This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-28. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Запрошуємо на новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

 

  • вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради
  • обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

 

Проекти рішень міської ради

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Графік прийму звітності спеціалістів управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому на ринках міста
П'ятниця, 23 грудня 2011 14:38

Управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому повідомляє, що відповідно до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» приватні підприємці зобов'язані подати звітність за 2011 рік з 1 січня  по 1 квітня 2012року.

Детальніше...
 
Хмельничани вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола
П'ятниця, 23 грудня 2011 12:37
З нагоди 74-ої річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола відбулась урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника видатному громадському діячеві і правозахиснику, який знаходиться на вул. Соборній. Вшанувати пам’ять палкого патріота, Героя України, засновника і багаторічного лідера Народного Руху України прийшли представники міської та обласної влади, молодь та громадськість міста.
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
П'ятниця, 23 грудня 2011 12:21
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 15 до 22 грудня, виконані такі основні види та обсяги робіт.
Детальніше...
 
Із професійним святом привітали енергетиків
Четвер, 22 грудня 2011 18:12
З нагоди Дня енергетика, який відзначається 22 грудня, в залі обласної філармонії відбулись урочисті збори для працівників та ветеранів ПАТ енергопостачальної компанії "Хмельницькобленерго". Від Хмельницької міської ради, її виконавчого комітету, від міського голови Сергія Мельника працівників однієї з провідних галузей вітчизняної економіки з професійним святом привітав перший заступник міського голови Олександр Вінніков.
Детальніше...
 
ХОДТРК "Поділля-центр" святкує 20-річчя обласного телебачення
Четвер, 22 грудня 2011 18:03
Із визначною датою працівників Хмельницької обласної телерадіокомпанії "Поділля-центр", за дорученням міського голови, привітала керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Людмила Черевченко.
Детальніше...
 
Відбулося засідання виконавчого комітету
Четвер, 22 грудня 2011 15:00
В ході чергового засідання, яке провів міський голова Сергій Мельник, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили понад 60 питань порядку денного. За підсумками роботи виконавчого комітету ухвалено низку важливих рішень з різних галузей життєдіяльності міста.
Детальніше...
 
Зміни у нарахуванні лікарняних для працюючих інвалідів.
Четвер, 22 грудня 2011 14:01

Управління Пенсійного фонду України у м.Хмельницькому інформує, що з 28 листопада 2011 року набрала чинності постанова правління Пенсійного фонду України від 25.10.2011 року №32-3 «Про внесення змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України», якою приведено у відповідність Інструкцію про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, яка затверджена постановою правління Пенсійного фонду України від 27.09.2010 №21-5 в частині застосування максимальної величини бази нарахування єдиного внеску (з 01.10.2011 року – 17* 985 грн. + 16745 грн.) та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підприємствами, установами, організаціями за працюючих інвалідів.

Детальніше...
 
Хмельницький майстер світлин представив “Подільські замальовки”
Четвер, 22 грудня 2011 11:59
У приміщенні музею-студії фотомистецтва відкрилася чергова, вже чотирнадцята з часу заснування музею, фотовиставка. Цього разу свої творчі роботи представив хмельничанин, майстер світлин, член Національної спілки фотохудожників України Анатолій Іванов. Від міської влади з відкриттям персональної виставки Анатолія Іванова привітала керуюча справами виконавчого комітету Людмила Черевченко.
Детальніше...
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Четвер, 22 грудня 2011 11:42
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 14 до 21 грудня.
Зокрема, працівниками комунального підприємства "Міськсвітло" проведено монтаж освітлення новорічної ялинки на майдані Незалежності. Замінено 112 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Трудовій, Шевченка, Проскурівській, Соборній, Гагаріна, Володимирській, Грушевського, Раскової, Київській, Козацькій, Ватутіна, Гастелла, Купріна, Толбухіна, Суворова, Чайковського, Винниченка, Кутузова, Прибузькій; у дворах будинків на П.Мирного, Залізняка, Озерній, Кармелюка.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 22 грудня 2011 10:03
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 22 грудня 2011 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
- Закон України від 19.05.2011 р. № 3394-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо нагляду на консолідованій основі";
- Закон України від 19.05.2011 р. № 3384-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедур припинення юридичних осіб та підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців за їх рішенням".
Детальніше...
 
У дарунок до різдвяно-новорічних свят міський голова вручає дітям комп’ютери
Середа, 21 грудня 2011 17:57
Із 19 грудня в нашому місті розпочато благодійну акцію, в ході якої діти соціально-незахищених категорій: діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, діти-інваліди, які навчаються за індивідуальною формою, отримують у дарунок від міської влади персональні комп’ютери. Відтепер ці школярі зможуть опановувати сучасні інформаційні технології, розширювати свій кругозір, спілкуватися з однолітками, розвивати свої творчі здібності.
Детальніше...
 
Відбувся черговий депутатський день
Середа, 21 грудня 2011 17:45
Під головуванням секретаря міської ради Валерія Лескова відбувся інформаційний депутатський день. Згідно із порядком денним депутати розглянули такі питання: про виконання рішення № 34 тридцять четвертої сесії від 31.03.2010 р. "Про затвердження Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2010-2011 роки", про виконання рішення № 1 двадцять шостої сесії міської ради від 27.05.2009 "Про затвердження міської Програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2009-2011 роках" та ознайомилися із презентацією "Застосування геоінформаційних технологій "Панорама" та даних дистанційного зонування землі при введені інформаційних систем забезпечення містобудівної діяльності".
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Відбудеться черговий інформаційний депутатський день
  • Хмельничани здобули призові місця на Всеукраїнському фотоконкурсі "Молоде обличчя України"
  • Віковий ювілей відсвяткувала ще одна хмельничанка
  • Головну ялинку Хмельницького відкрито - новорічні свята стартували
  • У Хмельницькому вперше боролися за "Золоту шайбу"
  • РЕМ повідомляє
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 164
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02