This version of the page http://www.rrt.ua/news/96.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-29. The original page over time could change.
Новини - Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ)
Головна сторінка Новини Карта сайту Зворотнiй зв`язок Контакти
З нагоди 60-ої річниці створення українського телебачення відбулося розширене урочисте засідання Правління Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Концерн РРТ разом з іншими державними підприємствами, установами та організаціями передається до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Позапланові роботи на обладнанні підприємств та філій Концерну РРТ на 2011 рік Позапланові роботи на обладнанні підприємств та філій Концерну РРТ на 2011 рік Планово-профілактичні роботи на обладнанні підприємств та філій Концерну РРТ на 2011 рік Конференція трудового колективу Концерну РРТ звернулась з листом до Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова Затверджено фінансовий план Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення на 2011 рік Оптимізація системи центральних органів виконавчої влади Концерн РРТ передано до сфери управління Міністерства інфраструктури України В Україні будуть впроваджувати цифрове телебачення в стандарті DVB-T2 Змінено порядок призначення та звільнення генерального директора Концерну РРТ Тарифи на телекомунікаційні послуги Концерну РРТ на 2011 рік Нові автомобілі отримали Волинська, Вінницька, Луганська та Херсонська філії Концерну РРТ Концерн РРТ відсудив у НТКУ 8 млн. гривень Розпочато будівництво вежі у м.Бердичеві

Призначено нового керівника Концерну РРТ

22 Вересня 2010

Генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення призначено Самсоненка Вадима Феодосійовича (наказ Мінтрансзв'язку від 21 вересня 2010 р. № 390-О).

Концерн РРТ
Зроблено в UPlab
Дизайн Reis Mit art group
Концерн РРТ
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на www.rrt.ua