This version of the page http://lead9.com/?p=73 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-29. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

QR код у маси!


Агентство мобільного маркетингу LEAD9 в межах XI КМФР провели дві інтерактивні акції з застосуванням QR кодів. Головною метою активності було ознайомити відвідувачів Фестивалю з даною технологією, оскільки вона нещодавно розпочала розвиток в Україні. QR код (”Quick Response”) – один з видів двовимірного кодування інформації, що може нести в собі текст, номер телефону, посилання на web-сайт, e-mail, SMS-повідомлення і т.д.

Щоб зчитати код – достатньо сфотографувати його телефоном. Суть першої акції полягала в тому, що за допомогою сканування QR коду на плакатах, які були розклеєні в Будинку Кіно, відвідувачі отримували доступ до інтерактивної програми Фестивалю. В ході другої акції дівчата-промоутери пропонували відвідувачам Фестивалю взяти участь у розіграші футболок. Для цього відвідувачеві необхідно було відсканувати QR код, який перебував у дівчат-промоутерів на футболках.

В результаті 30% відвідувачів Фестивалю взяли участь в активності й одержали доступ до інтерактивної програми Фестивалю. З них близько 33% відсканували код у промоутерів і взяли участь у розіграші футболок.

Вадим Паурчак, менеджер проектів агентства LEAD9: «QR код – це технологія, яка сьогодні тільки набирає обороти в Україні. Нашими акціями ми хотіли привернути увагу відвідувачів Фестивалю, оскільки далеко не всі знають про особливості цієї технології. Основна перевага QR коду в тому, що Вам не доводиться займатися набором тексту в телефоні щоб, наприклад, перейти на Інтернет сторінку». Максим Лазебнік, виконавчий продюсер XI КМФР: «КМФР не тільки як дзеркало відбиває стан рекламно-комунікаційного ринку, відзначаючи всі характерні риси сьогодення. Фестиваль здатний пророкувати майбутні тренди. Я впевнений, що майбутнє рекламного ринку за такими цифровими комунікаціями, як QR коди».



Lead9 presentation 2011
View more presentations from Nazar Grynyk.