This version of the page http://www.tmm.ua/action.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-11. The original page over time could change.
- Будівельна компанія ТММ

Умови проведення рекламної акції "Відпочинок разом з ТММ"

Правила участі в рекламній Акції «Відпочинок разом з ТММ» (надалі - Правила) позначають період, місце проведення, умови участі в Акції «Відпочинок разом з ТММ» (надалі - Акція).


  1. Організатор Акції

    Організатором Акції є Фірма «Т.М.М.»-ТОВ, м. Київ (далі - Організатор).

  2. Період і місце проведення Акції

    Акція проводиться в період з 1 серпня по 31 серпня 2010 р. включно (далі - Період проведення Акції) у відділах продажів Організатора за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 49а, а також м. Харків, вул. Клапцова, 54.

  3. Об'єкти нерухомості Організатора, на які поширюються Правила (далі - об'єкти):

    В Акції беруть участь квартири та нежилі приміщення (крім паркомісць) в наступних об'єктах нерухомості Організатора:

    м. КИЇВ
    - Житловий комплекс преміум-класу «Тріумф» на вул. Звіринецькій, 59;
    - Житлово-офісний комплекс бізнес-класу «Сонячна Брама» на вул. Ломоносова, 73-79;
    - Житловий будинок економ-класу «Авіатор» на вул. Комарова, 22-28;

    м. ХАРКІВ
    - Житловий будинок преміум-класу «Фламінго» на вул. Бакуліна, 13;
    - Житлово-офісний комплекс преміум-класу «Ультра» на пров. Отакара Яроша, 20;
    - Житлово-офісний комплекс преміум-класу «Карат» на вул. Потебні, 6;
    - Таунхаузи на вул. Демченко 1-3;
    - Житловий комплекс преміум-класу «Каскад» на вул. Гамарника, 8 - вул. Ковальська, 22.

  4. Умови участі в Акції (далі - "Умови"):

    Кожний покупець, який уклав договір купівлі-продажу нерухомості (майнових прав) в Об'єктах нерухомості Організатора в Період проведення Акції, має можливість придбати Сертифікат сімейного відпочинку в Іспанії (Канарські острови) (далі - Сертифікат) за 1 грн.

    Сертифікат дає право на отримання путівки на сімейний відпочинок до Іспанії (Канарські острови, о. Тенеріфе) в курортному комплексі EL MARQUES PALACE (далі - Путівка).

    Сертифікат необхідно зареєструвати на сайті http://premierholiday.net/ протягом 14 діб з дня придбання. Скористатися Сертифікатом можна протягом 1 року з моменту його реєстрації.

    Путівки розподіляються наступним чином:

    вул. Комарова вул. Ломоносова вул. Звіринецька м. Харків
    Кіль-сть
    кімнат
    Оплата Оплата Оплата 7 днів
    100% Від 50%
    (розстрочка)
    100% Від 50%
    (розстрочка)
    100% Від 50%
    (розстрочка)
    1 к 7 днів - 7 днів - - -
    2 к 14 днів 7 днів 14 днів 7 днів - -
    Від 3 к 14 днів 7 днів 14 днів 7 днів 14 днів 7 днів
    Нежилі
    приміщення
    7 днів

    При покупці квартири в об'єктах Організатора, які знаходяться в м. Києві: - За умови 100% оплати вартості 1-кімнатної квартири в ЖК «Авіатор» та «Сонячна Брама» покупець отримує Сертифікат на 7 днів відпочинку;
    - За умови 100% оплати вартості 2,3-кімнатної квартири в ЖК «Авіатор» та «Сонячна Брама» покупцеві надається Сертифікат на 14 днів;
    - При покупці з оформленням поетапної оплати (внесення першого внеску в розмірі від 50% вартості) 2,3-кімнатної квартири в ЖК «Авіатор» та «Сонячна Брама» покупець отримує Сертифікат на 7 днів;
    - При 100% оплаті вартості 3,4,5-кімнатної квартири в ЖК «Тріумф» - покупець отримує Сертифікат на 14 днів, а при оформленні поетапної оплати покупцеві надається Сертифікат на 7 днів відпочинку;
    - За умови поетапної оплати (внесення першого внеску в розмірі від 50% від вартості) при купівлі 1-кімнатної квартир в ЖК «Сонячна Брама» та «Авіатор» покупець Сертифікат не отримує.

    При покупці нерухомості в об'єктах Організатора, які знаходяться в м. Харкові, покупець отримує Сертифікат на 7 днів.

    При покупці нежилих приміщень у вказаних вище Об’єктах нерухомості організатора (крім паркомісць), покупець отримує Сертифікат на 7 днів.

    Путівки надаються без оплати перельоту і харчування. Організація супроводу туристичної поїздки може проводитися рекомендованим агентством «Формула Холідей»1. При прийнятті рішення про використання путівки, Агентство необхідно повідомити за 21 день до планованого від'їзду на о. Тенеріфе.

    Розміщення відпочиваючих відбувається на курорті EL MARQVESE PALACE (Іспанія, о.Тенеріфе) в апартаментах, які мають все сучасне обладнання2, необхідне для комфортного відпочинку, та складаються з вітальні, спальні, ванної кімнати та повністю обладнаної кухні3. Передбачене розміщення від 2 до 4 осіб.

    Більш детальна інформація розміщена на сайті http://premierholiday.net/ .

    Обов'язковою умовою є участь у презентації курорту (120 хвилин).

    Подарунки не видаються в грошовому еквіваленті, обміну та поверненню не підлягають.

    Факт реєстрації Сертифікату означає, що Учасник ознайомився, а також повністю погодився з усіма правилами проведення Акції та умовами отримання послуг за путівками.

  5. Права та обов'язки Організатора

    У разі якщо учасник Акції не скористався Сертифікатом в зазначений термін, він не має права на грошову компенсацію і втрачає право на використання Сертифікату.

    З моменту реєстрації Сертифікату одержувачем, вся відповідальність за організацію туристичної поїздки переходить до туристичного оператора «Формула Холідей».

    Організатор Акції не несе відповідальності, у разі якщо учасник Акції не має можливості скористатися туристичною путівкою через відсутність необхідних документів для оформлення поїздки.

    Кількість путівок обмежена.

    Організатор Акції залишає за собою право призупиняти, відновлювати, припиняти проведення Акції в будь-який момент.

    Інформація про Акцію розміщується за адресою у мережі Інтернет: www.tmm.ua. Інформація про Акцію також надається за телефонами відділів продажів Організатора +38 (044) 593-07-27 (м. Київ), +38 (057) 766-8-777 (м. Харків).


1. Рекомендоване агентство Формула Холідей (Україна) у випадку звернення за додатковими послугами укладає договір на послуги супроводу з оплатою 870 грн за послуги і додаткові платежі (страховка обов'язкова), у цьому випадку ваучер на розміщення замовник отримує в агентстві.

2. Апартаменти обладнані наступного технікою та меблями: кондиціонер, плазмовий телевізор, супутникове телебачення, аудіосистема, розкладний диван, індивідуальні шезлонги, стіл на терасі, сейф, зручні меблі, праска, фен, годинник, обідній стіл, шафи для одягу.

3. Кухня також повністю обладнана сучасною побутовою технікою (пральна машина, мікрохвильова піч, вітрокерамічна плита, холодильник, міксер, тостер, електрочайник, кавоварка, соковижималка), а також кухонним приладдям і наборами посуду.



друкуватизакрити X