This version of the page http://www.leopolishotel.com/ua/home/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-25. The original page over time could change.
Готелi Львова - Готелі у Львовi готель Леополic
Готелi у Львовi

Львівський готель «Леополіс» визнано найкращим в Україні

 
Другий рік поспіль львівський готель «Леополіс» визнано найкращим в Україні. Цього  року «Леополіс» переміг відразу у двох номінаціях «Ukraine’s Leading Hotel» та «Ukraine’s Leading Business Hotel» найпрестижнішого світового конкурсу World Travel Awards. Про це сьогодні, 12 вересня, повідомив під час прес-конференції генеральний директор готелю «Леополіс» Удо Хайне.
Найвищу у світі туристичну нагороду львівському готелю вручили під час вісімнадцятої європейської академії, що пройшла у Туреччині, у готелі  Cornelia Diamond Golf Resort & Spa. У церемонії нагородження взяли участь керівники впливових туристичних компаній, операторів і готелів з усієї Європи.
Впродовж року 213 000 експертів туризму віддали свої голоси за номіновані готелі, туристичні фірми, транспортні компанії у 160 країнах світу і визначили найкращих на кожному із континентів. У європейському конкурсі у 2011 році за нагороду боролося понад 500 організацій із 47 країн у 125 категоріях.
У номінації «Ukraine's Leading Hotel 2011» конкурентами п’ятизіркового «Леополісу» стали такі престижні українські готелі як Donbass Palace Hotel, Opera Hotel, Premier Palace Hotel та Radisson Blu Hotel Kiev.
Нагороду «Ukraine's Leading Business Hotel 2011» виборювали Donbass Palace Hotel, Hotel Otrada, Hyatt Regency Kiev, Premier Palace Hotel та Radisson Blu Hotel Kiev.
«Ці нагороди є свідченням серйозного визнання у світі , а також хорошим маркетинговим інструментом для зміцнення та розвитку бренду готелю «Леополіс». Це допоможе нам у формуванні позитивного іміджу на світовому туристичному ринку не лише нашого готелю, а й міста Львова загалом », - вважає генеральний директор «Леополіса» Удо Хайне.
Перемогу львівський готель здобув насамперед  завдяки висококласному сервісу та професіоналізму.
«Головна родзинка нашого готелю – це затишна атмосфера, яку створює вишуканий дизайн та індивідуальна комунікація до кожного гостя, чого практично неможливо досягнути у великих готелях. Також невід»ємною частиною нашого успіху є команда Леополісу, яка своїм професіоналізмом та відданістю роботі створює ту саму атмосферу гостинності», - зазначив Удо Хайне.
World Travel Awards заснували у Лондоні у 1993 році, щоб знаходити  і відзначати найкращі організації туристичної індустрії в усьому світі. Цю нагороду прирівнюють до Оскара у кіноіндустрії. Нагадаємо, минулого року готель «Леополіс» вперше отримав нагороду World Travel Awards у номінації "Найкращий готель України".

 

Готель у Львові - "Леополіс"

Готель "Леополіс" – це результат прогресивного бачення, метою якого є створення справді виняткового сервісу, котрий підносить гостинність на новий рівень. Вишуканість готелю підкреслює розташування у надзвичайно гарній історичній будівлі в центрі міста. Таке розташування є ідеальним і для бізнесменів, і для туристів, котрі відвідують Львів.                                                                                                        

40 кімнат і 3 люкси було розроблено для задоволенняя потреб ділових людей, а також закоханих пар, куди вони мають змогу втекти від буденності у вишукану та романтичну атмосферу. Кожна кімната має велике двоспальне ліжко (King Size) з натуральною білизною. Ресторани "Світлиця Лева" та "Пивниця Лева" поєднують у собі затишну релаксуючу атмосферу та ефектний дизайн з неперевершеною сучасною Європейською та Українською (Галицькою)кухнями.                                                                         

Пропонуємо Вам готель у Львовi зi зручним розташуванням, сучасними технологіями та індивідуальним сервісом, який Ви очікуєте від бутік-готелю найвищого рівня. Наші працівники подбають про Ваше комфортне та приємне перебування у місті Львів.

Приємним  початком вечора для гостей у готелi Львова стане можливість насолодитися широким асортиментом напоїв, коктейлів та канапе в затишній атмосфері Бібліотеки готелю  щодня з 17:30 до 19:00. Ця послуга - "Бізнес година" - входить у вартість проживання в готелi "Леополic".

 НАШІ ПАРТНЕРИ

79008 Україна, м. Львів, вул. Театральна, 16
Teл:        +380 32 295 95 00       
Факс: +380 32 295 95 99
E-mail: hotel@leopolishotel.com
www.leopolishotel.com