This version of the page http://hors.org.ua/index.php?limitstart=24 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-24. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Репортаж телеканалу "Інтер"
  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • День Незалежності з Бойовим Гопаком
  • Козацькі табори

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Кубок України з кік-боксингу
24-26 вересня 2010р. збірна команда Школи "ХОРС" узяла участь у Кубку України з кік-боксингу за версією IAKSA, що проводився у Павлограді в СК "Метеорит". Від нашої Школи у боях виступало 11 чоловік, з яких двоє дорослих та дев"ятеро юніорів. Гопаківці билися у розділах фул- та лайт-контакт, а також вперше у розділі семі-контакт. Загалом у змаганнях взяло участь понад 300 юнаків та дорослих з різних областей України. За підсумками змагань, учасники що зайняли перші місця отримали можливість потрапити до збірої України з кік-боксингу, та взяти участь у Чемпіонаті Світу з цього виду спорту.
Школа ХОРС у напружених поєдинках здобула такі перемоги:
Розділ "Фул-контакт" – 3 срібних та 4 бронзових медалі
Розділ "Лайт-контакт" – 4 золотих, 2 срібних та 2 бронзових медалі
Розділ "Семі-контакт" – 2 золотих та 1 срібну медаль
Вітаємо гопаківців-спортсменів зі здобуттям перемог та нових спортивних розрядів, а також бажаємо їм подальших успіхів у тренуваннях та змаганнях!
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Коментарі (1)
 
Сорочинський ярмарок
  20 серпня 2010р. команда Арт-Шоу "ХОРС" взяла участь у святковому дійстві, що відбувалося на знаменитій Сорочинській ярмарці (Полтавська обл., с.Великі Сорочинці). Протягом дня гопаківці провели чотири показових виступи, де показали високий рівень майстерності Бойового Гопака, володіння козацькою зброєю а також акробатичні трюки та козацьку систему "Кремінь", під час демонстрації якої об наших козаків ламалися сталеві шаблі. На додачу гопаківці провели безліч конкурсів й козацьких розваг для відвідувачів ярмарку та глядачів.
  Команда Арт-Шоу "ХОРС" щиро дякує керівництву Сорочинського ярмарку, а також персонально Щербаку Ю.О. за сприяння в організації поїздки та виступів.
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Всеукраїнський навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака
  З 15 по 30 липня на славетній козацькій землі – Черкащіні зібрались гопаківці майже з всієї України: Дніпропетровська, Одеська, Львівська, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернівецька, Херсонська, Рівненська, та Київська області.
 Школу "ХОРС" представляло четверо гопаківців та інструктор Сергій Тіщенко, які одразу після здачі технічних тестів рівня майстерності "Жовтяк" перейшли до Соколівської групи.
  Протягом семінару учням було начитано 28 годин лекційного матеріалу. Детальному вивченню технічних елементів Бойового Гопака, а також практичному засвоєнню техніки в "Однотанах", "Тан-Двобоях" та поєдинках обмеженого дотику "Забава" на рівень майстерності "Жовтяк" було присвячено 60 годин. Також відбувались прикладні бійцівські тренування для гопаківців рівеня майстерності "Сокіл". По завершенню семінару відбулась здача технічних тестів, "Однотану", "Тан-Двобою", а також змагання з "Забави" та "Борні". Гопаківці нашої Школи у змаганнях показали гарні результати, та зайняли І та ІІ місця у своїх вагових категоріях.

Детальніше... Додати коментар
 
Дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий табір з Бойового Гопака "Орільська Січ"
Літо – пора канікул та відпусток. Традиційне питання над яким сушить голову не одна українська родина: „Куди відправити свою дитину на відпочинок?”
Учні Шкіл Бойового Гопака та їх батьки на це питання відповідають однозначно: "На гопаківський табір!".
В дятячому таборі з Бойового Гопака піклуються про цікаве дозвілля та оздоровлення дітей, тому, багато років поспіль, Школа "ХОРС" влаштовує літні табори у різних куточках України: Карпати, узбережжя Чорного моря та Придніпров’я. Вихованням дітей займаються досвідчені педагоги, вчителі Школи Бойового Гопака "ХОРС".
Цього року табір з Бойового Гопака відбувався в історичних місцях – поблизу козацького хутора Галушківка, який було засновано наприкінці XVII сторіччя запорозькими козаками. Відразу за древнім скитським курганом, що знаходиться біля самісінької Січі, бере свій початок звивиста стежина, що її ще гопаківці прозвали "степовою". Ця стежина приводить нас до річки Оріль, одної з найчистіших річок в Україні, доказом чого може слугувати можливість бачити дно річки в найглибших місцях – до 2,5 метрів. Фото ТУТ

Детальніше... Додати коментар
 
Всеукраїнський фестиваль з Бойового Гопака "Козацькі Забави"
  5-6 червня у Національному музеї культури та побуту Пирогово (м. Київ) вже вдруге відбувся потужний фестиваль з Бойового Гопака – "Козацькі Забави". Особливість фестивалю полягає в тому, що проходив він два дні підряд під відкритим небом, і по суті більше нагадував козацький похідний табір.
  На фестивалі було представлено Школи Бойового Гопака з Києва, а також Дніпропетровської, Львівської, Чернівецької, Рівненської, Хмельницької, Івано-Франківської, Волинської, Чернігівської, Херсонської, Тернопільської областей.
У номінації "Кращий показовий виступ" І місце здобула Школа Бойового Гопака "ХОРС" (Павлоград), ІІ місце – збірна команда Дніпропетровського міського осередку Бойового Гопака. Приз глядацьких симпатій здобула ШБГ "Патріот" з Березного, Рівненської області.

Детальніше... Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Відкритий Чемпіонат Дніпропетровської області з Бойового Гопака
  • Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу
  • Першість м.Павлограда з Козацької боротьби
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 15
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack