This version of the page http://job.lg.ua/resumes-6.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-09. The original page over time could change.
РАБОТА в Луганске :: Резюме в категории Юристы, адвокаты
  • Начало
  • Вакансии
  • Резюме
  • Объявления
  • Добавить
  • Ваш блокнот
  • Поиск
Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало ->Резюме -> Категория: Юристы, адвокаты (126)

Вы видите последние резюме. Вы можете либо просмотреть их, либо выбрать другую категорию объявлений.

Резюме: помошник нотариуса
Добавлено: 30-11-2011
Пол: женский. Возраст 25
договорная

Пойду бесплатно работать помошником нотариуса. О себе: 25 лет, замужем, ребенок 3 года, без о/р.

Резюме: юрист
Добавлено: 31-08-2011
Пол: женский. Возраст 29
400 $

Крютченко Наталія Анатолієвна, 11 квітня 1982 року народження, 29 років, засоби зв"язку: мобільний тел.0957422710, претендую на місце юриста у Вашій компанії. Маю вищу юридичну освіту та диплом молодшого спеціаліста за спеціалізацією "Правознавство", здобула кваліфікацію юриста. Дата початку навчання: 31.08.2006 року, дата випуску 25.04.2009 року у Донецькому юридичному інституті Луганського державного університету внутрішніх справ. Раніш здобула освіту та диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю правознавство за господарсько - правовою спеціалізацією у Домбаському гірничо-металургійному інституті, де також здобула кваліфікацію юриста. Дата вступу: 01 вересня 1999 року, дата випуску 27 червня 2002 року.
Останнє місце праці : Антрацитівський міськрайонний суд Луганської області, де займаю посаду секретаря судових засідань. Дата початку роботи: 01 березня 2004 року та по теперішній час.
Вільно володію ПК, державною мовою. Відповідальна, вмію працювати у команді, цільоспрямована. Постійно працюю над підвищенням кваліфікації та свого професійного рівня. Вивчаю нове законодавство та вмію вдало застосовувати його у работі.
Володію англійською мовою на рівні читання зі словником.

Резюме: юрист
Добавлено: 24-08-2011
Пол: женский. Возраст 20
договорная

Ищу работу по профессии юриспруденции на не полный рабочий день.Варианты просмотрю все!

Резюме: ЮРИСТ
Добавлено: 11-08-2011
Пол: женский. Возраст 22
200 $

Ищу работу юриста с достойной оплатой.
пециализация- хозяйственное право,гражданское и международное право.
Есть опыт преподавания в частных ВУЗах.

Резюме: юрист
Добавлено: 07-07-2011
Пол: мужской. Возраст 21
200 $

Рудык Дмитрий Александрович, дата рождения 02.03.1990.Имею диплом бакалавра права Академии таможенной службы Украины, заочно продолжаю учебу. Проходил воинскую службу. Опыта работы за специальностью не имею. Положительные качества: работолюбивый, дисциплинированный, ответственный. Ищу работу помощника юристконсульта, нотариуса или адвоката.

Лучшие кадровые агентства донецка предлагают свои услуги на RABOTA.ria.ua
Резюме: юрист
Добавлено: 30-06-2011
Пол: женский. Возраст 28
350 $

Дата народження: 11 лютого 1983 року
Місце проживання: м. Луганськ
Сімейний стан: незаміжня
Мета складання резюме: працевлаштування юрисконсультом з перспективою кар’єрного та матеріального росту

