This version of the page http://brand.20minut.ua/?target=brand2008&event=filosophi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-24. The original page over time could change.
Народный бренд
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
RSS
  • Вінниця
  • Тернопіль
  • Житомир
  • Хмельницький
  • Козятин
Ти обираєш,
«RIA» нагороджує

Філософія акції "Народний Бренд"

Масовість
Кожен тернополянин має змогу віддати свій голос за ті торгові марки та фірми, які він вважає гідними звання “Народний бренд”. Лише за тиждень аудиторія читачів газет “20 хвилин” та “RIAплюс” - більше 119 тисяч чоловік. А за весь час проведення конкурсу сумарна аудиторія читачів наближається до чисельності всього дорослого населення Тернополя.


Прозорість

Варто зауважити, що умови участі в конкурсі абсолютно прозорі і зрозумілі всім. Кожен тернополянин має змогу заповнити анкету на сайті або ж у газеті, вирізавши її. На сайті можна проголосувати лише одноразово, адже анкета фіксується лише підтверджувальною смс (лише один раз на один номер телефону). Від хакерської атаки сайт надійно захищений. Газета - це виключно демократичний і народний спосіб голосування. І найголовніше - при заповненні анкети читач сам обирає бренд - фірму чи торговельну марку, назву якої вписує у відповідну графу. Тобто в анкету потрапляють саме ті бренди, які є відомими  і мають хорошу репутацію.


Доступність
Щоб взяти участь у визначенні найдостойніших брендів, не потрібно бути
членом якого-небудь клубу, чиновницькоїкомісії чи закритого
товариства. Єдине,що вам потрібно, - газета “RIAплюс”, “20 хвилин”або доступ до Інтернету.

Демократичність
Переможців визначають усі тернополяни, тобто люди, заради яких і
працюють творцібрендів.“Народний бренд” - це ідеальна можливість почути чесну незаангажовану оцінку діяльності фірми її клієнтами - пересічними жителями міста.Це єдиний конкурс такого плану на Тернопіллі.

Простота
Для того, щоб віддати свій голос, Ви можете скористатися тим способом,
який до душісаме вам: пошта, смс, Інтернет або ж простопринести анкету до редакції. Однак варто не забувати, що її потрібно заповнити не менш ніж на 80% - 31 позиція.

Міцні традиції
Народний бренд пам’ятають, народний бренд згадують, народний бренд
шанують. Статуеткиу вигляді богині перемоги Ніки, отримані якнагороди,можна побачити на почесних місцях - переможціпишаються своїм досягненням. За шість років "Народний бренд”став найавторитетнішим бізнес-конкурсом. Ми маємо власнітрадиції із честю виконуватимемо таку місію. "А що з цього отримує RIA?" - запитаєте ви. Маючи свій сильний бренд, чесне ім’я та гарну репутацію, RIAдопомагає робити це іншим тернопільським підприємствам. Адже і тернополянам, і керівникам підприємств та фірм дуже важливо знати, яким же чином більшість жителів оцінює їхню діяльність. Перефразовуючи рекламний слоган, скажемо тернополянам: "Вони стараються для вас".

органiзатори
генеральний партнер
офіційний партнер
напій свята
екологічний партнер
партнер
інформаційний партнер
комфортний партнер
святковий партнер
надійний партнер
взуттєвий партнер