This version of the page http://www.studrespublika.com/festival/tusa.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-24. The original page over time could change.
Студреспубліка - Нічна туса
 
DJ парад
МУЛЬТИ-ФЕСТИВАЛЬ

 
"НІЧНА ТУСА"

Багато хто задається питанням, що ж таке «нічна туса»? Важко пояснити, адже яким словом можна назвати те відчуття, коли під гарну музику ти танцюєш і выдриваэшся на повну в єдиному цілому всім натовпі. Його драйв неможливо не перейняти! Різноманітність стилів і ритм рухів з'єднуються разом і в гармонії ведуть вас до ранку. Наша сцена - великий танцпол, де відбувається сама дія за участю запрошених Dj та Pj України. Наш глядач не сидить на диванах - він безпосередній учасник безперервної дії, розповідаємо вам без слів, за допомогою музики, руху, енергії і танцю.

Усім тим, кого ми любимо, цінуємо, згадуємо, поважаємо, по кому часом сумуємо, ми даруємо настрій і море позитивних емоцій. ... Щоб потім, якщо знову надовго втратимо один одного з поля зору, сумління не мучило нас ще рік ... до наступної Студреспубліки.

Ми чекали рівно рік для того, що б пережити знову ці відчуття: біт музики збігається з ритмом серцебиття. Вогні ночі під ритми Техно, світанок разом з прогресив...

Ви готові повторити це? Тоді саме для Вас, наприкінці серпня, на узбережжі моря, в місці, де знають справжнє значення слова щастя, пройде самий грандіозний фестиваль молодіжної України - Студреспубліка 2011!

Як же без сюрпризів? Під час битви Dj, наш МС обере з натовпу людей, які відмінно рухаються, відчувають ритм і дасть їм можливість показати свої таланти: вийти на сцену, щоб всі побачили, на що вони здатні, щоб донести до всіх свій запал. А в другу ніч найкращі першої будуть вести між собою битву, на якій переможе сильніший.

І пам'ятайте, тут збуваються найзаповітніші мрії, тут починається завтрашній день! Студреспубліка не спить! Студреспубліка запалює танцпол разом із тобою!

Тільки при місячному світлі у рамках програми в режимі нон-стоп будуть проведені різноманітні розважальні заходи для молоді:

- стилізовані тематичні вечірки;

- "DJ парад-2011";

- "PJ парад-2011";

- нічні open-air;

- нічні кінопокази елітних фільмів із їх подальшим обговоренням.

    

Куратор:  Мельник Кирило

Телефон: +38 099 545 73 30

Е-mail: kirill_mel_87@mail.ru

 
linkstart
Фронтальный погрузчик вилочный продажа. Komatsu - продажа вилочных погрузчиков.
2