Офис ООО "Адамант-Телеком":
г.Киев, Харьковское шоссе, 51-A,
тел.: 232-97-27,
Время работы:
9:00 - 20:00 (Пн.- Пт.)
10:00 - 18:00 (Сб.)
Выходные: воскресенье
e-mail: homenet-manager@adamant.ua

Техническая поддержка:
тел.: 232-97-27 (круглосуточно)
e-mail: homenet-support@adamant.ua

 ДОГОВІР ______
на надання послуг з доступу до мережі Інтернет

          
«___» _________ 20__ р.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Цей документ (далі за текстом – Договір) є офіційною пропозицією (публічною офертою) Товариства з обмеженою відповідальністю “Адамант-Телеком” (далі за текстом – Виконавець), що є платником податку на прибуток на загальних підставах відповідно до  Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, в особі директора Лагодич Н.В., яка діє на підставі Статуту, і містить всі суттєві умови надання послуг (ст. ст. 633, 641 і гл.63 Цивільного кодексу України).
У відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України (ЦКУ) у випадку прийняття викладених нижче істотних умов та оплати послуг фізична особа, що здійснює таким чином акцепт цієї оферти, стає Замовником.
Цей Договір може бути укладений шляхом реєстрації Замовника на веб-сайті за адресою http://homenet.adamant.ua у відповідності з Інструкціями, опублікованими на веб-сайті. Замовник несе повну відповідальність за достовірність та повноту вказаної при реєстрації інформації.
           
 Укладаючи цей Договір Замовник підтверджує, що повністю ознайомлений та погоджується:
 - з умовами цього Договору;
- з Правилами користування мережею Internet, затвердженими Виконавцем,  які розміщені за електронною адресою: http://home.adamant.ua/ru/subscribing/rules, та зобов’язується їх дотримуватись;
- а також дає згоду на збір, обробку та збереження його персональних даних, які стали відомі Виконавцю у зв'язку з укладанням цього Договору, на весь період дії Договору і  діє за власною волею та у  своїх інтересах.

У Договорі наведені нижче терміни вживаються в такому значенні:
Internet/Adamant – мережа передачі даних, яка є частиною всесвітньої інформаційної мережі, логічно зв'язаної єдиним адресним простором та базується на Internet - протоколі, визначеному міжнародними стандартами.
Послуги - послуги з доступу до мережі «Internet/Adamant», що надаються Виконавцем.
Паритетний трафік – трафік, котрий проходить через точку обміну трафіком UA-IX або паритетні канали Adamant.
Зовнішній трафік – трафік, котрий не є паритетним або локальним.
Локальний трафік – трафік, котрий проходить між користувачами Послуг.
Мережеві реквізити – унікальний набір даних (скорочено УНД), необхідних для підключення до мережі Internet/Adamant, що ідентифікують Замовника в мережі  Виконавця   апаратними та/або програмними засобами. УНД складається з імені користувача (login) та пароля (password).
Робоче місце – персональний комп’ютер, який визначається MAC-адресою його мережевого інтерфейса і на якому встановлено програмне забезпечення та мережеві реквізити для доступу до мережі Internet/Adamant.
Безпосереднє з’єднання (БЗ) – фізична кабельна лінія зв’язку від обладнання Виконавця до обладнання Замовника (потрібна для організації цифрового каналу зв’язку).
Абонентська ділянка БЗ – частина траси проходження БЗ по поверху, на якому знаходиться робоче місце Замовника, від робочого місця Замовника до комунікаційної шахти будівлі.
Додаткове робоче місце – робоче місце, яке належить Замовнику і знаходиться в приміщенні, в якому вже є зареєстроване робоче місце, яке належить тому ж самому Замовнику, та яке підключається до мережі Internet/Adamant з використанням існуючого БЗ та додаткового обладнання.
Цифровий канал (ЦК) – БЗ, на кінцях якого встановлене обладнання зв’язку призначене для передачі даних.
Особистий рахунок – рахунок, що присвоюється Замовнику та містить суму його авансових платежів.
Прейскурант – перелік послуг (робіт), що надаються (виконуються) Виконавцем та їх вартість. Прейскурант розташований на веб-сайті за адресою: http://www.home.adamant.ua/ru/tariff/prices та є невід'ємною частиною Договору.
MAC-адреса – унікальний ідентифікатор мережевого інтерфейса Ethernet; призначається виробником мережевого інтерфейса під час виробництва.
Кінцевий користувач – Замовник, що використовує надані Виконавцем Послуги виключно для власних потреб тільки в межах приміщення та на робочому місці, які є його власністю, або якими він володіє та користується на законних підставах, без права передачі цих Послуг третім особам без відома та письмової згоди на це Виконавця.
Місце надання Послуг - конкретно визначена Замовником адреса приміщення, яке є його власністю, або яким він володіє та користується на законних підставах, та за яким він бажає отримувати Послуги, виключно для власних потреб тільки в межах даного приміщення. Місце надання Послуг визначається Замовником особисто при реєстрації на веб-сайті за адресою http://homenet.adamant.ua.
Персональні дані Замовника - прізвище, ім'я та по-батькові; номер основного документу, що підтверджує його особу, дані про дату видачі та орган, який його видав; ідентифікаційний код, адреса реєстрації Замовника або адреса підключення його до Послуги та інші дані, що дозволяють його ідентифікувати, відомості баз даних систем розрахунку за надані послуги.
Обробка персональних даних Замовника - збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміни), використання, розповсюдження (у тому числі передача), знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними Замовника. Обробка може здійснюватися як з використанням засобів автоматизації так і без їх використання.