Стаж роботи:
З квітня 2010р. по січень 2011р. – юрисконсульт Луганської філії ТОВ «Укрпромбанк».
Посадові обов’язки: представництво інтересів банку в державних органах та органах місцевого самоврядування, в правоохоронних органах (міліція, прокуратура), органах нотаріату, органах державної виконавчої служби, судах загальної юрисдикції, господарських судах, в судах апеляційної інстанції; ведення претензійно-позовної роботи з повернення кредитної заборгованості; складання процесуальних документів; підготовка пакету документів для здійснення нотаріальних дій та правочинів, робота з правовстановлюючими та реєстраційними документами юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; юридичне супроводження діяльності банку по примусовому стягненню «проблемної» заборгованості через судові органи, через відділи державної виконавчої служби на всіх стадіях виконавчого провадження (опис і арешт майна, примусове входження за участю представників правоохоронних органів, розшук майна боржника, продаж майна боржника через торги, взаємодія з акредитованими експертними організаціями з оцінки, торгуючими організаціями, пошук потенційних покупців на нерухоме майно, транспортні засоби та інше майно боржників); участь в «робочих групах» банку по розробці та аналізу способів примусового стягнення заборгованості, організація процедури та підготовка пакету документів для примусового звернення стягнення на заставне майно боржника, майнових та фінансових поручителей, юридичне супроводження правочинів з добровільної реалізації заставного (іпотечного) майна за довіреністю; участь в роботі ліквідаційних комісій, зборів комітетів кредиторів згідно норм та положень Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»; участь у судових процесах за депозитними операціями; участь у перевірці стану заставного майна; юридичне супроводження діяльності банку в стадії ліквідації.
З березня 2007р. по березень 2010р. – юрисконсульт ЗАТ “Сириус і К”.
Основні види діяльності підприємства: роздрібна торгівля паливом через мережу АЗС, роздрібна торгівля товарами народного споживання через мережу супермаркетів, торгово-розважальний центр (сфера послуг), будівельні роботи, наладка та ревізія шахтного обладнання, діяльність з управління нерухомим майном.
Посадові обов’язки: юридичне супроводження господарської діяльності підприємства; складання, аналіз договорів у різних сферах діяльності; ведення переговорів з контрагентами, ведення претензійно-позовної роботи; робота з виконавчими службами, стягнення проблемної заборгованості; контроль дисципліни платежів орендарів, контрагентів; отримання дозвільної документації, реєстрація підприємств з “0”, внесення змін в уставні документи, ліквідація підприємств; організація та проведення загальних зборів відкритих акціонерних товариств; відведення земельних ділянок на умовах оренди, приватної власності; оформлення права власності на нерухомість; робота з контролюючими органами, оскарження рішень контролюючих органів в адміністративному та судовому порядку; робота з фінансовими установами по отриманню кредиту (кредитні договори, договори іпотеки, застави майнових прав, поруки); підготовка документів та супроводження проблемних угод купівлі-продажу об’єктів нерухомості, рухомого майна (виведення із застави); вирішення юридичних питань, що стосуються діяльності підприємства.
З листопада 2006р. по лютий 2007р.- головний спеціаліст юрисконсульт Луганської філії НАК “Украгролізинг”.
Основні види діяльності компанії: надання сільськогосподарської техніки у фінансовий лізинг підприємствам та фізичним особам.
Посадові обов’язки: розробка та укладення договорів фінансового лізингу; аналіз законодавства; ведення претензійно-позовної роботи; ведення переговорів з контрагентами; діловодство, підготовка та надання звітної інформації до головного управління.
З серпня 2006р. по листопад 2006р. – помічник адвоката за трудовою угодою.
Посадові обов’язки: надання консультацій з юридичних питань фізичним та юридичним особам; складання процесуальних документів в галузі цивільного, сімейного, кримінального, господарського права; представництво інтересів в господарських судах, судах загальної юрисдикції.
З липня 2005р. по серпень 2006р. – юрисконсульт на приватному підприємстві “Рубіж”.
Основні види діяльності підприємства: оптова та роздрібна торгівля товарами народного споживання.
Посадові обов’язки: розробка, аналіз та укладення договорів; ведення переговорів з контрагентами; участь в господарському, цивільному процесах в якості позивача, відповідача, третьої особи; робота з контролюючими органами; робота з органами місцевої влади: отримання дозвільної документації (дозвіл на початок торгівельної діяльності).

Навчання:
з 2000р. по 2005р. – навчання на денному відділенні юридичного факультету Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.
У 2005р.- отримала диплом спеціаліста, кваліфікація – юрист-господарник.

Особисті якості:
- відповідальність, ініціативність, аналітичні здібності;
- комунікабельність та знання ділового етикету;
- вміння працювати в команді на результат;
- володіння українською, російською мовами;
- цілеспрямованість;
- користування ПК; навички роботи з правовими базами даних, Інтернет.


Контактний телефон: 095-304-87-13 Ірина

Резюме: юрист, юрисконсульт, помощник адвоката, нотариуса,юриста
Добавлено: 07-06-2011
Пол: женский. Возраст 23
150 $

Ищу работу в сфере юриспруденции, в г. Алчевске. Опыт работы 1 год на должности юрисконсульта в Луганске.Образование - ЛГУВД, высшее, магистр. Коммуникабельна, отзывчива, ответственна, пунктуальна.

