This version of the page http://www.factor.ua/social/pjfamilysocial/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-05. The original page over time could change.
Проект «Фактор-сім’я-суспільство» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Соціальні проекти
Внутрішня соціальна політика
Проект «Фактор-сім’я-суспільство»
Проекти в галузі освіти

Проект «Фактор-сім’я-суспільство»

Для корпорації «Фактор» соціальна відповідальність — це не просто благодійність і спонсорство, що відповідає сфері інтересів корпорації. Ми усвідомлюємо важливість соціальної стабільності та благополуччя в суспільстві. Проект «Фактор-сім’я-суспільство» став одним з інструментів реалізації ініціатив корпорації у сфері соціальної відповідальності.

Основний капітал корпорації — люди, які в ній працюють. Корпорація створила і продовжує розвивати для персоналу максимально комфортні умови праці, адекватну систему оплати, програми навчання, умови для кар'єрного зростання, соціальний пакет, програму корпоративних заходів. Час, який людина проводить на роботі, вона неминуче забирає у своєї сім'ї. У межах проекту «Фактор-сім’я-суспільство» в корпорації приділяється особлива увага проведенню заходів, в яких беруть участь також члени сім'ї, діти працівників, — спортивних свят, екскурсійних поїздок.

 Діяльність корпорації «Фактор» спрямована не тільки на реалізацію професійних потреб бухгалтера, але й на сприяння реалізації бажання відпочити, поспілкуватися з колегами в неформальній обстановці, гідно оцінити внесок робітників цієї професії в економічний розвиток та добробут нашої держави. Низка заходів свята «Віват бухгалтер!», яке корпорація проводить з 2003 року, складається з акцій у фірмовій мережі «Фактор», безкоштовного семінару для бухгалтерів Харківщини та урочистого вечора, який є кульмінацією свята. На вечорі відбувається нагородження кращих бухгалтерів та аудиторів нагородами обласної державної адміністрації, міської ради, державної податкової адміністрації України в Харківській області, Спілки аудиторів України, Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, Міжнародної торговельної палати та інших установ. Вечір завершує виступ зірок української та російської естради.

 Понад п'ять років Управління освіти і науки обласної державної адміністрації та Харківський обласний науково-методичний інститут безперервної освіти проводять благодійну акцію «Харківські автори, книговидавці та книгопродавці — сільським шкільним бібліотекам». Головна мета акції — поповнення матеріальної бази шкільних бібліотек. Корпорація «Фактор» традиційно підтримує цю акцію, щороку передаючи в дарунок шкільним бібліотекам Харкова та області дитячу художню літературу Видавничого будинку «Фактор» — казки, фантастику, книги серій «Золотий перетин», «Чарівний ліхтар» тощо.

 «Фактор» усіляко підтримує будь-які ініціативи, що мають на меті виховувати сумлінного платника податків. Одним з яскравих прикладів цього є традиційне сприяння корпорації в організації конкурсу малюнка «Податки очима дітей», що проводиться Державною податковою адміністрацією України. У такий спосіб «Фактор» сприяє формуванню високої податкової культури у підростаючого покоління, усвідомленню значення та місця податків у житті суспільства і держави і, звичайно, реалізації творчих здібностей дітей у сфері образотворчого та прикладного мистецтва.

 З 2005 року корпорація «Фактор» є офіційним партнером призового фонду конкурсу «Міс Харків», вручаючи учасницям цінні подарунки та призи протягом усіх відбіркових турів.




Сайти корпорації «Фактор»:

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2011 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2011 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09