This version of the page http://kpi.ua/staff (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-29. The original page over time could change.
Викладачі, співробітники КПІ | Національний технічний університет України

Викладачі, співробітники КПІ

Новорічні міні-інтерв’ю

П.О. Касьянов, д.ф.-м.н., завідувач науково-дослідної лабораторії нелінійного аналізу диференціально-операторних систем ННК "ІПСА" 

– Павле Олеговичу, у Київській політехніці Ви наймолодший (29-річний) доктор наук. Чим для Вас пам'ятний рік, що минає?

Прилуцький Михайло Іванович. Вітаємо з ювілеєм

21 листопада 2011 року виповнилось 75 років від дня народження і 48 років роботи на інженерно-фізичному факультеті Михайлу Івановичу Прилуцькому – старшому викладачу, відміннику освіти України,  заслуженому працівнику  НТУУ "КПІ", ветерану праці.

Лежнюк Олег Петрович. Вітаємо з ювілеєм!

30 листопада 2011 року професору спеціальної кафедри №4 Інституту спецзв'язку та захисту інформації НТУУ "КПІ", заслуженому працівнику освіти України, кандидату педагогічних наук, доценту Олегу Петровичу Лежнюку виповнилося 75 років.

Самофалов Костянтин Григорович. Вітаємо із ювілеєм!

Днями виповнюється 90 років знаному вченому і педагогу, ветеранові КПІ, учаснику Великої Вітчизняної війни, члену-кореспонденту НАН України, лауреату Державних премій СРСР та УРСР, доктору технічних наук, засновнику першої в Україні кафедри обчислювальної техніки Костянтину Григоровичу Самофалову.

Гойжевський Василь Олександрович. Вітаємо з ювілеєм.

20 жовтня 2011 року виповнилося 90 років талановитому вченому і педагогу, кандидату технічних наук, доценту, ветерану Великої Вітчизняної війни, декану радіотехнічного факультету (1970-1973 рр.) Василю Олександровичу Гойжевському.

Молчанов Віталій Іванович. Вітаємо з ювілеєм!!!

Віталію Івановичу Молчанову – 70! Мабуть, немає в НТУУ "КПІ" людини, яка б не знала, не зустрічалася чи не працювала з Віталієм Івановичем Молчановим – доцентом ФЕЛ, головою профкому співробітників університету. Політехнік-науковець, політехнік-викладач, політехнік-управлінець, політехнік-громадський діяч – усі ці категорії якнайкраще характеризують життєвий шлях політехніка-професіонала В.І.Молчанова. Народився він в с. Драбово Черкаської області в рік початку Великої вітчизняної війни.

Хоцянівський Олег Йосипович. Вітаємо з ювілеєм

Хоцянівський Олег Йосипович. Вітаємо з ювілеєм!

12 жовтня 2011 року виповнилось 80 років О.Й.Хоцянівському, одному з найстаріших викладачів хіміко-технологічного факультету нашого університету.

Народився Олег Йосипович у м. Києві в родині науковців. У 1949 році закінчив середню школу в м. Кургані і вступив на хімічний факультет Уральського університету, який закінчив у 1954 р. за фахом фізикохіміка. У студентські роки займався науковою роботою під керівництвом проф. А.Г.Стромберга – видатного вченого в галузі полярографії.

Анатолію Івановичу Мединцеву – 85!

5 вересня 2011 р. виповнилось 85 років з дня народження і 60 років роботи на кафедрі конструювання металорізальних верстатів та машин Анатолію Івановичу Мединцеву – ветерану праці, ветерану Великої Вітчизняної війни, учаснику бойових дій.

З початком Великої Вітчизняної війни Анатолій Іванович добровольцем пішов до лав Червоної армії. Брав участь у боях під Сталінградом, на Орловсько-Курській дузі. Кінець війни зустрів у м. Познань (Польща). Був нагороджений орденами і має 16 медалей.

Примаков Семен Пилипович. Вітаємо з ювілеєм!

Семену Пилиповичу Примакову – 80! Професор кафедри екології та технології рослинних полімерів, заслужений викладач НТУУ "КПІ", академік Української технологічної академії, учасник Великої Вітчизняної війни С.П.Примаков святкує свій ювілей. Колись казали: у людини звичайна біографія у незвичайний час. Увесь життєвий і творчий шлях Семена Пилиповича невідривно пов'язаний з історією країни, його біографія читається, як пригодницька розповідь. Народився С.П.Примаков 12 вересня 1931 р. у багатодітній селянській сім'ї на Брянщині.

Михалевич Олексій Олексійович. Вітаємо з ювілеєм!

Олексію Олексійовичу Михалевичу – 75! Полковник у відставці Олексій Олексійович Михалевич народився 21червня 1936 року в селі Петьківка Уваровицького району Гомельської області Білорусі. Після закінчення середньої школи вступив до Гомельського радіотехнічного училища військ ППО Білоруського військового округу, яке закінчив у 1957 році. Офіцерську службу розпочав  у Далекосхідному військовому окрузі.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »