This version of the page http://imi.org.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-08. The original page over time could change.
Новини | Інститут Масової Інформації
Всеукраїнська ініціатива з саморегулювання ЗМІ
                      
ПРИЄДНАТИСЯ
Інститут Масової Інформації Інститут Масової Інформації
  • EN
  • UA
Суд змусив газету «ХХІ век» сплатити 250 тис. через публікацію
7 Грудень, 17:18
Жовтневий районний суд Луганська задовольнив позов ВАТ «ХК «Луганськтепловоз» до редакції луганської газети «ХХІ век» про захист ділової репутації і відшкодування моральної шкоди на суму 250 тис. грн. Інформацію підтвердив шеф-редактор газети «XXI век» Юрій Юров, пише Телекритика.
 
ГО Центр політичних студій та аналітики вручить премії органам влади
7 Грудень, 17:01
ГО Центр політичних студій та аналітики, який щомісяця проводить рейтинг прозорості та відкритості органів влади, відтепер щокварталу буде відзначати три найкращі і три найгірші з них.
 
Всеукраїнський моніторинг органів місцевої влади на виконання ними норм Закону України “Про доступ до публічної інформації”  здійснюється в  партнерстві ГО “Новий Громадянин” в рамках проекту “Знати, щоби діяти.”
 
В листопаді суди відхилили більше 60% позовів по доступу до інформації
7 Грудень, 15:01
У листопаді було відхилено 66% судових позовів пов’язаних з виконанням закону про доступ до інформації.Про це свідчить витяг з реєстру судових рішень
 
 
ГО «Центр політичних студій та аналітики» створила спеціалізований сайт
7 Грудень, 14:21

ГО Центр політичних студій та аналітики створила спеціалізований сайт по популяризації закону по доступу до інформації під назвою «Прозора демократія». Тут розміщені анонси навчальних програм, семінарів, новини, публікації,  оцінки експертів про використання Закону України «Про доступ до публічної інформаці». 

Комітет захисту журналістів просить російську владу звільнити арештованих представників ЗМІ
7 Грудень, 12:26
«ЗМІ не повинні розплачуватися за параною уряду», - говориться у заяві «Репортерів без кордонів». Організація засудила арешти репортерів, фоторепортерів і блоґерів у Москві під час висвітлення вуличних акцій протесту проти масових порушень на парламентських виборах і фальсифікації їхніх підсумків.
 
Обшук журналістів під час поїздки Януковича у Донецьк пояснили «загрозою терактів»
7 Грудень, 12:13
Обшук журналістів під час візиту президента Віктора Януковича до Донецької області пояснюють начебто загрозою здійснення теракту.
За повідомленням УДО, перевірка акредитованих журналістів здійснювалася з метою заходів безпеки, повідомляє  Українська правда.
Прокуратура не знає, хто замовив вбивство Гонгадзе
7 Грудень, 11:01
Генеральна прокуратура не знає, хто замовив вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, але працює над встановленням замовників.

Про це заявив заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине".

За словами Кузьміна, замовники ще невідомі, "але ми працюємо над їх встановленням".

Кабельні провайдери хочуть захистити дітей від негативного інформаційного впливу
6 Грудень, 16:05
Асоціація «Телекомунікаційна палата України» пропонує внести зміни до закону «Про телебачення і радіомовлення», якими зобов'язати провайдерів програмної послуги обмежувати доступ до програм, що можуть зашкодити саме дітям. Таку пропозицію 5 грудня під час круглого столу «Як захистити моральність в Україні в інтересах дітей та суспільства в цілому. Думка громадськості» висловила заступник директора асоціації Ірина Козлова.
 
Якщо Кучма не уникне покарання, то доля Гонгадзе може спіткати цілі редакції - Мельниченко
6 Грудень, 14:14
Якщо Леонід Кучма уникне покарання у справі Георгія Гонгадзе, то доля загиблого журналіста може спіткати цілі редакції.
Про це заявив Микола Мельниченко, коментуючи призначений на 7 грудня розгляд скарги адвокатів екс-президента Леоніда Кучми на постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи.

«Якщо сьогодні Кучма вийде сухим з води, то завтра зажерлива влада, усвідомивши свою повну безкарність, буде вивозити чесних журналістів, що ще залишились, у таращанський ліс цілими редакціями», – написав Мельниченко на власному сайті.

Перед поїздкою Януковича до Єнакієво, журналістів ретельно перевірили
6 Грудень, 12:09
Журналістів, які супроводжують президента Віктора Януковича в його поїздці до Єнакієвого, піддали ретельній перевірці в аеропорту "Донецьк".

Як повідомляють "Новости Донбасса", прес-служба Донецької облдержадміністрації привезла близько 40 журналістів, які будуть супроводжувати Януковича, до будівлі аеропорту "Донецьк" для перевірки їхніх особистих речей за допомогою спеціального обладнання.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »