This version of the page http://ulf.org.ua/pro-ulf/lang~ukrainian/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-23. The original page over time could change.
Про УЛФ / Українська Локсмайстер Федерація
Про УЛФ

Головна >

Про УЛФ

 

На благо суспільства. Ми працюємо для Вас.


Українська Локсмайстер Федерація (УЛФ) – недержавна і некомерційна громадська організація, що об’єднує справжніх професіоналів галузі. До УЛФ входять найпрогресивніші компанії та найкваліфікованіші приватні підприємці, діяльність яких пов’язана з виробництвом, продажем, встановленням та обслуговуванням замків, дверей, сейфів, систем контролю доступу і відеоспостереження та аварійним розблокуванням цих систем, виготовленням ключів.

Саме цією діяльністю займаються ті, чия професія називається Локсмайстер. Вона введена в Україні в 2004 році і внесена до державного класифікатора професій ДК 003-95 (Зміни №6) і віднесена до класифікаційного угруповання 7222.1.

Входячи до складу двох технічних комітетів Держстандарту України і працюючи незалежно, Українська Локсмайстер Федерація бере участь у розробці і впровадженні нових українських стандартів на базі прогресивних європейських норм.

Керуючись цими нормами, УЛФ здійснює незалежну експертизу замкової продукції щодо забезпечення належного рівня безпеки, а якісній продукції присвоюють статус «Схвалено УЛФ», що відображується відповідною позначкою.

І ще хочеться додати:

Довіряйте справжнім професіоналам. Всі члени нашої Федерації мають посвідчення і сертифікат члена УЛФ. З метою наведення порядку, ми, з 2008 року, змінили форму посвідчення і сертифіката члена УЛФ.

Ознайомитись з повним переліком діючих членів нашої Федерації Ви завжди зможете на нашому сайті. Або просто звернутись до нас в офіс.


Форма посвідчення члена УЛФ

 

  

 

 

 

 

    

Про УЛФ
Члени УЛФ
Выбрать Члена УЛФ
Інформація від УЛФ
Ми вітаємо у листопаді.

2011-11-16
Сергія Панасенка (ПП, м. Одеса)

2011-11-17
Володимира Яковлева (СПВ компані Лтд., м. Київ)

2011-11-17
Юлію Лозович (СПВ компані Лтд., м. Київ)

2011-11-21
Марію Манук"ян ("Майстер і М", Миколаїв)

2011-11-27
Коваля Олексія Вікторовича(СПВ компані Лтд., м. Київ)
Авторизація