1. Предмет Договору
1.1. Виконавець надає, а Замовник оплачує і приймає в порядку та на умовах, визначених Договором, Послуги з використанням БЗ.
1.2. Виконавець  здійснює   організацію БЗ  у Замовника  без попередньої оплати лише  за  умови   заповнення  ним у письмовій  формі заявки на підключення. При реєстрації Замовника за допомогою  веб-сайту http://www.home.adamant.ua  роботи по організації БЗ  без попередньої оплати за  Послуги можуть бути здійснені  лише в разі письмового оформлення Замовником заявки на підключення до мережі Інтернет та підписання акту приймання-передачі  виконаних  робіт.  В разі немотивованої відмови Замовника від підписання акту приймання-передачі виконаних робіт в той же день роботи по організації БЗ вважаються повністю виконаними Виконавцем та прийнятими Замовником і підлягають оплаті в повному обсязі.
1.3. Послуги надаються у відповідності з діючими тарифними планами та умовами, опублікованими в Інтернеті на веб-сайті за адресою: http://www.home.adamant.ua після здійснення Замовником попередньої сплати рахунку за Послуги й отримання відповідного фінансового документу, що підтверджує факт сплати. Веб-сайт є публічним ресурсом, доступ до якого мають всі користувачі Послуг.
1.4. Замовник здійснює оплату за Послуги у відповідності до вибраного тарифного плану.

