16 жовтня 2011 року.
17 10 2011
Докладніше ...


Життя Хмельниччини у третьому кварталі

Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІІІ кварталу 2011 року проведено чотири засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 14 питань.
Зокрема, підведені підсумки соціально-економічного розвитку області за І півріччя 2011 року, обговорено виконавську дисципліну в обласній державній адміністрації, роботу промислових підприємств області, стан фінансово-бюджетної дисципліни в області, організацію роботи з видачі документів дозвільного характеру, проаналізовано готовність закладів освіти області до нового навчального року та готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимових умовах 2011/2012 року, намічено шляхи погашення заборгованості із заробітної плати та шляхи підвищення рівня оплати праці тощо.
Протягом звітного періоду відбулись засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, спостережної комісії облдержадміністрації, обласної евакуаційної комісії, ради з питань безпечної життєдіяльності при облдержадміністрації, комісії по розподілу кредитів на навчання за кошти обласного бюджету серед студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації.
13 10 2011
Докладніше ...


Інформаційно-аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян в облдержадміністрації за 9 місяців 2011 року
Упродовж 9 місяців 2011 року до облдержадміністрації надійшло 4213 звернень, що на 1072 або на 25,4% більше, ніж за відповідний період минулого року, з яких 2741 письмових, що на 19,7% більше, ніж за відповідний період минулого року. Усього звернулося 14580 осіб, які порушили 4472 питання.
Найбільше письмових звернень надійшло від жителів м. Хмельницький – 690 звернень або 25% від загальної кількості звернень (+128), Хмельницького – 201 або 7,3 % (+69), Дунаєвецького – 181 або 6,6 % (+59), Кам’янець-Подільського - 153 або 5,6 % (+57), Красилівського – 117 або 4,2% (+10), Волочиського – 108 або 3,9% (+9) , Ярмолинецького – 104 або 3,8 % (+22) районів.
12 10 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 26 вересня по 2 жовтня 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничого травматизму ) загинуло 14, та травмовано 19 людей, в т. ч:
- сталось 12 пожеж в яких люди не постраждали.
- сталось 14 ДТП, в яких 2 людей загинуло та 14 травмовано.
04 10 2011
Докладніше ...


Інформація щодо правил користування газом у побуті
Шановні мешканці Хмельниччини!
За ініціативою Міністерства надзвичайних ситуацій України з 1 по 31 жовтня 2011 року в Україні буде проведено місячник безпеки під час використання газу у побуті.
З настанням опалювального сезону та у зв’язку з переходом на обігрів власних помешкань населення індивідуальними газовими опалювальними системами збільшується ризик виникнення надзвичайних ситуацій та подій, пов’язаних з порушенням правил користування газовими приладами.
Пам’ятайте, що невиконання правил безпеки під час користуванням газом в побуті може призвести до трагічних наслідків.
Газ в суміші з повітрям вибухонебезпечний. Природний газ легший за повітря в два рази, при витоку він піднімається і накопичується у верхній частині приміщення.
29 09 2011
Докладніше ...


«Земляцтво «Хмельничани Закарпаття» ім. Федора Корятовича» запрошують прийняти участь у звітних зборах
Шановні земляки!
Наша громадська організація існує уже цілий рік. За цей час багато чого зроблено, є певні досягнення, намічені цілі.
Але саме головне це те, що ми разом.
З нагоди нашої річниці запрошуємо Вас прийняти участь у звітних загальних зборах які відбудуться 1-2 жовтня 2011 року за адресою: м.Ужгород, пл. Народна, 5 об 11 годині.

Контактні телефони
0505348042 – голова Земляцтва Ніколайчук Віталій Іванович
0506753685 – заступник голови Земляцтва Пранничук Тетяна Олександрівна

Велике прохання повідомити про дату та час приїзду
29 09 2011
Докладніше ...


Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку пропонує проект «Краків: подих століть і сучасність»
Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР), з метою виховання національної еліти шляхом сприяння ознайомленню молоді з іноземними країнами, їх культурною спадщиною, надбанням, європейськими цінностями, передовим досвідом, щороку впроваджує власний мегапроект «Кроки до пізнання світу». За підсумками минулих років здійснені пізнавальні поїздки до Варшави, Праги, Відня, Риги Братислави та Будапешту.
26 09 2011
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

Розпорядження голови облдержадміністрації
від 25 квітня 2007 року № 136/2007-р

"Про обласні заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні"

На підставі статей 6, 39 Закону України “Про місцеві державні адміні­страції”, Указу Президента України від 28 березня 2007 року № 250/2007 “Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”, з метою належного вшанування в області пам’яті жертв геноциду Українського народу:
1. Утворити при голові облдержадміністрації Координаційну раду з підготовки обласних заходів у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні (далі – Координаційна рада) у складі згідно з до­датком 1.
2. Визначити основним завданням Координаційної ради підготовку про­позицій та забезпечення координації заходів, здійснюваних місцевими орга­нами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, науковими та громадськими інституціями, із вшанування в області пам’яті жертв Голодо­морів в Україні та в зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні.
3. Установити, що Координаційна рада утворюється у складі голови, секретаря та інших членів цієї ради.
4. Затвердити обласні заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодо­мору 1932-1933 років в Україні (додаток 2).
5. Управлінням, іншим структурним підрозділам, відділам апарату обл­держадміністрації, райдержадміністраціям, рекомендувати виконкомам місь­ких (міст обласного значення) рад забезпечити виконання обласних заходів у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні.
6. Головному управлінню праці та соціального захисту населення, куль­тури, туризму і курортів, управлінням з питань внутрішньої політики обл­держадміністрації в місячний термін розробити в межах компетенції проек­ти кошторисів витрат на організацію обласних заходів у зв’язку з 75-ми ро­ковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні.
7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керів­ника апарату адміністрації О.Федорчука.

 

Розпорядження голови облдержадміністрації
від 18 грудня 2007 року № 421/2007-р

"Про внесення змін до розпорядження
голови обласної державної адміністрації
від 25 квітня 2007 року № 136/2007-р"

На підставі статей 6, 39 Закону України “Про місцеві державні адміні­страції”, на виконання Указу Президента України від 24 листопада 2007 року № 1144/2007 “Про оголошення в Україні 2008 року Роком пам’яті жертв Голодомору”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1026-р “Про затвердження Плану заходів на 2007-2008 роки у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”, з метою донесення правди про геноцид Українського народу до громадськості об­ласті, належного вшанування в області пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 ро­ків внести наступні зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 25 квітня 2007 року № 136/2007-р “Про обласні заходи у зв’язку з 75-ми ро­ковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”:
1. На часткову зміну п.1 вказаного розпорядження увести до складу Координаційної ради з підготовки обласних заходів у зв’язку з 75-ми роко­винами Голодомору 1932-1933 років в Україні (далі – Координаційна рада) Гавчука Івана Карловича, голову обласної державної адміністрації, затвер­дивши його головою Координаційної ради.
Вивести зі складу Координаційної ради Буханевича О.М. та Бабійчук М.О.
2. На часткову зміну п.4 викласти додаток 2 у новій редакції (дода­ється).
3. Пункт 5 даного розпорядження доповнити новим абзацом такого змісту:
“Інформувати управління з питань внутрішньої політики облдерж­адміністрації про хід і результати виконання зазначених заходів щомісячно, до 5 числа місяця, наступного за звітним, протягом 2008 року”.
4. Пункт 6 викласти в новій редакції:

“6. Головному управлінню праці та соціального захисту населення, управлінню культури, туризму і курортів облдержадміністрації, державному архіву області до 1 лютого 2008 року розробити в межах компетенції проек­ти кошторисів витрат на організацію обласних заходів у зв’язку з 75-ми ро­ковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”.

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