по русски in english
Про компанію Послуги Портфоліо Продукти Замовлення Контакти

Хто ми

успішної творчості
Команда web-розробників, що складає основу компанії "WEBO", працює на українському ринку IT-технологій з 1998 року. На протязі 4 років, що передували створенню компанії, наші ведучі розробники брали безпосередню участь у проектуванні, розробці та оформленні провідних українських web-ресурсів, створенні web-орієнтованого програмного забезпечення, а також у проведенні рекламних компаній. З березня 2002 року професіоналізм кожного з нас став основою компанії "WEBO".
Партнери компанії Клієнти компанії
Партнерство

Наші Клієнти




Всі клієнти

Партнери

EGD
Fabrica
Jam Computers
STN Consultants

Що ми робимо

реалізованих проектів
Основною діяльністю нашої компанії є розробка, впровадження та супровід інтернет сайтів.  Також компанія спеціалізується на створенні інтернет / інтранет рішень.
Інтернет консалтинг Розробка Інтернет сайтів
Розробка Інтернет / Інтранет додатків Створення web утиліт
Підтримка і супровід проектів Рекламні кампанії
Аутсорсінг Терміни і ціни


Продукти

Співробітники компанії Webo мають великий досвід у розробці проектів різних видів. В решті решт набутий досвід був реалізований у готових продуктах компанії. Застосування продуктів допомагає нам створювати високо професіональні рішення за короткий час, що приводить до зниження вартості і часу розробки для кінцевих замовників

Ми проводимо постійне поліпшення наших продуктів з метою задоволення нових потреб замовників. Ми завжди готові реалізовувати різні запити клієнтів.


Webo CMS
Ведучий продукт компанії. Призначений для комплексного створення і керування web ресурсами. Має великий набір готових модулів, що покривають основні потреби більшості типів сайтів.

Webo NMaker
Nmaker - інформаційна система для теле та радіо компаній, призначена для автоматизації процесу підготовки випусків новин.

Портфоліо

   
Натурпродукт - Вега
   
Суперсвітло
   
Dance - Танцюють Всі
   
Svitmedia
Всі роботи

Оформити замовлення на створення безкоштовної комерційної пропозиції

© Webo 2002-2011
info@webo.com.ua
165068590 Webo
+380(66) 704-0539;  +380(67) 505-1790;  +380(44) (+380 44) 206-32-33