2. Обов’язки Сторін
2.1. Виконавець зобов’язаний:
2.1.1. побудувати БЗ, для чого виконати необхідні роботи в приміщенні Замовника згідно з нарядом, який є невід’ємною частиною Договору, та організувати ЦК;
2.1.2. після організації ЦК, надати Замовнику мережеві реквізити, необхідні для отримання останнім Послуг, і забезпечити доступ до мережі Internet/Adamant на одному робочому місці Замовника;
2.1.3. для отримання Послуг на додатковому робочому місці Замовник повинен заповнити відповідну форму на веб-сайті http://www.home.adamant.ua, в якій фіксується MAC-адреса додаткового робочого місця;
2.1.4. надавати Послуги згідно з умовами Договору;
2.1.5. у випадку раптового переривання Послуг, яке сталося з вини Виконавця, Виконавець  зобов'язується у 3 - денний строк вжити заходів щодо відновлення надання Послуг Замовнику за умови надання вільного доступу до обладнання та/або  траси  прокладання    кабелю(БЗ) Виконавця з боку балансоутримувача  та мешканців будинку;
2.1.6. надавати Замовнику технічну підтримку та допомогу консультаційного характеру, якщо це необхідно, в межах п. 3.1.4.  Договору;
2.1.7. повідомляти Замовника у п’ятиденний термін про зміну адреси, фактичного місцезнаходження, номерів телефонів, телефаксів та про всі інші зміни стосовно Виконавця, які здатні вплинути на реалізацію Договору та виконання Сторонами зобов’язань за ним.
2.2. Замовник зобов’язаний:
2.2.1. оплачувати та приймати Послуги, що надаються Виконавцем, своєчасно та в повному обсязі згідно з умовами, передбаченими Договором. Якщо до десятого числа кожного місяця Виконавець не отримує від Замовника письмових зауважень щодо Послуг, що надавались у попередньому місяці, то Послуги за вказаний період вважаються наданими Виконавцем належним чином та прийнятими Замовником без зауважень;
2.2.2. надавати Виконавцю повну, правдиву та точну інформацію про себе та, не пізніше десяти календарних днів з моменту виникнення таких змін, інформувати Виконавця про зміну номерів телефонів, факсів та про всі інші зміни, що мають суттєве значення для виконання умов Договору, втрату (крадіжку, розголошення тощо) інформації, що містить мережеві реквізити, шляхом надіслання Виконавцю письмового повідомлення рекомендованим листом із повідомленням про вручення, із застосуванням кур’єрської пошти, або особисто звернувшись до Виконавця;
2.2.3. читати оголошення Виконавця на веб-сайті http://www.home.adamant.ua та пошту, що розсилається статистичним сервером Виконавця на електронну адресу Замовника, зареєстровану Виконавцем в домені home.adamant.ua;
2.2.4. забезпечити доступ в прийнятний час працівників та уповноважених представників Виконавця у своє приміщення, а також, у разі необхідності, доступ до траси прокладання кабелю (шахти, шафи, розподільчі коробки) в межах будівлі, де знаходиться Замовник;
2.2.5. не передавати третім особам своїх прав та обов’язків за Договором без письмового погодження з Виконавцем;
Використовувати Послуги за Договором як кінцевий користувач з дотриманням вимог чинного законодавства України та Правил користування мережею Internet, затверджених Виконавцем.
2.2.6. виконувати вказівки фахівців Виконавця, необхідні для правильного (коректного) користування Послугами за Договором і глобальною мережею Internet. Забезпечити зі свого боку працездатність та технічно грамотне використання комп’ютерного та іншого обладнання, програмного забезпечення, та здійснити інші дії, що є необхідними для отримання Послуг за Договором;
2.2.7. не підключати без дозволу Виконавця додаткові пристрої, які можуть впливати на роботу обладнання Виконавця, до цифрового каналу;
2.2.8. приймати всі необхідні міри, спрямовані на забезпечення цілісності й схоронності абонентської ділянки БЗ, а у випадку її пошкодження - провести ремонт за власний рахунок виключно за допомогою представників Виконавця;
2.2.9. не виконувати своїми силами й не допускати сторонніх осіб до виконання робіт з ремонту абонентської ділянки мережі.

3. Права Сторін
3.1. Замовник має право:
3.1.1. отримувати Послуги згідно з умовами Договору;
3.1.2. при побудові Виконавцем БЗ змінити схему прокладання фізичної кабельної лінії у приміщенні Замовника, зазначеної у наряді, на підставі письмової заяви, яка є невід’ємною частиною Договору. При цьому Договір заключається у письмовій формі;
3.1.3. заявляти письмово, за телефоном 232-97-27, або на електронну адресу homenet-manager@adamant.ua претензії щодо виконання Виконавцем взятих на себе зобов’язань за Договором;
3.1.4. отримувати усну консультаційну допомогу, з питань, пов’язаних з виконанням Послуг за Договором, користуючись послугами служби цілодобової технічної підтримки Виконавця за телефоном: 232-97-27.
3.2. Виконавець має право:
3.2.1. негайно призупинити надання Послуг Замовнику у випадку невиконання останнім п.п. 2.2.1., 2.2.5., 2.2.7 - 2.2.9. Договору. Якщо строк такого призупинення дорівнює одному календарному місяцю, Виконавець видаляє всі мережеві реквізити (login, password, електронну поштову скриньку та інше), іншу інформацію про такого Замовника з бази даних Виконавця та відключає Замовника від обладнання мережі "Internet/Adamant". Виконавець не несе відповідальності за будь-які наслідки, які можуть виникнути в результаті такого видалення та відключення;
3.2.2. відмовити Замовнику в наданні нових Послуг при існуванні у останнього заборгованості за попередніми зобов’язаннями перед Виконавцем та при виявленні факту перепродажу Послуг;
3.2.3. ініціювати розірвання Договору з відшкодуванням усіх завданих Виконавцю збитків у випадку, коли Замовником при використанні Послуг за Договором порушується чинне законодавство України та умови пунктів 2.2.1., 2.2.5., 2.2.7. - 2.2.9.  Договору. В таких випадках Договір вважається розірваним з моменту, вказаному в письмовому попередженні, направленому Виконавцем Замовнику;
3.2.4. виконавець залишає за собою право переривати надання Послуг для планового обслуговування засобів зв'язку й устаткування, яке використовується для надання Послуг, про що повідомляє Замовника шляхом надсилання повідомлення на його електронну пошту, зареєстровану Виконавцем в домені home.adamant.ua, як у робочі, так і в вихідні дні. Такі випадки не будуть вважатися перервами в наданні Послуг;
3.2.5. виконавець залишає за собою право інформувати Замовника про стан його особистого рахунку тоді, коли на його погляд це буде необхідно, або на прохання (запит) Замовника;
3.2.6. виконавець має право на свій розсуд залучати до виконання Договору третіх осіб.

