This version of the page http://enter.lviv.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-04. The original page over time could change.
Про мене | Enter.Lviv.ua
Користувальницький пошук
Підписатись на RSS   |   Підписатись через Email

Про мене

Що значить OOHFIRO, я не знаю. І не знаю, як його потрібно вимовляти чи писати українською. Хай буде Ухфіро, яка кажуть на форумі (або просто Євген). Цей нік мені приснився дуже давно - ще тоді, коли я проводив Фестивалі комп"ютерних ігор у Львові (1997 р.) і створював свій сайт (1998р.)

Мені багато років. Живу у Львові.
Закінчив Львівський Політехнічний Інститут за спеціальністю "інженер-радіотехнік". Але працював лише, як рекламіст і дизайнер комп'ютерної графіки. В цій галузі можу все  - графіка та дизайн для поліграфії, для програм, для відео, для інтернету, 2D, 3D, статична, анімована... Освоївши (на любительському рівні) ще кілька мов програмування (php, javascript, actionscript, lingo) розширив свої можливості в сайтобудуванні та мультимедіа.

Своє портфоліо ніяк не зберусь нормально організувати. Тому на закид "А сам що ти можеш зробити?"  можу лише тупо посміхатись, згадуючи сотні сайтів, тисячі газетних реклам, десятки мультиків, кілька відеороликів, що транслювались на УТ-1, ICTV та Львівському телебаченні, а також заготовки до комп'ютерних ігор.
Enter.lviv.ua я теж можу зачислити собі до плюсів. Сайт часто змінював тематику, дизайн і структуру, але зараз зафіксувався в такому стані:
Блог OOHFIRO (без старих записів до 2009 року - вони в архівах на диску)
Український сайт про Гаррі Поттера
Старий форум
Ще старіший форум

Так - я переважно все критикую. Якщо ви прийшли на цей сайт і бачите мою критику, значить, все нормально. Так і має бути. І я про це попереджаю у заголовку сайту. Критикувати намагаюсь обгрунтовано, конструктивно. Це не моя життєва позиція, це мій емоційний викрик у відповідь на подразники.
Тому зі всіма обуреними питаннями щодо моєї моральності, інтелектуального рівня, психічної чи професійної адекватності тощо - прошу перейти на сусідню сторіночку і прочитати "відповіді невдоволеним".

Особисте листування веду лише для ділового спілкування.
Беру до уваги пропозиції та зауваження щодо цього сайту, а також приймаю замовлення на розміщення вашої інформації.
oohfiro@gmail.com