This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Joomla Slide Menu by DART Creations


Сертифіковано в Україні

Про головне


Новорічні та Різдвяні заходи

 

Новорічний марш-парад та відкриття головної ялинки (фоторепортаж К. Жданова, Д. Свідерського)

Стартували новорічні свята

 

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому

 

Увага! Проводиться:

вивчення громадської думки щодо оцінки якості послуг, які надаються виконавчими органами Хмельницької міської ради

обговорення Програми зайнятості населення м. Хмельницького на 2012 – 2014 роки

"Проскурів" просить допомоги...

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Опитування

Де, на Вашу думку, зручніше купувати товари повсякденного вжитку у місті Хмельницькому?
 
 
 

Шістьом хмельничанкам присвоєно звання "Мати-героїня"
Четвер, 15 грудня 2011 16:50
За дорученням міського голови його заступник Григорій Давиденко привітав хмельничанок із присвоєнням почесного звання "Мати-героїня" та вручив відзнаки. Подія відбулася в рамках мистецького заходу "Діти для дітей". Також присутнім представили театралізоване дійство "Святий Миколаю, прийди до нас з Раю", після якого маленькі глядачі отримали солодкі подарунки. Загалом за кошти виділені із міського бюджету було придбано 500 подарунків для дітей цієї категорії.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Четвер, 15 грудня 2011 15:48
У зв’язку із необхідністю проведення ремонтних робіт на електромережі, 16 грудня з 9.30 до 16.00, буде призупинено постачання електроенергії до будинків на вулицях Ковпака та Підгірній.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Міський голова вручив ордер на квартиру ветерану Великої Вітчизняної війни
Четвер, 15 грудня 2011 15:24
До родини Олексія Палиги Сергій Мельник завітав із приємною місією, він вручив Олексію Васильовичу, інваліду Великої Вітчизняної війни І групи, ордер на однокімнатну квартиру. Очільник міста привітав ветерана та членів великої родини із такою визначною подією, побажав міцного здоров’я і тільки приємних подій у новому помешканні.
Детальніше...
 
У день святого Миколая засяє головна ялинка Хмельницького, а центральними вулицями пройде новорічний марш-парад казкових героїв
Четвер, 15 грудня 2011 14:44
19 грудня о 16.00 на майдані Незалежності в Хмельницькому відбудеться урочисте відкриття Головної ялинки міста. П'ятий рік поспіль перед цією очікуваною передноворічної подією в нашому місті відбуватиметься улюблене серед дітей та дорослих хмельничан театралізоване дійство. О 15.00 від кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка розпочнеться новорічний марш-парад казкових героїв: дідів Морозів, Снігуроньок, Сніговиків, Новорічних іграшок, Гномиків, Сніжинок, Ялинок та пройде вулицями Проскурівською та Соборною до майдану Незалежності.
Детальніше...
 
З нагоди професійного свята відзначили кращих працівників суду
Четвер, 15 грудня 2011 14:36
Міський голова Сергій Мельник взяв участь в урочистих зборах, які з нагоди Дня працівників суду відбулися в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду.
Вітаючи учасників урочистого зібрання з професійним святом він наголосив, що діяльність суддів відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Від імені громади міста Сергій Іванович висловив суддям щиру подяку за самовіддану працю і професіоналізм та побажав їм успіхів на професійній ниві, здоров’я, гідної зарплати.
Детальніше...
 
Свідомо обрати професію юним хмельничанам допоможуть профорієнтаційні термінали
Четвер, 15 грудня 2011 12:05
Для забезпечення якісного функціонування системи професійного інформування населення, у тому числі учнівської молоді, у навчальних закладах міста службою зайнятості встановлюються програмно-апаратні комплекси “Профорієнтаційний термінал”, якій є сучасною формою професійної орієнтації молоді. Вони детально знайомлять учнів зі світом професій, шляхами отримання фаху та умовами професійного навчання, станом і перспективами ринку праці, основами трудового законодавства та законодавства про зайнятість, послугами державної служби зайнятості. На сьогодні у загально-освітніх навчальних закладах міста встановлено 33 профорієнтаційні термінали.
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 15 грудня 2011 10:25
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 15 грудня 2011 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України.
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Середа, 14 грудня 2011 17:15
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівниками житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, період від 8 до 14 грудня, виконані такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Замінено 23 м/п труб холодного водопостачання (Ду-20) – вул. Кам’янецька, 60/2; вул. Соборна, 16.
Відремонтовано12 вентилів (Ду-20) – вул. Гагаріна, 60
Замінено 7 вентилів (Ду-32, 25) – вул. Гагаріна, 60, вул. Соборна, 56.
Виконано заміну 20 м/п каналізаційних труб (Ду-110) – вул. Соборна, 16, вул. Кам’янецька, 60/2, вул. Проскурівського підпілля, 203.
Детальніше...
 
Бюджет міста уточнювали на сесії міської ради
Середа, 14 грудня 2011 16:59
Під головування міського голови Сергія Мельника відбулася чергова 13 сесія міської ради шостого скликання. Для роботи в ній зареєструвалося 44 депутата. В пленарному засіданні взяли участь народний депутат Лев Бірюк, депутат обласної ради Василь Ваків, заступник прокурора міста Лариса Леськів, заступники міського голови, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету та представники засобів масової інформації.
Детальніше...
 
До пам'ятників Героям Чорнобиля лягли квіти
Середа, 14 грудня 2011 16:39
Сьогодні з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулось покладання вінків та квітів до пам’ятного знаку “Героям Чорнобиля — пожежним”, що на вул. Героїв Чорнобиля, 1/1, та до пам’ятника “Героям та жертвам Чорнобиля” на розі вулиць Кам’янецької та Прибузької.
Вшанувати учасників ліквідації наслідків Чорнобильської аварії прийшли керівники міста і області, представники громадських організацій та хмельничани, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Від міської влади участь у жалобних заходах взяв заступник міського голови Григорій Давиденко.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 14 грудня 2011 16:02
У зв’язку із необхідністю проведення ремонтних робіт на повітряній лінії трансформаторної підстанції, 15 грудня з 09.30 до 16.30, буде призупинено постачання електроенергії до будинків на вул. Підгірній.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 14 грудня 2011 11:54
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 7 до 14 грудня.
Зокрема, працівники комунального підприємства “Міськсвітло” замінили 76 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Мирного, Залізняка, Озерній, Кармелюка, Курчатова, Вишневій, Островського, Маршала Рибалка, Чкалова, Західно-Окружній, Профспілковій, Вінницькій, Польовій, Волочиській, Сковороди, Толстого, Франка, Козацькій, Кошового, Проскурівській, Трудовій, Прибузькій та Старокостянтинівському шосе.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Хмельничанин став дипломантом Міжнародного фестивалю
  • Шановні приватні підприємці!
  • Відбулося засідання виконавчого комітету
  • Нове призначення
  • З актуальних питань теплозабезпечення консультує фахівець
  • День місцевого самоврядування відзначили у Хмельницькому
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 164
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02