4. Ціни та порядок платежів
4.1. Вартість Послуг (робіт) за Договором встановлюється з урахуванням їх обсягу, який замовляється Замовником, і визначається згідно з тарифними планами, діючими на момент надання Послуг.
4.2. Оплата Послуг здійснюється у гривнях, попередньою оплатою, яка складає 100% щомісячної вартості Послуг, до 1 (першого) числа місяця, за який здійснюється оплата, згідно з виставленими Виконавцем рахунками, що надсилаються Виконавцем на електронну адресу Замовника, зареєстровану Виконавцем в домені home.adamant.ua, до 25 числа кожного поточного місяця. Якщо у вказаний термін Замовник в силу якихось причин не одержав рахунок від Виконавця, він зобов'язаний вжити всіх заходів для його одержання і проведення оплати. Неотримання Замовником рахунка (несвоєчасне його отримання) не є підставою для несплати або затримки оплати Послуг Виконавця.
4.3. Під час оплати Послуг щомісячна вартість списується з рахунку Замовника в повному обсязі (за повний або неповний календарний місяць) незалежно від фактичної дати надання Послуг.
4.4. Внесення першого платежу здійснюється Замовником при укладенні Договору і у разі відмови від Послуг після побудови БЗ йому не повертається.
4.5. Якщо станом на 01 число наступного місяця кошти на рахунку Замовника відсутні, Послуги йому не надаються та автоматично поновлюються після поповнення рахунку протягом календарного місяця. У цьому випадку Замовник сплачує вартість оренди порту за весь період призупинення Послуги відповідно до Прейскуранту Виконавця.
4.6. Облік спожитих Замовником Послуг та відстеження своєчасності внесення ним платежів здійснюється з застосуванням допоміжної системи до ПЗ «1С-бухгалтерія» по взаємодії з телекомунікаційним обладнанням.
4.7. Виконавець може змінювати тарифи або механізм розрахунку щомісячної вартості Послуг. Про такі зміни Виконавець повідомляє Замовника за 15 (п'ятнадцять) календарних днів до дня введення їх в дію шляхом розміщення на веб-сайті http://www.home.adamant.ua, або направлення Замовнику відповідного повідомлення. Якщо до дня введення в дію відповідних змін Виконавець не отримає від Замовника згоди на зміну тарифного плану, Виконавець призупиняє надання Послуг та має право на одностороннє розірвання Договору, який буде вважатись розірваним з дати, вказаній у письмовому повідомленні Виконавця про таке розірвання.

