This version of the page http://txt.newsru.ua/ukraine (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-24. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Україна ]]>
]]> Україна
// Україна // Четвер, 24 листопада 2011 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

Карпачова розповіла, як слідчі робили Тимошенко масаж серця у СІЗО
Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова розповіла про свій візит до Лук'янівського СІЗО. Зокрема Карпачова спростувала інформацію про те, що Юлії Тимошенко роблять масажі. Карпачова також додала, що Тимошенко хотіла б знати походження синців на своєму тілі, тому потребує зробити аналіз крові.
версія для друку зберегти як файл отправить 13:52

Мер Житомира за півмільйона з бюджету купує 7-місне авто з шкіряним салоном
Компанії "ВіДі Автострада" (Київ) і "Стар-Кар" (Житомир) подали заявки на участь в тендері з продажу автомобіля Toyota Highlander для службових потреб голови Житомирської міської ради Володимира Дебоя. Ціна пропозиції компанії "ВіДі Автострада" склала 440,8 тис гривень. Ціна пропозиції "Стар-Кар" - 435 тис гривень.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13:44

Тимошенко може зірвати саміт Україна-ЄС, який депутати називають останнім шансом України
Запланований на 19 грудня цього року в Києві саміт Україна-ЄС може не відбутися, якщо українська влада не вирішить питання Тимошенко, вважає голова Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції та співголова комісії з міжпарламентського співробітництва України та Європейського Союзу Борис Тарасюк. "Особисто я прихильник того, щоб якнайшвидше парафувати угоду".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13:37

Євродепутат вважає угоду про асоціацію з ЄС технічно готовою до парафування на саміті
Депутат Європейського парламенту, співголова комітету з парламентського співробітництва між Україною і Європейським Союзом Павел Коваль вважає угоду про асоціацію з Європейським Союзом технічно готовою до парафування на саміті Україна-ЄС 19 грудня. Про це він сказав на брифінгу.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:40

ВАСУ вже фактично очолив донецький суддя
Рада суддів адміністративних судів рекомендувала обрати головою ВАСУ Ігоря Темкіжева. Голова Ради суддів адмінсудів Микола Кобилянський заявив про те, що надійшла заява Темкіжева про обрання його головою ВАСУ. Кобилянський повідомив, що у Темкіжева 22 роки стажу роботи і він закінчив Національний університет імені Шевченка.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:38

Спецслужби Росії реалізують план дестабілізації ситуації в Криму, заявляє Джемілєв
Спецслужби Росії розробили план із дестабілізації ситуації в Криму та обрання проросійськи налаштованого голови Меджлісу, заявив очільник Меджлісу, народний депутат Мустафа Джемілєв. "Ми в Меджлісі маємо у своєму розпорядженні оперативну інформацію, яку я можу зачитати. Ось оперативні дані станом на травень 2011 року. В них мовиться, що у ФСБ розроблено проект дестабілізації ситуації в Криму".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:35

Кириленко вимагає у ГПУ і МВС з'ясувати, хто катував дослідника голодоморів
Народний депутат, лідер партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко вимагає від генерального прокурора Віктора Пшонки і керівника МВС Віталія Захарченка перевірити інформацію про катування директора Асоціації дослідників голодоморів в Україні. Про це йдеться у депутатському запиті політика.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:06

Мінздоров’я вирішило, що Тимошенко, яка відмовилася робити аналіз крові, лікуватимуть у СІЗО
Комісія Міністерства охорони здоров’я рекомендувала Юлії Тимошенко терапевтичне лікування в межах СІЗО. "Відповідно до рекомендацій комісії МОЗ України, 23 листопада 2011 року за межами Київського СІЗО в одному з лікувальних закладів м. Києва було проведено обстеження стану здоров’я Тимошенко", - зазначається у повідомленні.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 11:17

Донецькі "чорнобильці" пообіцяли священикам не спалювати себе, але й далі голодують
До наметів "чорнобильців2, які голодують під будівлею ПФУ в Донецьку, прийшли священники. Протестувальники пообіцяли не спалювати себе. Пізніше священослужителі Української православної церкви проведуть молебень у наметовому містечку "чорнобильців", які проводять акцію протесту біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду в Донецьку.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:41

