This version of the page http://eduk.com.ua/pro-nas/nashi-vikladachi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-23. The original page over time could change.
Про нас | Курси англійської мови та школа раннього розвитку - Освітній центр UK
  • Головна
  • Про нас
  • Іноземні мови
  • Школа раннього розвитку
  • Домашній персонал

Курси англійської мови та школа раннього розвитку - Освітній центр UK

Освітній центр
"Юніверсал Ноледж"

  • Курси англійської мови
  • Курси німецької мови
  • Школа раннього розвитку
 
Про нас
Про нас - Наші викладачі
Зміст
Про нас
Адміністрація
Наші викладачі
Наші клієнти
Наші партнери
Вакансії
Події

 

Наші викладачі

 

Довгальова Ірина Юріївна

Магістр філології, викладач англійської мови та зарубіжної літератури, практичний психолог

На заняттях Ірини Ви потрапляєте в атмосферу доброзичливості, психологічного комфорту  і невимушеності. Складні, нудні правила граматики і хитромудрі ідіоматичні вирази Ви освоюєте природно і легко. Кожен урок - це  спільний творчий процес і нові відкриття. Кожен урок – це захоплюючий експеримент.
Має другу вищу освіту за фахом «Практичний психолог».

 

 

 

 

Цапро Ольга Михайлівна

Магістр філології, викладач англійської, німецької мови та зарубіжної літератури

До кожного свого студента Ольга ставиться терпляче та з розумінням. Якщо для Вас важливий індивідуальний підхід, то Ви знайшли свого викладача. Як професійний філолог та педагог, Ольга з однаковою майстерністю проводить  цікаві та ефективні заняття з малятами та  з дорослими студентами. Завдяки  природній тактовності і делікатності  Ольги, Ви повірите в свої мовні здібності, а завдяки її націленості на результат і професіоналізму, Ви з легкістю заговорите хорошою англійською мовою.

 

 

 

 

Бондаренко Олеся Юріївна

Магістр філології, викладач англійської, німецької мови та зарубіжної літератури

Отримавши освіту професійного філолога та педагога, Олеся є учасницею та призером державних конкурсів та олімпіад  серед знавців англійської мови, займається аналізом художніх текстів англомовних авторів. В 2003-2004 році навчалась в Сполучених Штатах Америки. На заняттях у Олесі ви не тільки вивчите іноземну мову, а й відчуєте спрагу до самовдосконалення.  Олеся  не лише вчилася і вчиться, але і має за плечима великий досвід викладацької  роботи, що відразу відчувають її студенти. У випадку з Олесею, молодість – не недолік, а перевага.

 

 

 

Соловйова Лариса Генадіївна

Музичний керівник, концертмейстер на вокальному, театральному, хореографічному відділенні школи мистецтв, вчитель гри на фортепіано.

Заняття з Ларисою Генадієвною - це ігри, захоплюючі вправи, уявні музичні подорожі. Під час занять діти вчаться розуміти музичну мову, усвідомлювати музичні терміни (мелодія, темп, ритм тощо), сприймати музичні характерні образи, створювати їх. А ще малюки набувають елементарних початкових навичок гри та імпровізації на класичних музичних інструментах. І все це відбувається у доступній художьо-привабливій формі, орієнтованій на вікові особливості дитини. Таким чином, маленькими кроками, але свідомо, малюки входять в безмежну країну Музики.

 

 

 

Василів Наталія Василівна

Вчитель початкових класів, філолог, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури.

Уроки Наталі Василівни – це  навчання у формі захоплюючої пригоди, цікавої гри, азартного змагання. Уроки, що будять уяву, загострюють пам’ять, вчать мислити. Уроки, що вчать вчитись з  радістю, з гордістю за свої успіхи. Адже на своїх заняттях Наталя керується наступним важливим принципом - кожна дитина  обов’язково у чомусь талановита. А знання цього дає учневі впевненість у своїх можливостях, а значить дає спроможність покращувати і інші свої здобутки.

