This version of the page http://www.volkswagen.ua/models/volkswagen_golf/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-03. The original page over time could change.
Golf - Моделі - Volkswagen Україна
Головна I Зменшити шрифт Збільшити шрифт I

Volkswagen Golf

Golf [>]Golf Plus [>]Golf Variant [>]

Volkswagen Golf. Інновації, доступні кожному.

Знижки на автомобілі Golf.

Зверніть, будь-ласка, увагу, що з 02.04.2010 до 30.11.2011 на автомобілі Golf, Golf Plus, Golf Variant, Golf GTI діє знижка від прайс-листа у розмірі 10%.

Знижка діє на всі автомобілі, як на теріторії України, так і замовленні у виробництво під час дії акції. Акція може бути припинена у будь-який момент.

Наприклад, Volkswagen Golf можна зараз придбати за 19 753$  - акційна ціна зі зижкою 10%.

Тільки тоді, коли автомобіль робить інновації доступними для всіх, він може вважатися автомобілем з великої літери. Тому в новій моделі Golf представлені найновіші досягнення автомобілебудування.

Досконалість форм.

Новий Golf захоплює витриманим стилем свого дизайну: у його зовнішності домінують бездоганне оздоблення і чіткі лінії. Неможливо встояти перед спортивним шармом передньої частини його кузова, в якій особливе навантаження несе решітка радіатора і елегантна форма фар. Яскраво виражена поясна лінія, що тягнеться від передніх фар до характерних задніх, візуально подовжує автомобіль і робить його пласкішим.

Багатство оздоблення салону.

Зайнявши місце в салоні нового Golf, Ви одразу зануритесь в атмосферу розкоші: її створюють високоякісні елементи дизайну, серед яких - численні хромовані аплікації, елегантні декоративні вставки в передній панелі і оббивки дверей. Біла підсвітка комбінації приладів отримала новий дизайн, особливо приємна для очей, а кліматична установка "Climatic", що входить в стандартну комплектацію, підтримує в салоні ідеальний клімат.

Безпечне задоволення від керування автомобілем.

Новий Golf оснащений чудовою системою безпеки: вона включає в себе ESP нового покоління, систему запобігання заносу, ABS з комфортним асистентом гальмування, MSR і систему стабілізації причепу. Протибуксирувана система (ASR) запобігає буксуванню коліс в ожеледицю, а подушки безпеки водія і переднього пасажира (подушка переднього пасажира може бути примусово відключена), верхні та бокові подушки безпеки, а також колінна подушка безпеки забезпечують оптимальний захист всіх, хто знаходиться в автомобілі.

Відмінна якість збірки та оздоблення.

Радійте від ні з чим не порівняного задоволення від керування автомобілем, надійності та досконалості у найменших деталях. Новий Golf відрізняється безкомпромісною якістю збірки та оздоблення, що збережеться на довгі роки. Новий Golf створювався і проходив випробування з урахуванням вимог найвищих стандартів якості. Він приваблює своїм динамічним дизайном...

Версія для друку Догори