This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-18-40-43 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-29. The original page over time could change.
Події
  • Головна
  • Фото галерея
    • Фотоархів 2010
  • Дошка оголошень
  • Форум
  • Завантаження
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства
За традицією минулого понеділка керівники району зустрілися з представниками місцевих засобів масової інформації.

Голова Гадяцької РДА Володимир Беседа та голова районної ради Олександр Міняйло коротко зупинилися на тих питаннях, які стосуються завершення у 2011 році та перспективи на 2012 рік.

Під час спілкування з журналістами Володимир Беседа сформував три важливі складові успішного розвитку району. Перше – формування команди. Друге – професіонали, люди, які вміють і хочуть працювати і робити конкретні справи. Третє – відродження відчуття гордості, патріотизму за своє місто, село, район.

Детальніше... Додати коментар
 
Затвердили звіт та схвалили зміни

14 грудня відбулося перше пленарне засідання десятої сесії Гадяцької районної ради шостого скликання. У її роботі взяли участь депутати Полтавської обласної ради Володимир Беседа та Анатолій Попельнюх, міський, сільські голови, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, державних підприємств, установ, організацій. Вів пленарне засідання голова Гадяцької районної ради Олександр Міняйло.

Детальніше... Додати коментар
 
Наближаються новорічні канікули

На традиційну розширену нараду у голови райдержадміністрації, яка відбулася 19 грудня, виносилось 2 питання:

1. Про підготовку та проведення новорічних та Різдвяних свят, шкільних канікул у навчальних закладах та закладах культури району.

2. Про дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної  влади  та органів  місцевого самоврядування» виконкомом Краснознаменської сільської ради.

Детальніше... Додати коментар
 

У місті Гадяч знаходиться офтальмологічне відділення ЦРЛ, яке обслуговує три райони і в якому майже відсутнє нове, сучасне обладнання.

Ось лише дві цитати із плакатів офтальмологічного відділення Гадяцької центральної лікарні:

«З усіх органів чуттів око являється самим чудовим витвором творчих сил природи».

«Затемнення сонця триває лише кілька годин, затемнення зору може тривати все життя».

Детальніше... Додати коментар
 
За останній період на території України значно погіршилася криміногенна обстановка. Не зважаючи на проведені профілактичні та оперативні заходи, кількість крадіжок особистого майна громадян значно збільшилася.

Найбільш потерпають від злочинних посягань власники квартир, будинків та гаражів.

Особливе занепокоєння викликає обстановка з крадіжками на території Гадяцького та Зіньківського районів. За поточний період число крадіжок особистого майна зросло більш як у чотири рази.

Детальніше... Додати коментар
 

20 листопада поточного року до чергової частини Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області з письмовою заявою звернувся житель с. Біленченківка Олексій (ім’я змінено) про те, що в цей день, близько 0 год. 30 хв. в місті Гадяч, на перехресті вулиць Лохвицька та площі 50 років Жовтня невідома особа за допомогою дерев’яної палиці пошкодила його автомобіль.

Правоохоронці почали відразу проводити оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, що вчинила дане хуліганство. І вже через деякий час правопорушник знаходився у райвідділі міліції. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець Іван (ім’я змінено), який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і навіть побував за ґратами. Та мабуть, життя в неволі так його нічому і не навчило.

Детальніше... Додати коментар
 

9 грудня Гадяцький район відвідав перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Животенко. У ході робочої поїздки заступник губернатора відвідав дитяче відділення Гадяцької ЦРЛ, в якому нещодавно завершений капітальний ремонт, та кіноконцертний зал «Дружба», відкриття якого заплановано на 20 грудня цього року.

Підсумовуючи відвідини об’єктів будівництва, Віктор Федорович залишився задоволеним і відмітив, що керівники району вміють працювати з громадою. Під час зустрічі заступника голови ОДА з персоналом та пацієнтами дитячого відділення Віктор Животенко передав солодкі подарунки від керівництва області, подарував кольоровий телевізор і подякував колективу відділення за роботу, небайдужість, підтримку і розуміння.

Детальніше... Додати коментар
 

З добротою і милосердям

29 листопада цього року в районну бібліотеку для дітей завітали діти з обмеженими можливостями на свято «Повір у себе». Бібліотекарем читального залу Юлією Конопленко був проведений літературно-музичний захід «Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство».

У ньому взяли участь: учні Гадяцької спеціалізованої школи № 2 І-ІІІ ст. ім. М. Драгоманова Валерія Верещака, Марія Терещенко, Станіслав Павлюченко, Влад Левченко; студенти Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського Юлія Петрашенко та Тетяна Кошова; вихованці дитячої музичної школи – танцювальний ансамбль «Свій танок» (керівник Надія Суіменко), ансамбль скрипалів «Чарівний смичок» (керівник Валентина Гриб), ансамблі «Веселка» і «Веселі нотки» (керівник Ірина Каплій).

Детальніше... Додати коментар
 

Реклама

Коментують

  • Розпочато перерахунки чорнобил...
    "Солдату-ликвидатору" не коси под срочника я своих... Детально...
    20.12.11 19:03
  • Розпочато перерахунки чорнобил...
    А где можно взять справку о доходах , если часть о... Детально...
    20.12.11 13:32
  • Розпочато перерахунки чорнобил...
    А мы дети войны молчим, у нас пенсия 800-900 грн.М... Детально...
    20.12.11 13:25
  • Розпочато перерахунки чорнобил...
    Лихо придумали, военным минималку платить, а сами ... Детально...
    19.12.11 19:07
  • Гроші не встигають витрачати ...
    И ты думаешь , не читают?! Я посмотрел по своим ис... Детально...
    19.12.11 16:12

Колонка читача

Вандалізму в Гадячі покласти край

Тваринний світ влаштований таким чином, що його існування і життя проходить в чітко визначених природою межах. Одним словом, кожна тварина не робить того, що їй не притаманно. На щастя людина наділен...

Опитування

Що може привернути увагу туристів на Гадяччині?
 

Посилання від ukr.net

работа днепропетровск, погода в Николаеве, Янукович в Баку, афиша Киева, макс барских, куплю авто

Обговорюють

    • Адміністрування плати за землю.
      1607 (П'ятниця, 23 грудня 2011, 15:17)
    • Конкурс двійників
      admin (Четвер, 15 грудня 2011, 17:47)
    • Дошка оголошень
      admin (Субота, 10 грудня 2011, 08:07)
    • Дошка оголошень
      admin (Четвер, 08 грудня 2011, 12:22)
    • Изменения на сайте bazarmedia.info
      admin (Четвер, 01 грудня 2011, 16:41)
    • Правила размещения комментариев на bazarmedia.info
      admin (Четвер, 17 листопада 2011, 12:30)
    • Баны
      admin (Вівторок, 15 листопада 2011, 15:00)
    • СП в Гадяче мужские женские свитера, платья брюки.
      Лидия (Неділя, 13 листопада 2011, 07:54)
    • Новый форум
      admin (Понеділок, 07 листопада 2011, 13:36)

Національний банк України

Курси валют 29.12.2011
100 доларів США 798.9700 0.02
100 ЄВРО 1044.5734 0.43
10 російських рублів 2.5313 -0.04
Закрити