 

 

 

Чернишова Ірина Олександрівна

Філолог, викладач англійської мови та зарубіжної літератури,психолог, випускниця Київського національного лінгвістичного університету.

Життєрадісність і оптимізм Ірини перетворюють формальний урок на невимушене дружнє спілкування. Ірина не лише вимогливий та кваліфікований  викладач, перш за все, це - Ваш друг!

Ірина щиро вірить в успіх своїх студентів та завжди готова допомогти та підтримати  їх на шляху до оволодіння мовою.

 

 

 

 

Мосюк Тетяна Василівна

Магістр філології, викладач англійської, іспанської мови та зарубіжної літератури

Випускниця Київського національного лінгвістичного університету. Протягом 2007 року проходила стажування у США. Її особистий та науковий інтерес - сучасна британська література, тому на своїх заняттях і з дорослими і з дітьми Таня майстерно використовує техніки літературного аналізу, знайомить студентів з оригінальними текстами класиків та сучасників британської літератури. Свій вільний час Тетяна присвячує заняттям з вокалу. Життєрадісна, енергійна творча особистість.

 

 

 

 

Бідюкова Броніслава Борисівна

Магістр музикознавства за фахом-педагогіка раннього музичного та загального розвитку дитини.

Пройшла специалізацію за системою "Елементарне музичне виховання та дитячий музичний театр "К. Орфа”.
На кожному занятті діти потрапляют у чарівну казку, вирушають у подорож музичними стежками, або самі створюють надзвичайно цікавий творчий простір та знайомляться із мешканцями "Країни Музикалії".
Принципи навчання - креативність, ігровий початок, розкриття та розвиток творчих здібностей дитини.
{xtypo_quote}Дитина відкриває себе як особа, що має глибоку потребу у співвідношенні себе зі світом звуків. Музика є у глибині дитини, наше завдання - допомогти малюкові добути ії та усвідомити, що саме він відчуває та чому.{/xtypo_quote}

 

 

Корнелюк Тетяна Олексіївна

Практичний психолог, атр-терапевт, з досвідом практичної діяльності у сфері дитячої психології - понад 8 років. Арт-терапевтичну спеціалізацію пройшла на базі Інституту практичної психології «ИМАТОН», Санкт-Петербург.

{xtypo_quote}Розвиток дитини найтіснішим чином пов'язаний з особливостями світу її відчуттів та переживань. Емоції з одного боку є «індикатором» стану дитини, а з іншого - самі суттєвим чином впливають на його пізнавальні процеси та поведінку, визначаючи спрямованість її уваги, особливості сприйняття оточуючого світу, логіку суджень. Маленькі діти часто знаходяться у «полоні емоцій», оскільки ще не можуть керувати своїми почуттями, що може призводити до імпульсивності та агресивної поведінки, ускладнень в стосунках з однолітками та батьками. Лише по мірі особистісного зросту у них поступово формується здатність усвідомлювати та контролювати свої переживання, розуміти емоційний стан інших людей, розвивається довільність поведінки, почуття стають більш стійкими та глибокими.{/xtypo_quote}

 

 



 

Цитата дня

Воспитание - лучший припас к старости.
Аристотель
Головна
Про нас
Іноземні мови
Школа раннього розвитку
Домашній персонал

Популярні запити

Мультфільм Колобок Підготовка домашнього персоналу англійська англійська для дітей та дорослих англійська мова вступні іспити до ВНЗ гувернантка домробітниця заняття зовнішнє тестування курси мистецтво музика музичне навчання музичний театр для дітей няня німецька підготовка до школи театр фортепіано французька школа раннього розвитку іноземна мова

Рекомендовані книги


Карта Магнитогорска ... Эксклюзивные коллекции ТМ Атем керамогранит на сайте Ателье Керамики. ... курсовая работа по технической эксплуатации ... современное состояние ес ... натяжные потолки в челябинске ... www.sbs-okna.ru ... новости авто ... стадии гражданского процесса в казахстане ... структура содержание аудиторского заключения