Резюме: юрисконсульт
Добавлено: 16-05-2011
Пол: женский. Возраст 41
310 $

Кузнецова Елена Александровна 1970 г.р.
Пол: женский. Возраст 41 310$
Образование:
01.09.1985-01.08.1988 гг.: Бакинский финансово-кредитный техникум,диплом специалиста, форма обучения-дневная, специальность-правоведение, квалификация-юрист.
Опыт работы:
09.2002-18.03.2011 гг.: юрисконсульт КП "Теплосервис Станично-Луганского района"
lena06044@rambler.ru

Резюме: юрист
Добавлено: 04-05-2011
Пол: женский. Возраст 25
300 $

Барабах Юлия Владимировна

Год рождения: 1986
Место проживания: г. Луганск, кв. Мирный
E-mail: barabayuliya@yandex.ru

Минимальный уровень заработной платы: 300$

Цель: получение должности юриста, получение юридической практики


Образование:
2003 - 2007 – Луганский политехнический колледж
2006 – 2010 – Национальная юридическая академия имени Ярослава Мудрого

Опыт профессиональной и трудовой деятельности:
2007 – наст.вр. – «Главное управление юстиции в Луганской области», юрист
Должностные обязанности:
• систематизация законодательства,
• работа с обращениями граждан
• ведение деловодства
• общее руководство работой структурных подразделений

Другие навыки:
• опытный пользователь Win XP, Microsoft Office 2003/2007, Liga, NAU, ресурсы Internet, пользование электронной почтой.
• свободное ориентирование в законодательной базе
• умение работы с офисной оргтехникой
• свободное общение на украинском языке
• умение грамотно вести переговоры

Личностные качества:
старательность, ответственность, умение работать в команде, целеустремленность, порядочность , легко обучаюсь

Резюме: Юрист, Адвокат.
Добавлено: 27-03-2011
Пол: мужской. Возраст 53
600 $

В связи с переездом в гор. Луганск из города Краснодон Луганской области по семейным обстоятельствам, ищу работу юриста , юристконсульта на предприятии или фирме.
О себе сообщаю следующие данные:
Возраст: полных 53 года , образование- высшее, в 1983 году окончил Харьковский юридический институт. Обучался на дневном факультете
Последние 14 лет занимался адвокатской деятельностью, в основном по уголовным делам в сфере хозяйствования и должностных преступлений ,по гражданским делам в сфере возмещения ущерба по ДТП, имею опыт сопровождения дел в хозяйственных судах , параллельно занимался страховой деятельностью; проводил юридическое сопровождение нескольких предприятий в различных видах торговли; жилищно - коммунального хозяйства ; угольной промышленности. Работал в службе безопасности торговых предприятий.
13 лет служил в органах внутренних дел , 9 месяцев в налоговой инспекции, возглавлял таможенный пост милиции.
Состояние здоровья хорошее: занимаюсь физкультурой: плаванием настольным теннисом, охотой.
Женат, в браке состою 28 лет. жена также юрист, вместе работаем в личной юридической конторе. Имею двух взрослых детей : сына -студента 19 лет и дочь- аспирантку 26 лет.
О себе дополнительно сообщаю : умею пользоваться ПК ; вожу различные автомобили с 1975 года.
В личной собственности имею автомобиль ВАЗ 21214; имею разрешение на хранение и использование для охоты нескольких видов стрелкового оружия.
Контактный телефон 0504760491

Ваш блокнот

В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
• Как запомнить мой блокнот?

Категории резюме

5Агенты по недвижимости
422Бухгалтеры, экономисты
226Водители, экспедиторы
85Дизайнеры, художники
27Журналисты, редакторы, PR
161Инженеры, технологи
95Консультанты, мерчендайзеры
59Маркетологи, консультанты
40Медработники
588Менеджеры, секретари
71Охранники
86Переводчики
76Преподаватели, воспитатели
239Программисты, сетевики
144Продавцы, реализаторы
93Рабочие разных специальностей
429РАЗНОЕ
322Руководители
13Страховые агенты/специалисты
107Строители
52Сфера обслуживания
126Юристы, адвокаты

Реклама

Бизнес на дому:
Выращиваем клубнику круглый год!

Работа - наши проекты

  • • Работа в Киеве
  • • Работа в Донецке
  • • Работа в Одессе
  • • Работа в городе Запорожье
•