У МЗС тепер кажуть, що парафування Угоди на саміті у грудні не є принциповим
Україна не мала принципового наміру парафувати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом на саміті Україна-ЄС, який заплановано на 19 грудня. Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін. "У нас не було принципового наміру саме парафувати саме на саміті. Ідея була – оголосити про завершення переговорів", - сказав він.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:20

Президент Польщі зустрінеться з Януковичем на цвинтарі, щоб поговорити про Європу і Тимошенко
Президент Польщі Броніслав Коморовський відвідає Україну для участі у відкритті будівництва польського військового цвинтаря у Биківні (Київська область) 28 листопада. В ході візиту Коморовський зустрінеться з президентом Віктором Януковичем, щоб обговорити з ним, зокрема, справи колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:06

Після теракту в Дніпропетровську було ще три вибухи, кажуть очевидці
Наступного дня після теракту біля ЦУМу в Дніпропетровську прогриміли три вибухи. Про це повідомили місцеві жителі. Звук першого вибуху вони почули 17 листопада близько 21.00. Два наступних розбудили мешканців житлового масиву вже вночі. За твердженнями місцевих, потужний гуркіт долинав з берега Дніпра.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:03

Міністерство економіки пропонує відмовитися від переведення годинників
Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) оприлюднило законопроект, що пропонує Україні відмовитися від переходу на літній час і залишитися в зимовому часі другого часового поясу. У МЕРТі вважають, що відмова від переведення стрілок на годину вперед поліпшить здоров'я громадян.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:37

Депутати знають кілька шляхів розрахунку за боргами з пенсіонерами-"чорнобильцями"
Комітет Верховної Ради пропонує Кабінету міністрів кілька шляхів розрахунку за боргами з пенсіонерами-"чорнобильцями". Про це повідомив позафракційний депутат, голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Семинога. "Ідея наших депутатів, нашого комітету - випустити облігації внутрішнього займу для погашення цієї заборгованості".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:05

Прокурори просять умовних термінів для "тризубівців", які відрізали голову Сталіну
Прокуратура Запорізької області вимагає від суду засудити членів громадської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери до покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі на терміни від двох до трьох років. Підсудних звинувачують у тому, що в грудні 2010 року вони відпиляли голову пам'ятнику Йосипу Сталіну в Запоріжжі. Представники обвинувачення заявили, що вина всіх підозрюваних доведена в повному обсязі.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 08:44

ЗМІ: Інформація про участь Януковича 19 грудня в саміті ЄврАзЕС - справа рук АП
Вчора агентство "Інтерфакс-Україна" повідомило, що президент Віктор Янукович візьме участь в саміті ЄврАзЕС в Москві 19 грудня. Раніше на цей же день був призначений саміт Україна-ЄС. Інформацію не підтвердили ні в Москві, ні в Києві, а в Брюсселі додали, що, як і раніше, сподіваються на проведення саміту Україна-ЄС. До підготовки інформаційного повідомлення причетна Адміністрація президента України.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 08:17

Президент Польщі приїде в Україну розмовляти з Януковичем про асоціацію
Найближчими тижнями Україну відвідає президент Польщі Броніслав Коморовський. Про це повідомив депутат Європарламенту від Польщі Павел Коваль в ефірі "5 каналу", коментуючи зустріч міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського з бізнесменом Рінатом Ахметовим.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 08:01

На Рівненщині природа сама побудувала "тунель кохання"
Над покинутими залізничними шляхами біля селища Клевань на Рівненщині виросла огорожа з дерев, яка утворила зелений коридор під романтичною назвою "Тунель кохання". Колись тут час від часу проїжджали потяги. У природи свої закони, і з часом вона вміло наводить порядок у місцях, де раніше активно погосподарювали люди.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 07:53

В Алушті охоронці зґвалтували дівчину і закопали на пляжі
Близько місяця тому на пляжі Алушти (Крим) знайшли тіло дівчини, закопане в пісок і перев'язане дротом. Оперативники міськвідділу МВС днями затримали підозрюваних чоловіків. Вони вже зізналися у скоєному злочині. Як встановило слідство, три роки тому, в жовтні 2008 року, двоє молодих людей зґвалтували і вбили дівчину, мешканку Алушти.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 07:22




]]>
]]>
Четвер, 24 листопада 2011 р.   Остання новина: 14:02
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2011