This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-18-42-22 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-29. The original page over time could change.
Культура
  • Головна
  • Фото галерея
    • Фотоархів 2010
  • Дошка оголошень
  • Форум
  • Завантаження
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства
Коли чуєш слова «світський бал», уява відразу малює щось звабливо-вишукане: впливові чоловіки і прекрасні дами поважно вальсують. Такі зібрання відбуваються і сьогодні.

Традиційно в один із днів листопада актовий зал Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату нагадує вишукану бальну залу у будинку якогось заможного пана.

Цьогорічний бал був присвячений 170-річчю Михайла Драгоманова. На світський бал до Драгоманових прибули родини Косачів, Лисенків, Старицьких. Їх ролі виконували вчителі, вихователі, працівники школи.

Детальніше... Додати коментар
 

Редакція завжди намагається публікувати свіжі і достовірні новини.

У минулому номері тижневика «Базар Медіа в Україні» була опублікована невелика замітка про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася 6 листопада цього року в районі Сарського перехрестя. Під колеса легковика потрапив хлопчик.

Читачі замітку сприйняли не однозначно. Хоча дана інформація була викладена в межах Закону «Про інформацію» (стаття 30: «Ніхто не може бути притягнутий до відповідальності за висловлення оціночних суджень. Оціночними судженнями, за винятком наклепу, є висловлювання, які не містять фактичних даних, критика, оцінка дій, а також висловлювання, що не можуть бути витлумачені як такі, що містять фактичні дані, зокрема з огляду на характер використання мовностилістичних засобів.

Детальніше... Коментарі (1)
 
Коли помирає рідна, дорога нам людина, кожен із нас подумки, а дехто і вголос, клянеться зберегти пам'ять про неї назавжди. І священик, який читає молитву біля труни покійного, декілька разів повторює слова «вічна пам'ять». Та чи така вже вона вічна? Чи за щоденними клопотами, різними життєвим ситуаціями ми не забуваємо відвідати померлих на цвинтарі, прибрати могилу та прилеглу до неї територію? Скажу відверто, більшість із нас лише раз у рік, перед поминальними днями, виконує свій святий обов'язок. У цьому легко переконатися, відвідавши цвинтар саме в цей час. Могили потопають у густому, високорослому, сухому бур'яні, важко відшукати пам'ятник чи хрест. Таких занедбаних поховань сотні.
Детальніше... Додати коментар
 

Не втратити віру в людське співчуття і душевну доброту

Мар’янці зараз 1 рік і 9 місяців. На перший погляд вона повноцінна дівчинка. Підозра на те, що вона погано реагує на звуки, змусила батьків звернутися до інституту отоларингології ім. О.З. Коломійченка в місті Києві. Діагноз приголомшив: двостороння сенсоневральна глухота. Тобто чути вона може тільки реактивний літак, а мова і всі інші звуки для неї недоступні.

Уся сім'я в розпачі. Дуже важко усвідомлювати, що весь час дівчинка не чула жодного батьківського слова, жодної маминої колискової, а ще важче стає від думки, що дитина ніколи не почує тебе і нічого не розкаже.

Детальніше... Додати коментар
 
Гадяцький край знаний своєю історичною минувшиною, великими літерами вписаний він в історію часів козацької доби. Славетні подвиги наших волелюбних предків описані в монографіях істориків зі світовим ім'ям. За свідченнями науковців, Гадяч вже на початку XVI ст. перетворюється на одне з найзначніших міст України, жителі якого входять до однойменного полку з числа 20 заснованих гетьманом Ружинським для боротьби з Ханством. На початок Визвольної війни українського народу місто стає центром Гадяцького полку, командування яким прийняв сподвижник Богдана Хмельницького, герой Визвольної війни Кіндрат Бурляй.
Детальніше... Додати коментар
 
9 жовтня всі, хто закоханий в образотворче мистецтво, святкували День художника. Уже стало доброю традицією для викладачів та студентів Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського проводити декаду спеціалізації відділення декоративно-прикладного мистецтва, протягом якої проводиться низка найрізноманітніших заходів. Це й мистецькі вікторини, і виставки малюнка, живопису, декоративно-прикладного мистецтва, екскурсії та зустрічі з художниками та народними майстрами.
Детальніше... Додати коментар
 
«Проблеми» сільських жінок можуть вирішити чоловіки-керівники

Важка доля чи найвища міра щастя – жити і працювати на своїй землі, подалі від галасу великих міст і шаленого ритму життя?!

Про сільських жінок, їх працю, роль у збереженні духовності нації принаймні раз на рік має нагадувати запроваджений з 1995 року Міжнародний день сільських жінок. Сільські жінки – це дійсно та опора суспільству, що дає не лише матеріальні блага, а й зберігає справжню народну душу.

Детальніше... Додати коментар
 

Квіти, вітання, подарунки, гарні спогади – і все це безкінечно. Так святкувала своє 50-річчя Гадяцька музична школа.

А починалося все з 1 вересня 1960 року. Саме ця дата значиться як початок роботи Гадяцької дитячої музичної школи. Навчання проводилося по класах фортепіано, баяна, домри, духових інструментів. Навчалося 73 учні, працювало 5 викладачів. У 1961 року відкривається філіал музичної школи в м. Зінькові.

Детальніше... Додати коментар
 

Реклама

Коментують

  • Роботодавцям – дотацію, безроб...
    "СБУ арестовала главу Госслужбы занятости" http://... Детально...
    27.11.11 12:59
  • ХК «Гадяцькі кабани» чекає на...
    Хочу дуже грати в хокей, мені 18 років, але не має... Детально...
    26.11.11 14:12
  • Спогад
    Елена, если есть желание - создайте тему на наше ... Детально...
    26.11.11 09:53
  • Роботодавцям – дотацію, безроб...
    Отак ваше мовчання і приводить, що на вас на біржі... Детально...
    25.11.11 20:53
  • Спогад
    Шановна Якушенко Олена Олександрівна! Дякуємо Вам,... Детально...
    25.11.11 14:10

Колонка читача

На концерт не залишився ніхто з посадовців!

15 листопада в міській дитячій бібліотеці відбулося відкриття Інтернет-центру. На цю урочисту подію чекали всі дітлахи, а також і ми, батьки. Адже в наш час не кожна сім’я може дозволити собі придба...

Опитування

Що може привернути увагу туристів на Гадяччині?
 

Посилання від ukr.net

работа донецк, погода в сумах, провинция черкассы новости, новые фильмы, тик, куплю машину

Обговорюють

    • Правила размещения комментариев на bazarmedia.info
      admin (Четвер, 17 листопада 2011, 12:30)
    • Баны
      admin (Вівторок, 15 листопада 2011, 15:00)
    • СП в Гадяче мужские женские свитера, платья брюки.
      Лидия (Неділя, 13 листопада 2011, 07:54)
    • Изменения на сайте bazarmedia.info
      admin (П'ятниця, 11 листопада 2011, 08:44)
    • Конкурс двійників
      admin (Понеділок, 07 листопада 2011, 14:04)
    • Новый форум
      admin (Понеділок, 07 листопада 2011, 13:36)

Національний банк України

Курси валют 29.11.2011
100 доларів США 798.9700 0
100 ЄВРО 1066.4652 9.51
10 російських рублів 2.5435 0.01
Закрити