5. Відповідальність
5.1. Сторони за невиконання або неналежне виконання умов Договору несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України з урахуванням вимог, встановлених Договором.
5.2. Виконавець не несе відповідальності за:
5.2.1. будь-які ушкодження приміщення Замовника (включаючи мережі телефону, телебачення, радіо, тепло-, водо- та електропостачання) під час побудови БЗ у разі зміни схеми прокладання фізичної кабельної лінії за письмовою заявою Замовника, а також за пов’язані з цим збитки, завдані Замовнику та третім особам;
5.2.2. зміст та якість отриманої Замовником з мережі Internet інформації, за її подальше використання та зберігання Замовником;
5.2.3. будь-які збитки та (або) шкоду, які були завдані Замовником третім особам  з допомогою  використання Послуг, або якщо це пов’язано з використанням Замовником Послуг за Договором;
 5.2.4. будь-які збитки та (або) шкоду, які були завдані Замовнику в результаті користування Послугами, в тому числі за пошкодження або втрату даних в результаті затримок, неотримання, помилкової адресації, переривання Послуг, які були викликані помилками, недбалістю або недоглядом Замовника,  а також підключення додаткових пристроїв до мережі або порушення сторонніми особами цілісності абонентської ділянки мережі Замовника;
5.2.5. дії третіх осіб, які потягли за собою несанкціонований доступ до мережевих реквізитів Замовника внаслідок їх втрати останнім;
5.2.6. погіршення якості Послуг, перебої в роботі, які виникли прямо або опосередковано з причин, що знаходяться поза межами контролю та впливу Виконавця;
5.2.7. якість функціонування окремих сегментів і вузлів мережі Internet.
5.3. У разі винного невиконання або неналежного виконання Виконавцем своїх зобов’язань за Договором, Виконавець несе відповідальність в межах розмірів штрафних санкцій, встановлених ч. 1 ст. 40 Закону України “Про телекомунікації” № 1280-IV від 18.11.2003 року зі змінами та доповненнями (штраф, передбачений п. 1 ч. 1 ст. 40 застосовується до вартості ненаданих послуг), при цьому допускається стягнення тільки вказаних штрафних санкцій. Заподіяні збитки, моральна шкода, тощо не відшкодовуються. Сумарний розмір відповідальності Виконавця за Договором не може перевищувати щомісячної вартості Послуг.
5.4. Виконавець докладає всіх зусиль для забезпечення нормального функціонування свого устаткування, але не може давати абсолютну гарантію безперебійності і безпомилковості його роботи.
5.5. Замовник відповідає за:
5.5.1. збитки, завдані власному майну та майну третіх осіб, якщо вони були спричинені ушкодженнями мереж телефону, телебачення, радіо, тепло-, водо- та електропостачання під час побудови БЗ у приміщенні Замовника у разі зміни схеми прокладання фізичної кабельної лінії за його письмовою заявою;
5.5.2. схоронність мережевих реквізитів та за будь-які збитки, що виникли у зв’язку з їх втратою;
5.5.3. пошкодження або втрату даних в результаті затримок, неотримання, помилкової адресації, переривання Послуг, які були викликані помилками, недбалістю або недоглядом Замовника,  а також підключення додаткових пристроїв до мережі або порушення сторонніми особами цілісності абонентської ділянки мережі Замовника;
5.5.4. дії третіх осіб, які потягли за собою несанкціонований доступ до мережевих реквізитів Замовника внаслідок їх втрати останнім;
5.5.5. будь-які збитки та (або) шкоду, заподіяну третім особам, якщо це пов’язано з використанням Замовником Послуг за Договором.

6. Форс-мажор
6.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за Договором, якщо вказане невиконання є наслідком дії обставин непереборної сили та їх наслідків (форс-мажор: пожежа, повінь, землетрус чи інші стихійні лиха, міжнародні санкції, воєнні дії, прийняття уповноваженими державними органами України нормативно-правових актів тощо), які безпосередньо впливають на виконання Договору і виникли після його укладення.
6.2. Сторона, яка не в змозі виконати свої зобов'язання за Договором в результаті дії обставин форс-мажору та їх наслідків, зобов’язана протягом 5-ти календарних днів письмово повідомити іншу Сторону про початок або закінчення дії цих обставин, а також надати документальне підтвердження їх наявності. Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про обставини форс-мажору позбавляє відповідну Сторону права посилатися на вказані обставини, як на такі, що звільняють від відповідальності.
6.3. Виникнення обставин форс-мажору в момент прострочення виконання Стороною своїх зобов’язань за Договором позбавляє цю Сторону права посилатись на ці обставини як на підставу, яка звільняє від відповідальності за Договором.
6.4. Підтвердженням дії форс-мажорних обставин є довідка Торгово-промислової палати України або іншого уповноваженого державного органу.
6.5. Якщо дія обставин форс-мажору триває більш двох місяців, то кожна із Сторін має право ініціювати дострокове  розірвання дії Договору.

