This version of the page http://gerpevir.arterium.ua/ask_ukr.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-12. The original page over time could change.
Герпевiр®

Питання та вiдпoвiдi

1. Що таке Герпевір® мазь ?
Герпевір® мазь – це ефективний препарат для лікування простого герпесу, що супроводжується такими симптомами як сип, зуд, біль та почервоніння на губах. Для лікування герпесу губ Герпевір® , як правило, використовується у вигляді мазі. У 2010 році саме Герпевір® мазь був визнаний «Препаратом року» серед безрецептурних препаратів для лікування герпесу на щорічному конкурсі професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея».
2. Як діє Герпевір® мазь?
Поєднання противірусної речовини ацикловір та унікальної основи в мазі Герпевір® дає змогу діяти на вірус герпесу, що призводить до переривання синтезу вірусної ДНК.
3. Як правильно використовувати Герпевір® у формі мазі?
  • Герпевір® мазь використовується тільки зовнішньо!
  • Не допускати потрапляння Герпевір® мазі на слизові оболонки порожнини рота, носа, очей, піхви!
  • Герпевір® мазь наноситься на уражену шкіру губ та обличчя!
  • Мазь Герпевир® необхідно наносити 5 разів на день приблизно з 4-годинними інтервалами, за виключенням нічного часу.
  • Лікування Герпевір® маззю повинно продовжуватися не менше 4 днів. Якщо загоєння не відбулося, можна продовжувати лікування до 10 днів.
4. Чи є протипоказання до застосування Герпевіру® мазі?
Герпевір® мазь протипоказаний при підвищеній чутливості до речовин, що входять до його складу, а також при непереносимості валацикловіру.
5. Як, де і скільки можна зберігати Герпевір® мазь в домашніх умовах?
Герпевір® мазь необхідно зберігати у сухому місці при температурі не вище 25ºС. Термін придатності Герпевір® мазі – 5 років. Герпевір® мазь необхідно зберігати в недоступному для дітей місці.
6. Де можна придбати Герпевір® мазь?
Герпевір® мазь можна придбати без рецепта в аптеках Вашого міста.