This version of the page http://vnz.org.ua/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-17. The original page over time could change.
Статті - Вища освіта в Україні

Анонси

Третя Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012» - 1-3 березня 2012 року
Інтернет-конференція «Економіка ХХІ століття: сучасні тенденції та перспективи розвитку» - 20 грудня
Doctoral Scholarships of the Luneburg Innovation Incubator Sub-measure 1.4 of Leuphana Graduate School
Конференція студентів та аспірантів «Інформатика та комп'ютерні технології - 2011» - 22-23 листопада
XXIІІ Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми міжнародного співробітництва у сфері вищої освіти" - 29 листопада
XI Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні проблеми радіоелектроніки, телекомунікацій та комп’ютерної інженерії» 21–24 лютого 2012 року
Стартує VI Всеукраїнський молодіжний конкурс «Новітній інтелект України» - прийом заявок 31 грудня
Конкурс НАН України на здобуття премій для молодих учених і студентів ВНЗ за кращі наукові роботи - до 15 грудня
Конкурс на здобуття премій імені видатних учених України у 2011 році - до 1 листопада

Статті

Куди податися з німецьким дипломом?

Повертатися чи не повертатися? Це запитання постає перед українцями, які здобули вищу освіту у Німеччині. Знайти роботу тут нелегко, але й до України їде меншість. Зрештою, з німецьким дипломом відкритий цілий світ.

В яких країнах вчителі отримують достойну заробітну плату?

Організація економічного співробітництва та розвитку підрахувала, скільки грошей заробляє середній вчитель у різних країнах. Росія, як і слід було очікувати, виявилася на одному з останніх місць.

Великобританія розкрила секрет вступу в Оксбрідж

Наскільки ви підходите для вступу в Оксфорд чи Кембридж, запропонувала з'ясувати своїм читачам британська газета «Індепендент». Видання опублікувало питання, з якими стикаються на усному співбесіді при вступі в головні вузи країни. Окрім як ексцентричними, їх і не назвеш.

Австрія готова навчати українську молодь

Рівень вищої освіти в Україні, сьогодні значно поступається освіті в європейських країнах, і тому багато випускники в пошуках альтернативи звертають свій погляд на іноземні університети.

У Росії завдяки ЄДІ хабарництво з ВНЗ перейшло до шкіл

Останнім часом розгорнулася справжня боротьба за абітурієнтів, які вступають у російські вузи. Боротьба ця ведеться просто - шляхом підрахунку балів, отриманих при здачі єдиного державного іспиту - ЄДІ.

Українським студентам до «європейської мобільності» ще далеко

Євроcоюз зацікавлений у тому, аби в університетах країн спільноти навчалися талановиті молоді люди з усього світу. Утім, директива ЄС, яка має гарантувати «академічну мобільність» для іноземців, досі як слід не втілена.

За докторським ступенем не в Оксфорд, а до Німеччини!

Німецькі університети стають дедалі популярнішими серед іноземців, які хочуть здобути докторський ступінь. ФРН намагається не вибути зі змагання за найсвітліші голови.

Російська освіта - парадокси на кожному кроці

Не так давно було оприлюденено детальні дані про результати прийому до російських вишів. Спостереження виявилися дуже цікавими.

У німецьких університетах кількість нових студентів у цьому році зросла до 40%

Цього року кількість нових студентів, які вступили на навчання до німецьких університетів, перевищила усі очікування. Для навчальних цілей переобладнують навіть університетські кінотеатри.

Українська освіта більше не влаштовує іранців

13 жовтня посол Ірану в Україні Акбар Гасемі-Аліабаді заявив: освіта, що надається вітчизняними ВНЗ, більше не влаштовує близькосхідну державу.

<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

Погода, Новости, загрузка...
Loading...