7. Вирішення спорів
7.1. Сторони будуть докладати всіх зусиль, щоб будь-які спори або непорозуміння, які можуть виникнути при виконанні умов Договору або у зв’язку з ним, були врегульовані шляхом переговорів.
7.2. В іншому випадку спір підлягає розгляду відповідним судом у порядку, передбаченому чинним законодавством України.
7.3. Замовник не звільняється від платежів по неоплачених рахунках до врегулювання спорів по таких рахунках.
7.4. Замовник самостійно не переуступає, не передає і в іншій формі не звільняється від будь-якого права та обов’язків за Договором.
7.5. У  разі непогашення чи систематичного несвоєчасного погашення заборгованості за надані Послуги  Виконавець отримує  право надати необхідну  інформацію  про Замовника та  стан  його розрахунків за Договором третім особам – потенційним кредиторам Замовника. Ця   інформація   також  може  бути  використана з метою формування реєстру боржників, відкритого для третіх осіб для стягнення боргу у судовому порядку.

8.   Конфіденційність
8.1. Кожна зі Сторін зобов'язана забезпечити конфіденційність отриманої у зв'язку з Договором інформації і вжити заходів щодо її нерозголошення, крім випадків,  передбачених п.7.5 Договору.                                                                                                
 
9. Інші умови
9.1. Датою укладення Договору є дата оплати Послуг Замовником. Договір діє протягом всього строку користування Замовником Послугами Виконавця, але не менше 1-го (одного) року  з моменту укладення Договору.
9.2. У разі дострокового  розірвання Договору (протягом року з моменту укладення  Договору) з ініціативи Замовника, він зобов'язується відшкодувати Виконавцю витрати, понесені в зв'язку з його підключенням до мережі Internet/Adamant,  в розмірі 300,00 грн.  на підставі виставленого Виконавцем рахунку.  Договір може бути розірваним достроково за умови відсутності у Замовника на момент розірвання заборгованості по оплаті Послуг та своєчасного подання Замовником (до 01 числа місяця,  з якого він бажає розірвати Договір) письмової заяви на розірвання Договору.
9.3. Правила користування мережею Internet, які затверджені Виконавцем та розміщені за електронною адресою: http://home.adamant.ua/ru/subscribing/rules, а також всі додатки, зміни та доповнення до Договору є його невід’ємною частиною і набувають чинності з моменту їх введення в дію.
9.4. Недійсність будь-якої частини Договору не тягне за собою недійсність Договору в цілому.
9.5. Виконавець може змінювати умови Договору з попередньою публікацією таких змін на сайті http://www.home.adamant.ua за 15 календарних днів.  Використання Послуг після опублікованого терміну вступу змін в силу є незаперечним фактом безумовного прийняття Замовником всіх внесених змін (акцепт змін).
9.6.  У разі дострокового  розірвання Договору (протягом року з моменту укладення  Договору) з ініціативи Замовника  внесений ним аванс не повертається, а допрацьовується ним. Договір вважається розірваним з дати виконання  Замовником всіх  фінансових  зобов’язань.
9.7.У разі неможливості підключення обладнання Замовника до обладнання Виконавця Договір про надання Послуг вважається таким, що не набрав чинності. У такому випадку Замовнику повертається внесений ним аванс.
9.8. У випадках, не передбачених Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

10. Реквізити Виконавця
Виконавець:                                                                                                                                   Замовник:
ТОВ «Адамант-Телеком”                                                                                                _____________________________
Місцезнаходження: 02096, Київ, вул. Харківське шосе, 51-А                                        _____________________________
Адреса для листування: 02096, Київ, вул. Харківське шосе, 51-А                                _____________________________
Тел./факс: (044) 232-97-27                                                                                              _____________________________
Р/р № 260083011103 в філії Головного управління по м. Києву                                   _____________________________
та Київській області ВАТ  «Ощадбанк»                                                                          _____________________________
МФО 322669, код ЄДРПОУ 36506315                                                                              _____________________________
E-mail: homenet-manager@adamant.ua  

Директор
____________________ Н.В. Лагодич
                                                                          ________________________________
м.п.