This version of the page http://www.freshtel.ua/ua/tariffs/prepayment/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-12-03. The original page over time could change.
Передоплата :: FreshTel
Корпоративним клієнтам
 
Приватним клієнтам
 
Портал абонента
 
 

Переваги підключення:

  • Високошвидкісний безпроводовий інтернет
  • Безлімітний доступ

 

Тариф

FreshWeek

FreshHome

FreshFamily

FreshPremium

Вартість Тарифу, грн

49 на тиждень

179

249

399

Швидкість, Мбіт/с

Максимальна

до 2

Максимальна

Максимальна

Пріоритет доступу

Обсяг трафіку на вказаній швидкості, ГБ

2

20

40

80

Швидкість після досягнення основного обсягу в тарифі, Мбіт/с

256 кбіт/с – завантаження даних

128 кбіт/с - відправка даних

512 кбіт/с – завантаження даних

256 кбіт/с - відправка даних

 

Підключення до тарифів на умовах передоплати можливе, якщо Ви купуєте пристрій за повну вартість або використовуєте власне обладнання для отримання доступу до мережі без укладення Абонентського договору.

Вартість стартових комплектів : 

  • Вартість стартового комплекту з USB-модемом - 499 грн
  • Вартість стартового комплекту з роутером - 1055 грн
  • Вартість стартового комплекту з Outdoor-модемом - 1999 грн

Докладніше про вартість стартового комплекту залежно від типу термінального обладнання, Ви можете дізнатися тут.

Оплата тарифів FreshHome, FreshFamily, FreshPremium відбувається автоматично, раз на 30 днів, за наявності достатньої суми на балансі для повної оплати тарифу. Тариф FreshWeek оплачується на період 7 днів, з дати старту тарифу.

Тариф FreshWeek

Якщо Ви користуєтесь послугами доступу в інтернет нерегулярно і Ваша потреба у трафіку не досягає виликих обсягів, Ваш тариф - FreshWeek. Підключайтесь до Freshtel, обирайте комфортний тариф FreshWeek та насолоджуйтесь високошвидкісним беспроводовим інтернетом у зручний для вас час.

Докладніше про тариф FreshWeek

 

Тариф FreshHome

Ваш тариф FreshHome, якщо Ви щоденний користувач Інтернету із середнім споживанням трафіку. Цей тариф запропонує Вам стабільну швидкість до 2 Мбіт і значний обсяг трафіку до 20 ГБ на вказаній швидкості.

Докладніше про тариф FreshHome

 

 

Тариф FreshFamily

Обирайте тариф FreshFamily, якщо Ви хочете використовувати різноманітні ресурси мережі на високій швидкості: завантажувати фільми, приймати значні обсяги поштових повідомлень, переглядати і завантажувати зображення високої якості. З тарифом FreshFamily Ви отримуєте оптимальне рішення для всієї Вашої родини, забезпечуючи великий обсяг трафіку на максимальній швидкості до 20 Мбіт/с.

Докладніше про тариф FreshFamily

 

 

Тариф FreshPremium

З тарифом FreshPremium Ви зможете забути про обмеження трафіку і швидкості. Це правильне рішення для тих, кому необхідно працювати з величезними обсягами даних при безперебійному з'єднанні та високій швидкості: дивитися відео або слухати радіо онлайн, завантажувати значні об'єми інформації. При підключенні тарифу FreshPremium Ви отримуєте 80 Гб трафіку на максимальній швидкості до 20 Мбіт/с. А при максимальному завантаженні мережі великою кількістю одночасних користувачів інтернету, передплатники тарифу FreshPremium будуть мати гарантований доступ до інтернету.

Докладніше про тариф FreshPremium

 

Умови ЗМІНИ ТАРИФУ для абонентів передоплати

  • Перехід між тарифами можливий після завершення оплаченого періоду. Замовити зміну тарифу можно наперед на Порталі абонента.
  • Послуга переходу на тариф з меньшою вартістю пакету (абонентської плати) коштує 30 грн. (з ПДВ). Зворотній перехід на тариф з більшою вартістю пакету (абонентської плати) відбувається безкоштовно. Абонент може обрати для переходу тариф, якій діє для підключення на день переходу, якщо інше не передбачене умовами тарифу.

Послуга «Пауза»

Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг

Оператор залишає за собою право встановлювати та змінювати тарифи (тарифні плани) на свої послуги відповідно до Закону «Про телекомунікації» від 18.11.2003 р., а також змінювати умови, терміни проведення Акцій відповідно до законодавства і Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг і користування телекомунікаційною мережею ТОВ «Українські новітні технології».


Замовте зараз